06 / 05 / 2024

Hollandalı gayrimenkul devi Corio

Hollandalı gayrimenkul devi Corio

Hollandalı gayrimenkul devi Corio, Denizli ve Adapazarı'ndan sonra şimdi de Tekirdağ'a ilk alışveriş merkezi 'Tekira'yı götürmek için kolları sıvadı.

İflas bayrağını çeken gayrimenkul devi New York'un dev gökdeleni Chrysler Binasını satışa çıkardı!

Gayrimenkul devi Signa geçtiğimiz günlerde iflas bayrağını çekmişti. Chrysler Binası'nın sahibi olan şirkete Avusturya mahkemesi, New York City gökdelenindeki hisselerini satma emri verdi.

Borç krizindeki gayrimenkul devi iflasa doğru ilerliyor!

Çin'in önde gelen emlak ve inşaat şirketi Evergrande’nin borç krizi derinleşiyor. Şirket iflasa doğru ilerliyor. İşte detaylar...

İş Bankası'ndan Türk gayrimenkul devi Çağla Grup'a iflas davası! 

İş Bankası, alacaklı olduğu gayrimenkul devi Çağla Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat AŞ'ye karşı iflas davası açtı. Çağla Grup, Skyland İstanbul projesi ile biliniyor. İşte ayrıntılar... 

Evergrande tamamlayamadığı projelerin yüzde 92'sine yeniden başladı!

Çinli gayrimenkul devi Evergrande, borç krizinin etkilerinden kurtulurken, dikkatini bitiremediği projelerine verdi. Şirket, Pazar akşamı gerçekleştirdiği bir açıklamada projelerinin yüzde 92'sine yeniden başlandığını açıkladı.

Evergrande hisseleri 11 yılın en düşüğünde!

Guangdong eyalet yönetiminden mali destek istemek zorunda kalan Çinli gayrimenkul devi Evergrande'ın hisseleri bugün yüzde 12'nin üzerinde değer kaybetti. Hisseler 11 senenin en düşük seviyesine indi. 

Evergrande krizi diğer gayrimenkul şirketlerini de etkiliyor!

Toplam 300 milyar doları aşkın borcu olan ve likidite sıkıntısıyla karşılaşan Çinli gayrimenkul devi Evergrande Group, diğer gayrimenkul şirketlerine de kaybettirdi

Evergrande batarsa 1,5 milyon konut alıcısı olumsuz etkilenir!

Çinli gayrimenkul devi Evergrande'nin batma riski var mı? Uzmanlar konuya ilişkin ne diyor? Evergrande’nin batması halinde konutlarının bitirilmesini bekleyen 1,5 milyon alıcının olumsuz etkilenebileceği belirtiliyor.

Evergrande, Guangdong'da 20 konut projesinin inşaatına yeniden başladı!

Çinli gayrimenkul devi Evergrande, Guangdong'da 20 konut projesinin inşaatlarına yeniden start verdi.

Çin'in gayrimenkul devi iflas ederse piyasalar nasıl etkilenir?

Çin'in dev gayrimenkul şirketlerinden biri olan Evergrande'nin içinde olduğu mali kriz piyasalarda tedirginliklere neden oldu. Peki Çin'in gayrimenkul devi iflas ederse piyasalar nasıl etkilenir?

Çin'de boş mülk sayısı her geçen artıyor!

Çin'de gayrimenkul devi Evergrande'nin iflas iddialarına yönelik kaygılar devam ederken mülk sorunu baş gösterdi. Ülkede Fransa, Almanya, İtalya, Birleşik Krallık gibi ülkelerin tüm nüfusuna yetecek kadar boş mülk bulunuyor. 

Evergrande krizi neyin habercisi?

Çinli gayrimenkul devi Evergrande büyük bir krizin eşiğinde 300 milyar doları aşan borcunun zamanında ödenmemesi halinde temerrüde düşmesiyle gayrimenkul sektöründe büyük kriz yaşanacak

Çinli emlak devi Evergrande'dan alacaklılarına mülk teklifi!

Çin'de gayrimenkul devi Evergrande şirketi alacaklılarına olan borçlarına nakit yerine park alanı tahsis ederek ödemeyi teklif etti. 

Çinli emlak devi Evergrande düşük gayrimenkul satışları için uyardı!

Nakit darboğazında olan Çinli gayrimenkul geliştirme şirketi Evergrande Group, gayrimenkul satışlarının düşmesi sebebiyle çapraz temerrüte düşebileceği uyarısını yaptı. 

Hollandalı gayrimenkul devi Corio Haberi

Hollandalı gayrimenkul devi Corio

Corio Türkiye CEO'su Koray Özgül, 500 milyon dolarlık yatırım hedeflerini aştıklarını söyleyerek "Ayağımızı ayakkabıya uydurmaya çalışmaktansa, ayağımıza göre ayakkabı yaptıracağız" dedi.




TÜRKİYE'ye ilk Akmerkez'in yüzde 46.9 hissesini alarak giren Hollandalı gayrimenkul devi Corio, Denizli ve Adapazarı'ndan sonra şimdi de Tekirdağ'a ilk alışveriş merkezi 'Tekira'yı götürmek için kolları sıvadı. Tekira ile birlikte Türkiye'de yaptığı alışveriş merkezi yatırımlarının sayısı 7'ye ulaşan Corio Türkiye'nin CEO'su Koray Özgül, "Türkiye pazarına ilk girdiğimizde koyduğumuz 500 milyon dolarlık yatırım hedefini çoktan aştık. Bundan sonra da yatırımlarımız artarak sürecek. Kendimize yeni bir yatırım hedefi belirlemeyeceğiz. Ayağımızı ayakkabıya uyduymaya çalışmaktansa, ayağımıza göre ayakkabı yaptıracağız" dedi.


TEKİRA