30 / 04 / 2024

Home Assist Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi

Home Assist Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi

Home Assist Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Sadık Gürkan Ağca tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Üsküdar Arduman İş Merkezi'nde kuruldu.

Nokta Home Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Home Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turan tarafından kuruldu.

Homey Home Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Homey Home Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hussam Alrez tarafından kuruldu.

Rent Assist Pro Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Rent Assist Pro Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Cihad Yalçın tarafından kuruldu.

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Andalıbı tarafından kuruldu.

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Seyedadel Yaghoubı tarafından kuruldu.

True Home Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

True Home Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Akın, Burak Erdem ve Ercan Akın ortaklığında kuruldu.

My Home İstanbul Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Home İstanbul Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda Hicran Edemen tarafından kuruldu.

West Home Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

West Home Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de Sumıt Kumar Chaudhary tarafından kuruldu.

Golden Home Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Home Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Harun Kaplan tarafından kuruldu.

Marmara Home Danışmanlık Gayrimenkul Reklamcılık Ve Medya Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Home Danışmanlık Gayrimenkul Reklamcılık Ve Medya Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Samad Sahranavard tarafından kuruldu.

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Rıham M.M.A. ve Zıad Abunada ortaklığında kuruldu.

Tbcc Home Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbcc Home Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Muslım Ibragımov tarafından kuruldu.

Universal Home Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Universal Home Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Beşiktaş'ta Eshagh Asgharı tarafından kuruldu.

Home Assist Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Haberi

Home Assist Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi
Home Assist Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Sadık Gürkan Ağca tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu. 


Home Assist Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; A- GAYRİMENKUL, EMLAK İŞLERİ: a-) Şirket ; bina,arsa ve araziler ile teçhizatın değerlemesini mevzuatın öngördüğü şekilde standart rapor halinde ayrıntılı olarak hazırlayarak talep eden ilgili kişi ,kurum ve kuruluşlara sunabilir bu kişiler adına her türlü kontrol ve uygulama hizmetlerini üstlenebilir. b-) Şirket gayrimenkullerle ilgili piyasa araştırması, fizibilite çalışması, ,boş arazi ve geliştirilmiş proje değeri analizi, en yüksek ve en iyi kullanım değeri analizi gibi alanlarda danışmanlık hizmeti verebilir. c-) Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirebilmek için , gerekli makine, teçhizat ve donanımı, araç ve gereçleri alıp-satabilir, işletebilir, kiralayabilir, gerekirse devredebilir, teknik...