30 / 04 / 2024

Home Life Konut Projesi

Home Life Konut Projesi

Satılık 6 dairenin kaldığı Home Life projesi Kurtköy’de yer alıyor. Projedeki hemen teslim durumunda olan konutlar için banka kredisi kullanılabiliyor

Home Life Konut Projesi'nde 123 bin TL'ye! Son 6 daire!

Home Life Konut Projesi'nde satılık 6 adet daire kaldı. Projede ilk blokta yaşam devam ediyor. Diğer blok ise sonbaharda teslim edilecek

Bios Life projesi resmen başlıyor! Halkalı'ya 312 yeni konut geliyor! 

Aytek Gayrimenkul imzası taşıyan Bios Life projesi resmen başlıyor. Halkalı'da hayata geçirilen projede 312 konut ve 7 ticari ünite yer alıyor. 

Prestij Life Konut İnşaat Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Prestij Life Konut İnşaat Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yetim, Kemal Yetim, Melek Özmen, Ramazan Yetim ve Yasemin Topacık tarafından kuruldu.

Onur Life 180 güncel konut fiyatları!

Onur Life 180 güncel konut fiyatları haberimizde yer alıyor. Projedeki son 20 daire için yeni bir kampanya başlatıldı.

Rezerv Danışmanlık seçkin projelere çözüm ortağı oluyor!

Rezerv Danışmanlık seçkin inşaat firmalarının inşa ettiği ticari ofis, home office, konut ve karma projeleri için günün koşullarına uygun çözümler üreterek, pazarlama ve satış hizmeti veriyor...

Metal Yapı Konut Belgrad Life satışları başladı mı?

Orman manzarasına hakim Belgrad Life projesi 42 adet daireden meydana geliyor. Projede satışların 2 ay sonra başlaması planlanıyor.  Peki Metal Yapı Konut Belgrad Life satışları başladı mı?

Metal Konut Yapı Real Life fiyat listesi!

2018 yılının başında konut teslimlerinin gerçekleşeceği Real Life projesi 56 daireden meydana geliyor. Metal Konut Yapı Real Life fiyat listesi 650 bin dolardan başlıyor. 

Sinpaş Samandıra Metro Life ile 554 konut yolda!

554 konut ile 64 ticarili olarak planlanan Samandıra Metro Life Projesi, Sancaktepe'de inşa ediliyor. Projede daireler Şubat 2020'de teslim edilecek..

Başakşehir Mostar Life konut fiyatları 2017!

Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığıyla yükselen Mostar Life Grand Houses projesinde fiyatlar 883 bin TL'den başlıyor. Projede 332 adet konut yer alıyor...

Genç Yapı Çengelköy Life'tan Emlak Konut kampanyasına destek!

Genç Yapı’nın Çengelköy Life projesi satış koordinatörü Ömer Ekmen, Emlak Konut GYO öncülüğünde devlet desteğiyle başlayan ve çok değerli firmaların en özel projeleriyle destek verdiği düşük faiz uzun vade kampanyasına yürekten inandıklarını belirtti.

Standard Life, İngiltere’de konut fonlarını askıya aldı!

Küresel operasyonlarında yaklaşık 253,2 milyar sterlin seviyesindeki yatırımları yöneten Standard Life’ın İngiltere’deki konut fonlarını geçici olarak işleme kapattığı belirtildi.

Pendik Atlantik Life'ta 255 bin TL’ye konut sahibi olma fırsatı!

Atlantik Yapı, Pendik’te hayata geçirdiği Atlantik Life projesinde 255 bin TL’ye konut sahibi olma fırsatı sunuyor. Projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsat, 40 ay sıfır faiz, kişiye özel ödeme planı ve peşinatı teslimde ödeme avantajı sağlanıyor.

Sample Home Ataşehir konut bilgileri!

Sample Home Ataşehir konut bilgileri adı altında toplam 41 adet daireden meydana gelen proje Rams Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Sample Home Ataşehir ulaşım bilgileri kapsamında Bostancı İskelesi’ne 20 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

İzmir Bornova Folkart Life satılık konut!

İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı üzerinde bulunan proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunuyor. İzmir Bornova Folkart Life satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Home Life Konut Projesi Haberi

Home Life Konut Projesi



Home Group tarafından hayata geçen Home Life projesi Kurtköy'de 7 bin 500 metrekarelik alan üzerinde inşa edildi. 9 katlı 2 blok halinde yükselen Home Lige projesinin inşaat alanı 11 bin metrekare, ticari alanı 1600 metrekare olarak belirlendi. Homelife Kurtköy'de 88 adet 1+1, 18 adet 2+1 konut tipi yer alıyor.


Toplam 106 daireden meydana gelen Home Life projesinde kalan 6 dairenin fiyatı 101 bin lira ile 166 bin lira arasında değişkenlik gösteriyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede banka kredisi ile ev sahibi olunabiliyor.


Kurtköy Home Life projesinde sauna, squash, yüzme havuzu, sosyal tesis alanı, fitness salonu, çocuk oyun alanı gibi imkanlar mevcut.



0216 702 11 07

http://www.homegroup.tk/homelife.htm

Gülay...