04 / 05 / 2024

home ofice iş hukuku

home ofice iş hukuku

Koronavirüs nedeniyle ülkemizde binlerce şirket ve beyaz yakalı çalışan için ‘evden çalışma’ modeli kalıcı oldu. Ancak ‘evden çalışma’ uygulaması, evlerini ofise dönüştürenler için yeni iş hukuku ihtiyacını doğurdu.

İğneden ipliğe her ürüne yüzde 60 indirim geldi! Görenler gözlerine inanamadı! İndirimler ne kadar sürecek?

Ziraat Bankası, GoldMaster Home ile iş birliği kapsamında bir kampanya düzenleyerek tüm ürünlere yüzde 60 indirim uyguladığını duyurdu. Kampanyanın 30 Eylül tarihine kadar devam edeceğini açıklayan Ziraat Bankası, kampanyaya ilişkin tüm merak edilenleri yanıtladı.

Th Home Emlak Dekorasyon Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Th Home Emlak Dekorasyon Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tara Afzalı tarafından kuruldu.

Bosch’dan buzdolabı alın Apple Watch kazanma şansınız olsun! İşte Bosch Home Connect 29 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bosch yeni geliştirdiği Home Connect teknolojisini buzdolaplarında uygulamaya aldı. Bu teknolojinin birçok özelliğinin yanı sıra, Bosch ürettiği bütün buzdolaplarında artık bu uygulamayı kullanıyor. Bosch’un başlatmış olduğu çekilişle, Home Connect buzdolabı alanlar, Apple Watch kazanma şansı var.

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirime girdi! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde indirim kampanyası düzenliyor. Yüzde 15 ila 20 arasında değişen indirim fırsatlarıyla birbirinden şık tasarımlar alıcılarını bekliyor. İşte Enza Home’un indirimli fiyat listesi. 

English Home’da haftanın fırsatlarını yakalayın! Kendi stilinizi yaratın! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi 

English Home haftanın fırsatlarında yatak odasından mutfağa, sofradan banyoya, giyimden kişisel bakım ve kozmetiğe kadar  bir çok ürün indirim fırsatlarıyla kullancılara sunuluyor. Yüzde 30 ile 60 arasında değişen indirim oranlarıyla tüketicilere sunulan ürünler iç mekanlara taze bir yaşam enerjisi

Shi Home Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shi Home Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Shıma Panahı tarafından kuruldu.

Lawiva Home Grup Yatırım Kuyumculuk Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lawiva Home Grup Yatırım Kuyumculuk Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Demirbağ tarafından kuruldu.

İş hayatının yeni çalışma modeli Home-Office!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, pandemi sürecinde iş hayatında yeni çalışma modelinin Home Office olduğunu değerlendirdi….

Home-Office çalışanlar için dekorasyon önerileri!

f2ms Grup Mimarlarından Mimar Figen Erdağ Demircan evde çalışmak isteyenlere önerilerde bulunuyor. İşte home-Office çalışanlar için dekorasyon önerileri...

İnanlar İnşaat iklimlendirmede Daikin’i seçti!

İnanlar İnşaat imzasını taşıyan akıllı yaşam konsepti Terrace Home Daikin’i seçti. Terrace Home sakinleri, kolay kullanımın yanı sıra akıllı enerji yönetimi yapabilecek. 

Home City Pendik açılış için gün sayıyor!

Mobilya ve dekorasyon sektöründe uzmanlaşmış AVM dönemi başlıyor. Home City Pendik açılış için gün sayıyor.

Uzundere Liva Home Evleri fiyat!

Liva Home Evleri Folkart Yapı tarafından İzmir Uzundere'de inşa ediliyor. Liva Home Konutları için peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor...

Folkart Liva Home Uzundere fiyatları!

Folkart Liva Home Uzundere fiyatları 222 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 3+1'e kadar değişen Liva Home Konutları için peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor...

home ofice iş hukuku Haberi

home ofice iş hukuku

Pandemi nedeniyle Türkiye'de binlerce şirket, beyaz yakalı çalışanları için ‘evden çalışma’yı kalıcı hale getirdi. Ancak ‘evden çalışma’ uygulaması, evlerini ofise dönüştürmek isteyenler için ciddi hak kayıplarına neden oluyor.

DW Türkçe’nin haberine göre; şirketler bu dönemde maliyetlerinde ciddi iyileşme yaşarken, çalışanların giderleri üzerine internet, elektrik gibi faturalar da yüklendi. Uzmanlara göre pandemi nedeniyle giderek yaygınlaşan ‘evden çalışma’ ile ilgili yeni bir iş hukukuna ihtiyacı oluştu. 

İŞÇİLER KARŞILIYOR

Sosyal politikalar uzmanı Doç. Dr. Aziz Çelik, “Yol açısından, yemek giderleri açısından, büro masrafları açısından, büro kiraları açısından şirketlere önemli ölçüde avantaj sağladığını söyleyebilmek mümkün. Şirketlerin tasarruf ettiği bu maliyetleri çalışanlar üstlenmek zorunda. Uzaktan çalışma sırasında işçilerin kullanacakları donanımlar, bilgisayarlar veya diğer ek aygıtlar, evlerinde kullanacakları internet ve benzeri giderler şu anda işçiler tarafından karşılanıyor” açıklamasında...