29 / 04 / 2024

İğneden ipliğe her ürüne yüzde 60 indirim geldi! Görenler gözlerine inanamadı! İndirimler ne kadar sürecek?

İğneden ipliğe her ürüne yüzde 60 indirim geldi! Görenler gözlerine inanamadı! İndirimler ne kadar sürecek?

Ziraat Bankası, GoldMaster Home ile iş birliği kapsamında bir kampanya düzenleyerek tüm ürünlere yüzde 60 indirim uyguladığını duyurdu. Kampanyanın 30 Eylül tarihine kadar devam edeceğini açıklayan Ziraat Bankası, kampanyaya ilişkin tüm merak edilenleri yanıtladı.



Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, müşterilerine büyük indirim kampanyası haberini verdi. Ziraat Bankası, GoldMaster Home ile düzenlediği kampanya kapsamında GoldMaster Home’dan alınacak tüm ürünlerde yüzde 60 indirim imkânının sunulacağını paylaştı. Kampanyanın GoldMaster Home’un internet sitesinde geçerli olacağını duyuran Ziraat Bankası, kampanyaya ilişkin tüm detayları ve katılım koşullarını açıkladı.

 İğneden ipliğe her ürüne yüzde 60 indirim geldi! Görenler gözlerine inanamadı! İndirimler ne kadar sürecek?

KAMPANYA DETAYLARI

  • Ziraat Bankası Bankkart kredi kartı veya banka kartı özelliği ile goldmasterhome.com internet sitesinden yapılacak harcamalarda tüm ürünlerde anında yüzde 60 İndirim uygulanacağı belirtildi.

  • Kampanyadan faydalanmak amacıyla "ZB60" indirim kodunun goldmasterhome.com internet sitesinde ürün sepete ilave edildikten sonra ödeme sayfasında yer alan "İndirim Kodu" alanına girilmesi gerektiği ifade edildi.

  • İndirim kodunun girilmesinin ardından Bankkart ile ödeme yapılması halinde indirimin anında uygulanacağı ve bunun yanı sıra, sonradan yükleme yapılmayacağı öğrenildi.

  • İndirim kampanyası goldmasterhome.com resmi internet sitesinde sadece online alışverişlerde geçerli olacağı vurgulandı.

  • Kampanya indirim kodu karşılığı olarak nakit ödeme yapılamayacağı ve aynı zamanda, indirim kodunun nakde çevrilemeyeceği kaydedildi.

 İğneden ipliğe her ürüne yüzde 60 indirim geldi! Görenler gözlerine inanamadı! İndirimler ne kadar sürecek?

  • Ziraat Bankası ile Goldmaster Home iş birliği kapsamında hazırlanan kampanyada kazanılan indirim kodlarının tek kullanımlık olduğu ve bölünerek kullanılamayacağı aktarıldı.

  • Kod kullanılmadan yapılan harcamalarda indirimin geçerli olmayacağı duyuruldu.

  • İndirim kodunun kampanya sona erdiği zaman geçerliliğini kaybedeceğinin altı çizildi.

  • Yalnızca Bireysel Bankkart ile gerçekleştirilecek işlemlerin kampanya kapsamında değerlendirileceği ve bununla beraber, ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart harcamalar kapsamına dahil edileceği bildirildi.

  • Ürün iptal / iade işlemlerinin, Bankkart Lira kullanılarak yapılan harcamaların ve nakit çekim işlemleri kampanya çerçevesinde değerlendirilmeyeceği belirtildi.

  • Diğer taraftan, Bankkart Başak, Bankkart Business, ücretsiz Bankkart kullanılarak yapılan harcamaların kampanya kapsamında yer almayacağı öğrenildi.

  • Bahsi geçen kampanyanın başka kampanyalarla birleştirilemeyeceği ifade edildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Eylül ayında doğal gaza zam gelecek mi? BOTAŞ resmen açıklandı!

A101’de masa takımı 2 bin 990 TL’ye, derin tencere 279 TL’ye, karartma hazır fon perde 119 TL’ye düştü!

Bizim Market’te Tat domates salçası 193,02 TL’ye, Aytaç tereyağı 217,70 TL’ye, süzme beyaz peynir 96,53 TL’ye düştü!


Geri Dön