04 / 05 / 2024

home ofis daire özellikleri nelerdir

home ofis daire özellikleri nelerdir

Bugün inşa edilen birçok gayrimenkul projesinde yerini alan home ofis nedir? Home ofis daire özellikleri nelerdir? Bir home ofiste neler olmalı? İşte home ofis özellikleri...

Gölbaşı Prime home ofis konsepti ile satışta! Yeni proje!

Odabaşılar Firması ortaklığında inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konsepti ile satışa çıktı. Projede 1+1 home ofisler 340 bin TL'ye satılıyor.

Çağan Irmak Galata’dan iki daire aldı!

Çektiği filmleri ve müzikleriyle adından sıkça söz ettiren Çağan Irmak, Galata’dan iki daire satın aldı. Irmak, iki dairesini birleştirip home ofis olarak kullanmak istiyor.

Motto İstanbul home ofis fiyatları!

Motto İstanbul home ofis fiyatları haberimizde yer alıyor. Hemen teslim ofislerin yer aldığı projede 120 ay 0,98 faiz oranıyla ödemeler yapılıyor. 

Kazandıran 6 home ofis projesi!

Konut ve ticari projelerin yanı sıra home ofis projeleri de tercih ediliyor. İşte İstanbul’daki kazandıran 6 home ofis projesi…

Mersin'de ilk home ofis projesinin inşaatı başladı!

Pozcu İnşaat tarafından Mersin'de ilk kez hayata geçirilecek home ofis projesinin inşaatı başladı. Pozcu Evo projesi 2 blok halinde yükselecek.

One Block Çakmak daire fiyatları!

Toplam 81 home ofis ve 5 dükkandan meydana gelen Çakmak One Block projesi Megasan ve Doa Yapı İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. İşte One Block Çakmak daire fiyatları..

Liva Home Uzundere daire fiyatları!

Liva Home Uzundere projesi Folkart Yapı'nın kentsel dönüşüm projesi olma özelliği taşıyor. İzmir Karabağlar İlçesi Uzundere bölgesinde inşa edilen Liva Home Uzundere daire fiyatları 222 bin liradan başlayarak artıyor.

Dap Adam Kule Dragos güncel daire fiyatları!

Dap Adam Kule Dragos daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Projede 254 adet rezidans daire, 88 adet home ofis bulunuyor.

Al Mazaya Ritim İstanbul daire fiyatları!

İstanbul Maltepe'de inşa edilen Al Mazaya Ritim İstanbul daire fiyatları 846 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede son 150 rezidans, 20 home ofis ve 40 ticari ofis kaldı.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın home ofis ve rezidans bloğu satışta!

Marka Rezidans ve AVM, bir yıl içerisinde alışveriş merkezi kiralamalarında yüksek talep alırken home ofis ve rezidanslarda yoğun talep gördü. Sur Yapı “Marka”da yatırımını büyüttü ve home ofis &rezidans bloğunu satışa sundu.

Ritim İstanbul daire satış fiyatları!

Ritim İstanbul daire satış fiyatları kat ve cephelerine göre değişiyor. Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen projede 114 ticari ofis, 863 daire, 146 mağaza ve 50 home ofis bulunuyor.

Dap Adam Kule Residence satılık daire fiyatları!

DAP yapı tarafından İstanbul Maltepe'de yükselen Dap Adam Kule Residence'da 254 rezidans ve 88 home ofis bulunuyor. Dap Adam Kule Residence satılık daire fiyatları 295 bin liradan başlıyor.

Adam Kule Dragos daire fiyatları!

Adam Kule Dragos daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. 27 katlı tek bloktan meydana gelen projede 254 adet konut ve 88 adet home ofis bulunuyor.

home ofis daire özellikleri nelerdir Haberi

home ofis daire özellikleri nelerdir

Home ofis daire özellikleri nelerdir?

Home ofis daireler, adından da anlaşıldığı üzere içerisinde hem ofis ortamının hem de ev ortamının yer aldığı daireler olarak tasarlanıyor.


Bu tarz dairelerde işi gereği serbest çalışanlar; gerçek bir ofis ortamında çalışmasına gerek olmayanlar yaşıyor. Bir diğer ifade ile home ofisi, serbest çalışanlar; evinde işini yürütebilen meslek gruplarına mensup kimseler tercih ediyor. Örneğin işi yalnızca internet üzerinden olan bir kimse, işini evinde ofis ortamı yaratarak yapabiliyor.


Home ofis satışlarındaki KDV oranı, normal ofislerin KDV oranından daha düşük oluyor: Normal ofislerin KDV oranı yüzde 18 iken; home ofislerin KDV oranı ise yüzde 1.


Home ofiste neler olmalı?

Home ofis tarzı dairelerde hem işin gerektirdiği malzeme ve mobilyalara yer veriliyor; hem de bir meskende olması gereken malzeme ve mobilyalara yer veriliyor. 


Örneğin...