26 / 05 / 2024

home ofis ile ofis arasındaki farklar nelerdir

home ofis ile ofis arasındaki farklar nelerdir

Home ofisler, hem ofis hem de ev dizaynını içinde barındıran daireler olarak karşımıza çıkıyor. Home ofis ile ofis farkları nelerdir? Home ofis daire özellikleri nelerdir?

Avrupakent GYO'dan dev satın alma: Avrupa Konutları Esentepe'den 14 adet dükkan ile 2 adet ofis alındı!

Avrupakent GYO, Avrupa Konutları Esentepe'den 13 adet asma katlı depolu dükkan, 2 adet ofis ile 1 adet depolu dükkan satın aldı. İşte o satın alma ile ilgili detaylar...

Antalya’nın en yeni caddesi Sur Cadde’de teslimler başladı! Sur Yapı 2 senede 4 bin bağımsız bölüm teslim etti!

Sadece son iki senede 4 bin konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, şimdide Antalya projesindeki 7 bloktaki 485 home ofis ile 68 dükkanı sahiplerine teslim etmek için gün sayıyor...

Gölbaşı Prime home ofis konsepti ile satışta! Yeni proje!

Odabaşılar Firması ortaklığında inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konsepti ile satışa çıktı. Projede 1+1 home ofisler 340 bin TL'ye satılıyor.

Motto İstanbul home ofis fiyatları!

Motto İstanbul home ofis fiyatları haberimizde yer alıyor. Hemen teslim ofislerin yer aldığı projede 120 ay 0,98 faiz oranıyla ödemeler yapılıyor. 

Doğubayazıt'ta 3 milyon TL'ye satılık 22 home ofis!

Doğubayazıt Belediyesi, Çiftepınar Mahallesi'ndeki 22 home ofisi ihale ile satıyor. İhale 20 Mart'ta gerçekleşecek..

Kazandıran 6 home ofis projesi!

Konut ve ticari projelerin yanı sıra home ofis projeleri de tercih ediliyor. İşte İstanbul’daki kazandıran 6 home ofis projesi…

Mersin'de ilk home ofis projesinin inşaatı başladı!

Pozcu İnşaat tarafından Mersin'de ilk kez hayata geçirilecek home ofis projesinin inşaatı başladı. Pozcu Evo projesi 2 blok halinde yükselecek.

Çakıroğlu Beştepe ile Ankara'nın homeofis anlayışına yeni boyut!

Çakıroğlu inşaat Türkiye'nin merkezinde, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinin tam karşısında gerçekleştirdiği "Çakıroğlu Beştepe projesi ile Ankara'da ki home ofis konseptine yeni bir anlayış getirdi

Sur Yapı Marka Rezidans'ın home ofis ve rezidans bloğu satışta!

Marka Rezidans ve AVM, bir yıl içerisinde alışveriş merkezi kiralamalarında yüksek talep alırken home ofis ve rezidanslarda yoğun talep gördü. Sur Yapı “Marka”da yatırımını büyüttü ve home ofis &rezidans bloğunu satışa sundu.

Kartal Mai Residence satılık daire!

Kartal Mai Residence satılık daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. Fer Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 213 adet daire ve 144 adet home ofis yer alıyor.

Regus, esnek ofis sistemini Türkiye'ye getiriyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen yatırım alanlarından biri olan ofis, home ofis konseptine üçüncü çalışma alanları ekleniyor. Regus, Türkiye'de de esnek ofis sisteminin öncüsü olmaya hazırlanıyor.

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir fifti fifti modeli!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir fifti fift modeli ile satışlarına devam ediyor. Toplamda 321 adet home ofis dairenin yer aldığı projede fiyatlar 198 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Koşuyolu Sur Yapı Evleri ulaşım!

İçerisinde konut, home ofis ve ticaret alanlarının yer alacağı projenin güney cephesi Kadıköy ve Haydarpaşa'ya sahip. Koşuyolu Sur Yapı Evleri ulaşım bilgileri kapsamında Şile Otoyolu'na yakın mesafede bulunuyor.

home ofis ile ofis arasındaki farklar nelerdir Haberi

home ofis ile ofis arasındaki farklar nelerdir

Home ofis ile ofis farkları nelerdir?

Birçok kimsenin çalışma ortamı olan ofisler, "işyeri" olarak da tanımlanıyor. Ofiste, söz konusu işi gerektircek malzeme ve mobilyalar yer alıyor. Bunun dışında iş ile ilgisi olmayan malzeme veya mobilyalara ofiste yer verilmiyor.


Buna karşın, her geçen gün daha da yaygınlaşan home ofisler, hem ofis hem de ev dizaynını içinde barındıran daireler olarak karşımıza çıkıyor.


Burada hem işin gerektirdiği malzeme ve mobilyalara yer verilirken; hem de bir meskende olması gerekli malzeme ve mobilyalara yer veriliyor. Peki home ofisin normal ofisten farkları nelerdir?


Home ofis özellikleri..

Home ofis tarzı dairelerde bilgisayar, telefon, internet bağlantısı, yazıcı, tarayıcı, fotokopi ve faks makinesi gibi yapılacak işin gerektirdiği araç ve gereçlere yer veriliyor.


Aynı zamanda bir evde olması gereken; yatak odası, oturma odası, mutfak ve...