03 / 05 / 2024

Home Store yeni mağaza

Home Store yeni mağaza

Seçkin tasarım anlayışının müptelası olduğunun Home Store, yeni mağazasıyla Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki yerini alıyor. Stil sahibi olmanın satrançta başarılı olmak kadar strateji gerektirdiği moda oyunu içinde siz de yerinizi alabilirsiniz.

Home Store Ankara'da yeni mağazasını açtı!

TEPEDEN tırnağa yenilenen yüzü ve İtalya'da üretilen koleksiyonları ile sezona hızlı bir giriş yapan Home Store eski iddialı günlerine geri dönüyor.Home Store Ankara'da yeni mağazasını açtı...

Delta Home satışta! Yeni proje

Seymen İnşaat tarafından Ordu'da inşa edilen Delta Home konut projesi satışa çıktı. Peki, Delta Home konutları ne kadar kaç TL? 

Tiny Home Show ve Karavan Show Eurasia kapılarını açtı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin lanse edildiği Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül'de kapılarını açtı.

Yeni karavanlar ve mobil evler İstanbul Fuar Merkezi'nde görücüye çıktı! 

Yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin görücüye çıktığı Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül itibari ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Apple yine mi zam yapıyor? Apple store kapandı! Vatandaşlar endişeli!

Apple, dünyanın merakla beklediği WWDC 2023 etkinliği öncesinde Apple Store'unu kapatarak yeni ürünler ve olası fiyat güncellemeleri için hazırlık yapıyor. Şirketin, etkinlikte işletim sistemleri güncellemelerinin yanı sıra yeni cihazları da tanıtması bekleniyor.

Oyun severler müjde! Bu iddia doğru ise çok sevilen oyun Epic Games Store indirimli geliyor

Dünyanın en çok ve hem eski hemd e yeni nesilin severek oynadığı GTA'nın  Epic Games Store bu hafta, indirimli şekilde  Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition ekleneceği iddia edildi.

Yeni yıl zamlarından HBO'da etkilendi! İşte yeni yılda uygulanacak tarife

Yeni yıl zamlarını (Home Box Office) HBO'da kullanıcılarına sunduğu hizmete yansıtma kararı aldı. Bu karar en çokta dizi ve film izleyenleri üzdü. Peki güncel abonelik fiyatı ne kadar?

Epic Games 100 TL`lik oyunları ücretsiz yaptı!

Epic Games Store, yeni yılın ilk haftasında iki oyun hediye etti. Söz konusu oyunlar toplam 100 TL ediyor.

English Home’da yeni kampanya! Yüzde 60’a ek sepette yüzde 20 indirim! İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi…

Ev tekstilinde Türkiye’de önde gelen mağazalardan olan English Home’da yeni indirimli fiyatlar açıklandı. İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi…

Mondi Home yeni sezon yemek odası takımları ne kadar? İşte, Mondi Home1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Mondi yeni sezon yemek odası takımları mağazalarda yerini aldı. Birçok desen ve renkte satışa çıkan yemek odası takımları fiyatları da açıklandı. Yemek masası, sandalyeler, konsol ve konsol aynasından oluşan yemek odası takımlarında 1 Ekim 2022 fiyat listesi…

Bosch’dan buzdolabı alın Apple Watch kazanma şansınız olsun! İşte Bosch Home Connect 29 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bosch yeni geliştirdiği Home Connect teknolojisini buzdolaplarında uygulamaya aldı. Bu teknolojinin birçok özelliğinin yanı sıra, Bosch ürettiği bütün buzdolaplarında artık bu uygulamayı kullanıyor. Bosch’un başlatmış olduğu çekilişle, Home Connect buzdolabı alanlar, Apple Watch kazanma şansı var.

Yeni trend ‘Home Connect’ Yapay zeka beyaz eşya ile birleşti

Kamera kontrollü pişirme özellikli fırın ve akıllı buzdolabı hayatınızı kolaylaştıracak. Yeni nesil yapay zeka ve loT teknolojisini (internete bağlanan cihaz) barındıran ürünler artık ev yaşamını kolaylaştırdığı için vazgeçilmez ürünler arasında yer alıyor.

ENGLISH HOME’DA %50+20 İNDİRİM! Tüm ürünlerde geçerli %60 çılgın indirim!

Sevilen ev tekstil markası English Home’da indirimler hız kesmeden devam ediyor. English Home son olarak mevcut indirimlere ek %20 indirim daha yaparak yeni bir kampanya başlattı. Yeni kampanyanın ayrıntılarına bakarsak tüm ürünlerde sepette %20 indirim uygulanacak.

KM Home Collection Etiler'de yeni mağaza açtı!

KM Events'in sahibi Meltem Beyazıt Tepeler, KM Home Collection adlı mağazasını Etiler'de hizmete açtı.

Home Store yeni mağaza Haberi

Home Store yeni mağaza

Seçkin tasarım anlayışının müptelası olduğunun Home Store, yeni mağazasıyla Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki yerini alıyor. Stil sahibi olmanın satrançta başarılı olmak kadar strateji gerektirdiği moda oyunu içinde siz de yerinizi alabilirsiniz.


Birbirinden özel tasarımlarını yüksek işçilikle buluşturan Home Store, size bir adım daha yaklaşıyor. Modanın kalbinin attığı Nişantaşı’nda yeni mağazasının kapılarını açan Home Store, şıklık ve rahatlığına önem gösteren tüm  kadınları mağazasına bekliyor.


Yeni mağaza konsepti ve yeni koleksiyonu ile moda tutkunlarına kaliteli ve özgün tasarımlara sahip ürün çeşitliliği sunan Home Store Nişantaşı mağazasında aradığınız her şeyi bulabilirsiniz.


Home Store yeni sezon ürünlerine online satış mağazası www.homestore.com.tr ya da Home Store mağazalarından...