03 / 05 / 2024

Yeni trend ‘Home Connect’ Yapay zeka beyaz eşya ile birleşti

Yeni trend ‘Home Connect’ Yapay zeka beyaz eşya ile birleşti

Kamera kontrollü pişirme özellikli fırın ve akıllı buzdolabı hayatınızı kolaylaştıracak. Yeni nesil yapay zeka ve loT teknolojisini (internete bağlanan cihaz) barındıran ürünler artık ev yaşamını kolaylaştırdığı için vazgeçilmez ürünler arasında yer alıyor.



Akıllı teknolojiyle pişirme özelliği taşıyan Siemens iQ7000, en yeni fırın serisi Bosch Series 8’e eklenen AirFry modu ve yeni No Frost buzdolabı Home Connect uygulaması ile yaşamınıza konfor katacak. 

Dünyanın önde gelen ev aletleri üreticisi BSH’nin teknolojik çözümler sunan ürünleri ‘Home Connect’ uygulaması sayesinde uzaktan kontrol edilebiliyor, birbirleriyle iletişime geçebiliyor, dokunmatik olarak ekranda kullanılabiliyor, ayrıca sesli asistanlar ve akıllı saatlerle de destekleniyor. Home Connect uygulaması, ev aletlerini sadece açıp kapatmakla kalmıyor, program seçimini, zamanlayıcı ayarlamayı, ev aletini ‘ECO’ moduna almayı da sağlıyor.

Akıllı teknolojiyle pişirme özelliği taşıyan Siemens iQ7000 sensör teknolojisine sahip olmasıyla öne çıkıyor. Siemens iQ7000’ün sahip olduğu sensör teknolojisi, geri bildirimi ve akıllı algoritmaların kombinasyonu, yemek pişirme ve kızartma konusunda bireysel pişirme tercihlerine göre kişiselleştirilebiliyor ve bu sayede kullanıcının optimum sonuçlar elde etmesine de olanak sağlıyor.

Yeni trend ‘Home Connect’ Yapay zeka beyaz eşya ile birleşti


Geri Dön