18 / 05 / 2024

Yeni trend ‘Home Connect’ Yapay zeka beyaz eşya ile birleşti

Yeni trend ‘Home Connect’ Yapay zeka beyaz eşya ile birleşti

Kamera kontrollü pişirme özellikli fırın ve akıllı buzdolabı hayatınızı kolaylaştıracak. Yeni nesil yapay zeka ve loT teknolojisini (internete bağlanan cihaz) barındıran ürünler artık ev yaşamını kolaylaştırdığı için vazgeçilmez ürünler arasında yer alıyor.



Ayrıca iQ7000’in içerisinde bulunan kamera sayesinde pişirme işlemlerini gerçek zamanlı olarak Home Connect uygulaması üzerinden takip edebilir ve tercihlerinize göre yine aynı uygulama üzerinden fırını kapatabilirsiniz.

BSH’nin en yeni fırın serisi Bosch Series 8’e eklenen AirFry modu ve AirFry tepsisi ise çok daha az yağ ile yemeklerin sağlıklı şekilde kızartılmasına imkan veriyor. Bosch Series 8’in sahip olduğu yeni buharlı pişirme fonksiyonu sayesinde gıdalar, maksimum 120 derece olacak şekilde ısıtıldığı için besin değerleri de korunmuş oluyor.

‘BUGÜN NE PİŞİRSEM’ DERDİNE SON

Mutfaktaki en büyük yardımcılardan biri olacak yeni No Frost buzdolabı ise içerisinde bulunan malzemeleri tespit edebilme özelliği sayesinde gereksiz alışverişin ve gıda israfının önüne geçmiş oluyor.

İşte ilginizi çekecek bir detay daha… Yeni No Frost buzdolabı da Home Connect bağlantısı aracılığıyla buzdolabının içerisinde bulunan malzemelerle pişirilebilecek yemek tavsiyelerinde bulunuyor ve kullanıcıların bir sonraki market alışverişleri için de ihtiyaç listesi oluşturabiliyor. 

Ayrıntılar için tıklayın http://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/


Editör notu:  Bu haber 01:40 saatinde yazılmış olup, güncel dolar kuru güncel dolar kuru 18,23 TL'dir. Euro kuru 18,26 TL, altının gramı ise 983.47 TL'dir. 

Emekli promosyonlarında zam depremi! Akbank, Ziraat, Garanti resmen açıkladı!

Google’dan araç sahiplerini kurtaracak güncelleme

Asgari ücrette 2023 yılı zammı! Yeni rakamı o isim açıkladı!

 

 

 


Geri Dön