04 / 05 / 2024

Homeros Bulvarı son durum

Homeros Bulvarı son durum

Homeros Bulvarı ’nın devamı niteliğinde olan ve Otogar’a kadar uzanan yeni güzergahın uygulama projelerinin çizimine başlandı. 6.2 kilometrelik güzergah üzerinde kamulaştırma çalışmalarına devam ediyor.

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Meydan Ardıçlı’da son etap teslimleri için geri sayım başladı!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği 'Meydan Ardıçlı' projesinde sona gelindi. Yıl sonunda, 3’üncü ve son etabın da tamamlanmasıyla bin 681 konut ve 125 ticari ünite sahiplerine teslim edilecek.

Bulvar Loft’ta yüzde 15 kâr fırsatı!

Türkiye’de ilk defa uygulamaya koyduğu ‘kâr fırsatı modeli’ ile hayata geçirdiği konut projelerinde fiyatlarda meydana gelecek artışları ilk günden açıklayan Akfen İnşaat’ın Bulvar Loft projesinde son döneme girildi.

Bulvar Loft'un yüzde 21 kar fırsatı kampanyasında son hafta!

Akfen İnşaat ve Akfen GYO’nun Ankara İncek’te hayata geçirdiği Bulvar Loft projesinde düzenlediği kampanyada son haftaya girildi.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda son viraj!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, üç koldan yürüttüğü çalışmalarla Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nı baştan yaratıyor.

Bulvar Loft'tan fırsat kampanyası!

Akfen İnşaat'ın hayata geçirdiği Bulvar Loft projesinde zam öncesi son bir fırsat kampanyası başladı. Daire fiyatları 18 Haziran’da yükselecek.

Bulvar Loft’ta kampanya için son gün 18 Haziran!

Ankara’nın genişleme aksı üzerinde yaşam ve getiri bakımından en avantajlı noktalar üzerinde gösterilen Bulvar Loft’ta 18 Haziran’a kadar eski fiyatlarını uygulamada tutacak. Bu tarihten sonra yeni fiyatlar devreye girecek...

Kayseri Gültepe Bulvarı gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin ulaşımını büyük ölçüde rahatlatacak projelerinden Gültepe Bulvarı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa'ya 5 yeni bulvar!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Karaköprü'deki yol yapım ve bulvar çalışmaları son sürat sürüyor. Karaköprü'de vatandaşlar yapılan çalışmalardan oldukça memnun.

Kayseri Gültepe Bulvarı 45 milyona mal olacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve şehrin doğu-batı istikametindeki en güçlü akslardan biri olacak olan Gültepe Bulvarı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor.

Vadistanbul Bulvar 2017'de tamamlanacak!

Vadistanbul projesinde AVM, ofis ve otel gibi komplekslerden oluşan Bulvar etabında 2017 içinde teslimler başlıyor. Son etap Vadistanbul Park da 2017 Aralık ayında hazır olacak.

Bulvar Loft projesinde yüzde 32 kar fırsatı için son gün 27 Kasım!

Bulvar Loft, yatırımcısına kârlı bir gelecek vadediyor. Lansman dönemi fiyatlarıyla yatırımcısına en az yüzde 32 kâr fırsatı sunan Bulvar Loft’un bu büyük kampanyasından yararlanmak için son gün 27 Kasım.

Keçiören Bulvarı 29 Ekim'de açılacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak yeni Keçiören Bulvarı (Yavuz Sultan Selim Bulvarı) yapımında son aşamaya geldi. Bulvar'ın29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda trafiğe açılması hedefleniyor.

Homeros Bulvarı son durum Haberi

Homeros Bulvarı son durum


İstikamet Otogar İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Buca trafiğini rahatlatmak amacıyla geçtiğimiz yıl hizmete aldığı Homeros Bulvarı’nın Otogar’a kadar uzatılması için uygulama projelerine başlandı. Büyükşehir, 6.2 kilometrelik güzergah üzerinde kamulaştırma çalışmalarına devam ediyor.


İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl hizmete aldığı Homeros Bulvarı’nın devamı niteliğinde olan ve Otogar’a kadar uzanan yeni güzergahın  uygulama projelerinin çizimine başlandı. Buca’dan Yeşildere Caddesi’ne “viyadük” ile bağlanan ve  “ekspres” güzergah olarak ilçeye hizmet veren Homeros Bulvarı’nın Otogar’a uzatılacak bölümü 6.2 kilometre olacak. Güzergah üzerinde kamulaştırma çalışmaları da devam ediyor.


6 şeritli olacak

Yeşildere Caddesi’ne “viyadük” ile bağlanarak Buca üzerinden Otogar’a bağlantı sağlayacak “ekspres” güzergahın 1.3 kilometrelik bölümündeki viyadük kısmını (Homeros Bulvarı) tamamlayarak  hizmete açan İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir trafiğine büyük rahatlama getirecek Otogar bağlantısı için de uygulama projelerini yapmaya başladı....