02 / 05 / 2024

HomeTex fuar tarihi

HomeTex fuar tarihi

“HOME&TEX Fuarı” 19 -22 Kasım 2014 tarihlerinde CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek. Geçen yıl, ilk kez düzenlenmesine rağmen yurt içi ve yurt dışından yoğun ziyaretçinin katıldığı fuar, bu yıl da iddialı bir şekilde kapılarını açmaya hazırlanıyor...

 Merakla bekleniyordu! Çıkış tarihi belli oldu

Oyun canavarlarının merakla beklediği 'The Day Before' çıkış tarihi belli oldu. NVIDIA CES fuarına hazırlanan oyun şimdiden hayranlarının merakını celbetti.

14. Gayrimenkul Fuarı 28-29 Mayıs'ta!

13 yıldır gerçekleştirilen Gayrimenkul Fuarı'nın 2022 tarihi belli oldu. 14. Gayrimenkul Fuarı 28-29 Mayıs tarihlerinde İstanbul Bosphorus Hilton'da gerçekleştirilecek.

43. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul koronavirüs nedeniyle 24 Ağustos'a ertelendi!

İnşaat sektörünün trendlerinin konuşulacağı ve en yeni yapı teknolojileri ve yapı ürünlerinin sergileneceği 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 2020 Fuarı’nın tarihi koronavirüs nedeniyle 24 Ağustos tarihine ertelendi...

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018!

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018 belli oldu. Türkiye'nin ilk büyük fuarları arasında yer alan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018...

İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Enternasyonel Fuarı açılış tarihi...

Şanlıurfa Fuar Merkezi'nin resmi açılışı 11 Nisan'da!

Resmi açılışı 11 Nisan’da yapılacak olan Şanlıurfa Fuar Merkezi’nin inşaatı hızla sürerken, organizatörler fuar tarihi almak için adeta sıraya girdi.

İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını 85. kez açıyor. Peki İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

China Homelife Fuarı İpek Yolu'nu yeniden canlandıracak!

China Homelife Turkey Fuarı, 2-4 Haziran'da İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. Hedef, Çin ve Türkiye arasındaki dostluğun tanığı olan tarihi İpek Yolu'nu yeniden canlandırmak.

10.Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı!

Körfez Ülkeleri’nden önemli yatırımcıların katıldığı 10.Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi ziyaretçilerine kapılarını açtı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın açılışını yaptığı zirve Türkiye için de tarihi bir güne ev sahipliği yaptı.

Samsun İnşaat 2016 Fuarı bugün açılıyor!

Samsun İnşaat Fuarı, Tarihi Kentler Birliği destekleri ile hazırlanan Tarihi Kent Dokuları ile Kentsel-Kültürel Mirasın Korunması Özel Bölümü ile 31 Mart-03 Nisan 2016 tarihleri arasında Samsun'da açılacak.

Mersin Emitt Fuarı'nda yerini alıyor!

Mersin’i tarihi ve kültürel değerleri ile tüm dünyaya tanıtmayı kendisine ilke edinen Mersin Büyükşehir Belediyesi, uluslararası boyutta gerçekleştirilecek olan EMITT Fuarı’nda yerini alacak.

Zeytinburnu Belediyesi, Antalya YAPEX Fuarı'na katıldı!

Tarihi Kentler Birliği’nin 14 yıldır düzenlediği Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Projelerini Özendirme Yarışması’nın ödül töreni, Antalya YAPEX Fuarı’nda yapıldı.

YAPEX Restorasyon Fuarı’nda 32 projeye ödül verildi!

Tarihi Kentler Birliği’nin 14 yıldır düzenlediği Özendirme Yarışması’nın ödül töreni, her yıl Antalya’da büyük bir ilgiyle izlenen YAPEX Restorasyon Fuarı’nda yapıldı. Fuarda 32 projeye ödül verildi.

HomeTex fuar tarihi Haberi

HomeTex fuar tarihi

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TETSİAD) ve CNR Holding işbirliği ile bu yıl ikincisi düzenlenecek olan “HOME&TEX Fuarı” 19 -22 Kasım 2014 tarihlerinde CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek. Geçen yıl, ilk kez düzenlenmesine rağmen yurt içi ve yurt dışından yoğun ziyaretçinin katıldığı fuar, bu yıl da iddialı bir şekilde kapılarını açmaya hazırlanıyor.



Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri  ve İş Adamları Derneği (TETSİAD) ve CNR Holding iş birliğiyle düzenlenen, Türkiye’nin önemli fuarlarından olmaya aday HOME&TEX, bu yıl ikinci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Ev tekstili ve dekorasyonuna dair her türlü ürünün yer aldığı, CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleşecek olan HOME&TEX, 60 bin metre kare alanda açılacak. HOME&TEX, yerli-yabancı binlerce ziyaretçiyi 19-22 Kasım 2014 tarihleri arasında CNR EXPO’da konuk edecek.


25 Bin Ziyaretçi Hedefleniyor

Aralarında...