02 / 05 / 2024

HomeTex fuarı ikinci kez açılıyor

HomeTex fuarı ikinci kez açılıyor

“HOME&TEX Fuarı” 19 -22 Kasım 2014 tarihlerinde CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek. Geçen yıl, ilk kez düzenlenmesine rağmen yurt içi ve yurt dışından yoğun ziyaretçinin katıldığı fuar, bu yıl da iddialı bir şekilde kapılarını açmaya hazırlanıyor...

Eskişehir 2. Yapı Fuarı 25-28 Kasım'da!

İnşaat sektörünün profesyonelleri, ikinci defa Tüyap Eskişehir Yapı Fuarı’nda bir araya geliyor. Tüyap Eskişehir Yapı Fuarı 25-28 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul, Yapı sektöründe çevik dönüşümü konuşuyor!

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul’un ikinci gününde “Yapı Sektöründe Sürdürülebilir Büyümenin Sırrı: Çevik Dönüşüm” konusu masaya yatırıldı...

Wish More Hotel İstanbul ikinci otelini açıyor!

Dubai'deki Arabian Travel Market Dubai 2019 Uluslarası Turizm Fuarı'na katılan Wish More Hotel İstanbul ikinci otelinin açılışını duyurdu.

Türk müteahhitler dünyada ikinci sırada!

Cannes'da gerçekleştirilen MIPIM 2019 Fuarı'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Türk müteahhitliğine baktığınızda Çin'den sonra ikinci sıradayız. Türkiye'de inşaat sektörü 6 milyon kişiye istihdam sağlıyor'' dedi.

Gayrimenkul Yatırım Fuarı Adana'da başladı!

Adana Elka Fuarcılık'ın düzenlediği 2. Gayrimenkul Yatırım Fuarı başladı. Elka Fuarcılık tarafından ikinci kez düzenlenen Gayrimenkul Yatırım Fuarı 9 -10 -11 Aralık'ta AdanaHiltonsaOteli'nde gerçekleşecek

Loda Mobilya Çin Mobilya Fuarı'nda yerini alıyor!

Loda Mobilya, dünyanın en büyük mobilya merkezlerinden biri olan Çin’de, dünyanın ikinci büyük mobilya fuarı China International Furniture Fair’de (Ciff) yerini alacak...

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Folkart rüzgarı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde İZFAŞ tarafından düzenlenen Folkart’ın Ana Sponsoru olduğu 85. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın ikinci günü (Cumartesi akşamı) renkli görüntülere sahne oldu.

Loda Mobilya 7-10 Eylül’de Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nda!

Loda Mobilya, dünyanın en büyük mobilya merkezlerinden biri olan Çin’de, dünyanın ikinci büyük mobilya fuarı China International Furniture Fair’de (Ciff) yerini alacak.

Ürdün'deki Irak İmar ve Yatırım Fuarı açıldı!

Ürdün'ün ikinci kez ev sahipliği yaptığı Irak konferansı ve fuarına Iraklı bakanlar, milletvekilleri, bazı illerin, ticari sektörlerin, bankaların ve inşaat firmalarının temsilcileri katıldı.

EVTEKS fuarı 17 Mayıs'ta İstanbul'da açılıyor!

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği ve CNR Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen, dünyanın ikinci Türkiye’nin ise en büyük ev tekstili fuarı EVTEKS 17 Mayıs'ta açılıyor.

Nadia Residence Emlak Fuarı 2015'te görücüye çıktı!

Türkiye ve yakın coğrafyanın konut, iş yeri, alışveriş merkezi yatırımcıları ile katılımcı firmalarını bir araya getiren Emlak Fuarı, ikinci gününde de yoğun ilgi görüyor.

Home&Tex Fuarı 31 Ekim'e kadar devam edecek!

İstanbul Fuarcılık AŞ'den yapılan açıklamaya göre, TETSİAD ve CNR Holding iş birliğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenen Home&Tex, Türkiye'nin ikinci, dünyanın dördüncü büyük ev tekstili fuarı olma özelliği taşıyor.

West Side İstanbul Dubai Citsycape Fuarı'nda görücüye çıktı!

West Side İstanbul projesi ikinci kez Dubai Citsycape Fuarı'nda görücüye çıktı. West Side İstanbul projesi Beylikdüzü'nde hayata geçiriyor.

HomeTex fuarı ikinci kez açılıyor Haberi

HomeTex fuarı ikinci kez açılıyor

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TETSİAD) ve CNR Holding işbirliği ile bu yıl ikincisi düzenlenecek olan “HOME&TEX Fuarı” 19 -22 Kasım 2014 tarihlerinde CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek. Geçen yıl, ilk kez düzenlenmesine rağmen yurt içi ve yurt dışından yoğun ziyaretçinin katıldığı fuar, bu yıl da iddialı bir şekilde kapılarını açmaya hazırlanıyor.



Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri  ve İş Adamları Derneği (TETSİAD) ve CNR Holding iş birliğiyle düzenlenen, Türkiye’nin önemli fuarlarından olmaya aday HOME&TEX, bu yıl ikinci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Ev tekstili ve dekorasyonuna dair her türlü ürünün yer aldığı, CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleşecek olan HOME&TEX, 60 bin metre kare alanda açılacak. HOME&TEX, yerli-yabancı binlerce ziyaretçiyi 19-22 Kasım 2014 tarihleri arasında CNR EXPO’da konuk edecek.


25 Bin Ziyaretçi Hedefleniyor

Aralarında...