03 / 05 / 2024

HomeTex Fuarını ilk günden 10 kişi ziyaret etti

HomeTex Fuarını ilk günden 10 kişi ziyaret etti

Home&Tex Fuarı ilk gününde 67 farklı ülkeden gelenlerin de aralarından bulunduğu 10 bin kişi tarafından ziyaret edildi.

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı başladı: 85 bin TL'den başlayan fiyatlarla istediğiniz evi alabilirsiniz!

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı, Altınpark Anfa Expo-Center Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. İşte fuarda yer alan evler ile ilgili detaylar...

Temsa’dan Avrupa’nın İlk Elektrikli Şehirler Arası Otobüsü!

Sabancı Holding ve PPF Group ortaklığında faaliyet gösteren Temsa, yeni elektrikli araç modeli olan LD SB E’yi, Almanya Hannover’de düzenlenen IAA Transportation fuarında ilk kez tanıttı. Temsa bu modeli ile Avrupa’nın ilk elektrikli şehirlerarası otobüsüne imza atacak.

Türkçimento sektörün ilk sanal konferans ve fuarını gerçekleştiriyor!

Yeni teknoloji kullanımı ve dijitalleşme alanında öncülük etmeyi hedefleyen Türkçimento, 20-21 Nisan 2021 tarihleri arasında sektörün ilk sanal konferans ve fuarı “DIGITALCEM”i yapılıyor.

Home&Tex Fuarı Yeşilköy'de başladı!

500'den fazla markayı aynı çatı altına toplayacak Home&Tex Fuarı, Yeşilköy'de başladı. Fuar, 60'ın üzerinde ülkeden 30 bin üzerinde yerli ve yabancı alıcıyı bir araya getirecek.

Ankara Emlak Fuarı'nın gözdesi Osmangazi!

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği örnek projelerden biri olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi, Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı’nın gözdesi oldu.

UNICERA Uluslararası Seramik Fuarı'nın yeni adresi CNR EXPO oldu!

Türk seramik, banyo ve mutfak sektörünün gelişiminde 28 yıldır önemli rol oynayan ‘UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nın, yeni adresi CNR EXPO Yeşilköy oldu.

MODEF EXPO Fuarı'nı 2 günde 7 bin 896 kişi ziyaret etti!

Türkiye'nin önemli mobilya üretim merkezlerinden Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bu yıl 34'üncüsü düzenlenen MODEF EXPO Fuarı'nı, ilk 2 günde yaklaşık 8 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

Soyak Konforia'nın ilk etabı 2017'de teslim!

SOYAK'ın, Dubai Cityscape Global 2015 fuarında ön tanıtımını yaptığı yeni projesi Konforia satışa çıktı. 5 bin konuttan oluşan Soyak Konforia'nın ilk etabında 271 adet konut bulunuyor.

Hilti bu yıl ilk kez kendi fuarını düzenledi!

İnovatif jenerik markası Hilti bu yıl ilk kez kendi fuarını düzenleyerek, 2015 yılında Türkiye pazarına sunduğu yeni ve mevcut ürünlerini sergiledi. Fuarda müşteriler yetkililerden bilgi edindiler.

Travel Turkey Fuarı'nın ilk gününde 7 bin 173 kişi fuarı ziyaret etti!

Türkiye'nin katılım ve ziyaret sayıları bakımından en büyük ikinci turizm fuarı olarak gösterilen Travel Turkey Fuarı, bu yıl yeni bir rekora imza attı. Bu yıl sekizinci kez açılan fuarın ilk gününde 7 bin 173 turizm profesyoneli, fuarı ziyaret etti.

7 bin 173 ziyaretçi ilk gün Travel Turkey İzmir Fuarı'nı gezdi!

Türkiye'nin değişik bölgelerinden çok sayıda turistik merkezin tanıtım ve bağlantı yapma yarışına girdiği Travel Turkey İzmir Fuarı'nda ilk gün ziyaretçi rekoru kırıldı. Fuarın ilk gününde 7 bin 173 ziyaretçi fuarı gezdi

MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nın ilk iki gününde bin takım tezgahı satıldı!

MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nın ilk iki gününde bin takım tezgahı satıldı. MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nın ilk iki gününde 1000 takım tezgahı satılırken, 250 bin TL’lik iş hacmine ulaşıldı.

Ankara'nın ilk emlak fuarına yoğun ilgi!

Konut ve iş merkezi projelerinin tanıtıldığı Başkent Ankara'nın ilk emlak ve gayrimenkul fuarı başladı. ATO Congresium'daki fuara yaklaşık 70 inşaat ve gayrimenkul değerleme şirketi katılıyor

HomeTex Fuarını ilk günden 10 kişi ziyaret etti Haberi

HomeTex Fuarını ilk günden 10 kişi ziyaret etti

Ev tekstili ve dekorasyon sektörünün ihracatını artırmak amacıyla düzenlenen "Home&Tex Fuarı", yerli ve yabancı ziyaretçilerin katılımıyla sürüyor. 


İstanbul Fuarcılık AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) ve CNR Holding iş birliğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenen Home&Tex, Türkiye'nin ikinci, dünyanın dördüncü büyük ev tekstili fuarı olma özelliği taşıyor. 


CNR Expo'da dün ziyarete açılan, perdeden döşemelik kumaşa, yer kaplamalarına kadar ev tekstiline ve dekorasyonuna ait tüm ürünlerin bir arada sergilendiği fuar, ilk iki günde yabancı ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor. 


Toplamda 600 ev tekstili firmasının katılımıyla gerçekleştirilen ve 50 bin ziyaretçinin hedeflendiği fuar, 31 Ekim'de sona erecek. 


"İlk gün 67 ülkeden 2 bin 400 yabancı ziyaretçi" 


Açıklamada görüşlerine yer verilen İstanbul Fuarcılık AŞ Genel Müdürü Alkan Usta, "Fuarımız açıldığı gün İran, Ürdün...