06 / 05 / 2024

Honda Accord ne kadar

Honda Accord ne kadar

Honda, Accord modellerinin Temmuz ayı güncel fiyat listesini açıkladı. Honda Accord fiyatları ne kadar? İşte 30 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Honda mayıs motosiklet fiyatları belli oldu! 

Honda mayıs ayı motosiklet fiyatlarını belirledi. Buan görei yaz gelmesi ile beraber talepler daha da artacak! PCX125, Dio, Activa, Touring fiyatları ne kadar oldu?

Honda Nisan 2024 kampanyasını resmen açıkladı! Hem City'e hem de Civic'e tam 120 bin TL'lik indirim geldi! Kaçırmayın!

Otomotiv devi Honda en sevilen modelleri arasında yer alan Civic'e tam 120 bin TL indirim yaptı. Peki Honda Civic ve Honda City'nin Nisan 2024 fiyatları ne kadar? 

Honda çok konuşulacak fiyat listesini açıkladı! Civic'e tam 120 bin TL'lik Şubat 2024 indirimi geldi!

Otomotiv devi Honda çok konuşulacak Şubat 2024 fiyat listesini açıkladı. Yeni fiyat listesine göre en sevilen modeller arasında yer alan Civic'e 120 bin TL indirim geldiği belirtildi. Peki Honda Civic fiyatları ne kadar? İşte son dakika Civic Şubat 2024 fiyat listesi...

Otomobil piyasasında son dakika! İşte kalem kalem Renault, Volkswagen, Honda ve Chery fiyatları!

Yeni yıl ile beraber otomobil fiyatlarında önemli değişiklikler yaşanıyor. Peki fiyatlarda son durum ne oldu? İşte kalem kalem Renault, Volkswagen, Honda ve Chery fiyatları...

Yeni Honda CR-V e:HEV 16 Aralık'ta bayilerde! Yeni Honda CR-V e:HEV fiyatı ne kadar? 

Yeni Honda CR-V e:HEV 16 Aralık günü bayilerdeki yerini alacak. Peki Yeni Honda CR-V e:HEV özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Honda Accord’a tamı tamına 4 aydır zam gelmedi! İşte Accord’un fiyatları...

Kasım ayına girilmesiyle beraber tüm modellerinin fiyat listelerini peş peşe yayımlayan Honda, Accord’a kasım ayında zam yapmadığını açıkladı. Buna göre, Accord modeline tam 4 aydır hiç zam gelmemiş oldu.

Honda resmen çıldırdı! Civic’in fiyatı tam bu kadar oldu!

Ekim ayı doğrultusunda Civic’in fiyat listesini yeniden paylaşan Honda, bu modele zam yapmadığını açıkladı. Honda, Accord ve City’e de bu ay zam yapmadığını duyurmuştu.

Honda Accord’da son 3 ayda zam yok! Accord’da temmuz ayı fiyat listesiyle satışlara devam!

Honda’nın en çok sevilen ve tercih edilen modellerinden biri olan Accord’da ağustos ve eylül aylarında olduğu gibi bu ay da zam gelmedi. Honda, yaptığı açıklamada Accord modelinin satışlarında temmuz ayı fiyat listesiyle yola devam edileceğini açıkladı.

Honda Civic'in yeni ve güncel fiyatları tek tek açıklandı! Ekim 2023 fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı!

En çok tercih edilen otomobil modelleri arasında yer alan Honda Civic'in yeni ve güncel fiyatları tek tek açıklandı. Peki Honda Civic'in yeni fiyatları ne kadar? İşte son dakika Honda Civic fiyatları...

Honda’dan Accord alacaklara müjde! Accord modeline zam gelmedi!

Eylül ayı fiyat listesini bir bir paylaşan Honda, Accord modeline zam yapmayacağını açıkladı. Honda, bu kapsamda, satışlara ağustos ayı fiyat listesiyle devam edecek.

Honda Accord almak isteyenlere müjde! Accord modeline zam gelmedi!

Honda Accord modeline sahip olmak isteyenler, Honda’dan zam haberi beklerken sürpriz bir haber geldi. Honda, Accord modeline zam yapamayacağını duyurdu.

Honda HR-V e:HEV Hibrit modeline zam geldi mi? En uygun HR-V e:HEV modeli ne kadar oldu?

Honda’nın hibrit araçlarından Honda HR-V e:HEV modeline ağustos ayında zam gelmedi. Honda, tüm modellerinin fiyat listesini revize ederken Honda HR-V e:HEV modeline zam yapmadığını açıkladı.

Honda resmen çıldırdı! Accord modeline tam 281 bin 500 TL zam yaptı!

Honda’dan hayranlarını üzen dev zam haberi geldi. Honda, son bir ayda Accord modeline tamı tamına 281 bin 500 TL zam yaptı.

Honda Accord ne kadar Haberi

Honda Accord ne kadar

Honda, Accord modellerinin Temmuz ayı güncel fiyat listesi belli oldu. Honda Accord modeli otomobil severlerin karşısına ilk olarak 2021 yılının ekim ayın da çıkmıştı. Honda, Accord çıktığı günden itibaren üst düzey teknolojisi ve tasarımı ile dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

Ülkede üretim faaliyetleri gerçekleştiren Japon otomobil üretici Honda Accord modelinin yenilenen fiyat listesini ve özelliklerini açıkladı. Honda Accord diğer ismi ile "Zamana meydan okuyan ruh" otomobil ismini aldı. Her ayrıntıda kusursuz olan Honda Accord kalıpların dışına çıkıp herkesi etkisi altına aldı. O gücüyle, tarzıyla, ruhuyla, duruşuyla bütün ilgileri üstüne çekmeyi başardı. Zaman tanımayan ruhu ile sevenlerinin yüzünü güldürüyor. Peki Honda Accord 100 km ne kadar yakıyor? Honda Accord Temmuz ayı fiyatları ne kadar? İşte 30 Temmuz 2022 fiyat listesi...