18 / 05 / 2024

Horeca Otel Ekipmanları Turizm Mimarlık İnşaat kimin 

Horeca Otel Ekipmanları Turizm Mimarlık İnşaat kimin 

Horeca Otel Ekipmanları Turizm Mimarlık İnşaat Matbaa Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Emrah Ustahüseyin tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kare Hastane Ekipmanları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kare Hastane Ekipmanları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kare Otel Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirket tarafından kuruldu.

Çanakkale Çan'da 13 milyon TL'ye satılık termal otel!

Çan Belediyesi'ne ait 4 yıldızlı Termal Otel & SPA İşyeri mevcut olan bütün ekipmanları ve arsası satılıyor. İhale 27 Şubat'ta gerçekleşecek..

Çanakkale Çan'da 12.7 milyon TL'ye satılık termal otel!

Çanakkale İli/Çan Belediyesi 4 yıldızlı Termal Otel&SPA İşyeri mevcut olan bütün ekipmanlarını arsası ile birlikte satıyor. İhale 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

Horeca Otel Ekipmanları Turizm Mimarlık İnşaat Matbaa Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Horeca Otel Ekipmanları Turizm Mimarlık İnşaat Matbaa Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Emrah Ustahüseyin tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Aksa Jeneratör Anfaş Otel Ekipmanları Fuarı'na katıldı!

Antalya Expo Center’da 13-16 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen Anfaş Otel Ekipmanları Fuarı 408 yerli ve yabancı katılımcı firmaya ev sahipliği yaparak, 27’nci kez Türkiye’den ve dünyadan binlerce profesyoneli bir araya getirdi.

Antalya Anfaş Hotel Equipment Fuarı'nda 10 adet otel oluşturulacak!

Antalya’da 27’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’nda (Anfaş Hotel Equipment) 10 adet ‘Aşk’ temalı otel odası oluşturulacak.

İran otel dekorasyonu konusunda Türkiye'yi örnek alıyor!

Dünyanın en çok ilgi çeken 10 destinasyonundan birisi olarak gösterilen İran, otel dekorasyonu ve ekipmanları konusunda Türkiye’deki otelleri örnek alıyor.

25. ANFAŞ Otel Ekipmanları Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı gerçekleşti!

Antalya Fuarcılık, İşletme ve Yatırım AŞ (ANFAŞ) tarafından bu yıl Antalya EXPO Center'da 25.'si düzenlenen ANFAŞ Otel Ekipmanları-Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı açıldı

EA Turizm Mobilya ve Otel Ekipmanları Anonim Şirketi kuruldu!

EA Turizm Mobilya Tekstil ve Otel Ekipmanları Sanayi Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi, Servet Karahan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Mayıs'ta kuruldu

AGT, Antalya Otel Ekipmanları Fuarı'na katılıyor!

Türkiye'nin en büyük mobilya parçaları üreticilerinden biri olan AGT, uluslararası arenanın önde gelen otel zincirlerinin yöneticilerinin, mimarların ve sektör temsilcilerinin katılacağı fuara yine en yeni ürün grupları ile katılıyor.

Türk fuarları kapılarını Libya'da açtı!

Uluslararası Yapı ve İnşaat ile Uluslararası Mobilya, Ev Tekstili, Otel Ekipmanları, Züccaciye fuarları, Trablus'ta açıldı

İnşaat dünyası Libya'da CONS-TR ve L.I.F. fuarlarında buluşacak!

CONS-TR Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı ile L.I.F. Uluslararası Mobilya, Ev Tekstili, Otel Ekipmanları, Züccaciye Fuarı, 27-30 Haziran tarihleri arasında, Libya'da Trablus Uluslararası Fuar Alanı'nda kapılarını açacak

Kale Kilit, ANFAşž Otel Ekipmanları Fuarı 'na katılıyor!

Yurtiçindeki ve yurtdışındaki önemli sektörel fuarlara katılan Kale Kilit Dış Ticaret Genel Müdürü Cavit Doğan, œYurtiçinde ve yurtdışında toplam 800"ün üzerinde otel projesinde Kale Kartlı Kilit Sistemleri kullanılıyor

Horeca Otel Ekipmanları Turizm Mimarlık İnşaat kimin  Haberi

Horeca Otel Ekipmanları Turizm Mimarlık İnşaat kimin 

Horeca Otel Ekipmanları Turizm Mimarlık İnşaat Matbaa Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Emrah Ustahüseyin tarafından kuruldu. 

Horeca Otel Ekipmanları Turizm Mimarlık İnşaat Matbaa Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-OTEL EKIPMANLARI 1- Her türlü endüstriyel otel ekipmanlarının, banyo aksesuarları, el ve el-yüz kurutma makineleri, sıvı sabunluklar, kagıt havluluklar, WC kagıtlıkları, pedallı çöp kovaları, agzı açık, sallanır, kapaklı ve photocelli çöp kovaları, kombi sistemler, pisuar bas kagıt mendillik, hijyen ped poset kutusu ve aksesuar küllükler, klozet fırçaları, engelli grupları, saç kurutma makineleri, pantolon presleri, terlikler ile otellerde olması gereken tüm ekipmanların alımı satımı ithali ihracı pazarlanması ve ticaretinin yapılması, 2- Otel ekipmanları olarak ihtiyaç duyulan her türlü perde, halı ve diger tekstil ürünleri, yatak tekstil...