28 / 04 / 2024

Horizon koşu bandı fiyatları

Horizon koşu bandı fiyatları

Profesyonel kalitedeki fitness ekipmanları ile dünyaca bilinen marka Horizon Fitness, koşu bandı modelleri ile dikkat çekiyor. Tüm koşu bandı modellerini ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Rahmi Koç uçağını 42 milyon dolara satışa çıkardı! 

Türkiye'nin önde gelen iş insanları arasında yer alan Rahmi Koç, uçağını satışa çıkardı. Satışa çıkarılan uça için 42 milyon dolar isteniliyor.

Altın rekora koşuyor! Gram altın atağa geçti! Çeyrek altın uçtu! 5 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altıun fiyatları haftanın ilk işlem gününde  yukarı yönlü başladı. Milyonlarca yatırımcı güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın rekora koşuyor. Gram altın atağa geçerken çeyrek altın uçtu. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?  5 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Koşuyolu Koru Evleri'nde yüzde 15 indirim ve esnek ödeme seçenekleri!

İstanbul Anadolu Yakası Altunizade'de hayata geçirilen Koşuyolu Koru Evleri'nde satış süreci devam ediyor. Söz konusu projede alıcılara yüzde 15 indirimin yanı sıra esnek ödeme seçenekleri de sunuluyor. İşte Koşu Yolu Koru Evleri ile ilgili detaylar...

14 ve 22 ayar altın kolye uçları ne kadar? Koçak altın kolye uçları kaç TL? 25 Ocak 2023 fiyat listesi

Spor, klasik ve alternatif kıyafetler ile aksesuarlara eşsiz bir uyum sağlayan altın kolye uçlarının fiyatları araştırılıyor. Peki 14 ve 22 ayar altın kolye uçları ne kadar? Koçak altın kolye uçları kaç TL? 25 Ocak 2023 fiyat listesi.

Müjdeli haber geldi! Borsa yatırımcısı bu kez sevinçten şok olacak!

Yeni yılın ilk günlerinde yatırımcısına şok üzerine şok yaşatan borsada yukarı doğru koşu başladı. Uzmanlar, tablonun bozulmaması durumunda borsanın orta vadede 8 bin puana kadar yükseleceği öngörüsünde bulundu.

O ilçede emlak krizi büyüyor: Gardiyanlar cezaevinde kalmak istiyor!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum'da emekçiler fahiş kiralar sebebiyle zor günler geçiriyor. Bodrum Belediye Meclis Üyesi Atilla Serttaş konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada memurların tayin talep ettiğini, gardiyanların “Cezaevinde koğuş açın orada kalalım.” dediğini kaydetti.

Dolarda dananın kuyruğu bugün kopuyor! Saatler kaldı! Elinde doları olanlar hemen koşun! Dolar tam olarak böyle olacak!

Dün Kasım ayı ABD enflasyon rakamları açıklandı. Beklentilerin altında gelen ABD enflasyon verilerinden sonra dolar değer kaybetti. Bugün ise kritik karar sonrası doların yönü belli olacak. Dolarda dananın kuyruğu bugün kopuyor!  Doları olanlar hemen koşun! Dolar tam olarak böyle olacak!

Doğuş ve Koç’tan piyasaları hareketlendiren hamleler

Koç Holding, Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı, sahip olduğu Koç Holding hissesinin oranını artırdı. Piyasaları hareketlendiren bir hamle de Doğuş Otomotiv 140 liradan hesaplanmak üzere ortalama 515 bin adet hisseyi sattı.

Spora başlamak için beklediğiniz o gün bugün! Şok’ta koşu bandı 6 taksitle satışta! İşte 15 Kasım 2022 fiyat listesi

Şok’ta sağlıklı yaşam haftasının son günü bugün. Koşu bandından eliptik bisiklete, pilates topundan egzersiz bandına kadar spor için ihtiyacınız olacak her şey Şok’ta indirimde. İşte 15 Kasım 2022 fiyat listesi…

Cebimde sadece 1 euro var diyorsanız bile bakın! Euro uçuş için hazırlanıyor! Koşun, hemen yetişin

Euro kurunda son dakika gelimeler yakından takip ediliyor. Euro kuru haftayı yükselişle kapatırken yatırımcılar ve döviz almak isteyenler yakından takip ediyor. Euro dolar paritesi bugün 0,9966 seviyesine kadar yükselerek, uçuşa hazırlanıyor. Piyasaların gözü bu rakamda koşun, hemen yetişin.

Koşu bantları 9 taksitle A101’e geliyor! A101 27 Ekim 2022 fiyat listesi

A101 marketler zinciri bu hafta koşu bantlarını 9 taksit seçeneğiyle satışa sunuyor. Hangi model koşu bandı kaç TL’ye A101’e geliyor? İşte A101 27 Ekim 2022 fiyat listesi..

Decathlon tişört ve taytlarda indirim kampanyası başlattı! 27 Eylül 2022 Decathlon Fiyat Listesi!

Sporcuların ve outdoor meraklılarının vazgeçilmez adresi Decathlon sonbahar indirimine gitti. Kiprun koşu tişörtü ve kiprun koşu taytını birlikte alanlar ciddi avandaj elde ediyor. İşte Decathlon fiyatları

Shopify Türkiye’deki e-ticaret koçu olarak Courself.co’yu seçti

E-ticaret altyapısa destek veren platform Shopify, Türkiye’deki ilk e-ticaret koçu olup Courself.co’yu seçtiğini bildirdi. İşte detaylar...

Horizon koşu bandı fiyatları Haberi

Horizon koşu bandı fiyatları

Sadece dengeli beslenme ile sağlıklı olunamayacağı kanısına varan pek çok kişi, hareketi de hayatlarına entegre ederek sağlıklı bir hayata adım atıyor. Bunun için düzenli olarak egzersiz yapılması gerektiği uzmanlarca da defalarca tekrarlanan bir gerçek. Uzun süren bir pandemi ve kış süreci sonrası hareketsizlikten şikayetçi olan ve dışarıya çıkıp spor yapacak zamanı olmayanlar için harika bir alternatif olan koşu bantları imdada yetişiyor.

Horizon Fitness, bir Johnson Health Tech markası olarak işlevsel ekipmanları ile geniş kullanıcı kitlesine ulaşmaya devam ediyor. Ev için kusursuz kullanım sağlayan koşu bandı, eliptik bisiklet, kondisyon bisikletleri gibi pek çok kategoride ürün geliştiren marka, kalite ve uzun süre kullanım garantisi ile büyük rağbet görüyor.

Geniş ürün yelpazesi bulunan Horizon, yenilikler ve işlevsel fonksiyonlarla donattığı ürünlerinde tasarıma da...