17 / 05 / 2024

Horizon View Gayrimenkul iletişim

Horizon View Gayrimenkul iletişim

Horizon View Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Sabrina Patrici Mader, Bihrer Rudolf Andreas tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Ekim'de Şişli, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe metrekare bazlı satış fırsatı sunuluyor

Ev alamayan vatandaşlar gayrimenkul yatırım fonu ile tasarruflarını değerlendirmeye başladı. Buna göre, View Yapı kurduğu gayrimenkul yatırım fonu ile yatırımcıları küçük tasarruflarla projelere dahil etmeye başladığını açıkladı. İte ayrıntılar...

Gayrimenkul yatırım fonlarının emlak sektörünü hareketlendirmesi bekleniyor!

Gündemden düşmeyen gayrimenkul sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yapan View Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali İmran Bozdoğan yaptığı açıklamada Gayrimenkul yatırım fonlarının sektörü hareketlendireceğini söyledi.

Körfez GYO Kartal Horizon Sitesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul İli, Kartal İlçesi, Kordonboyu Mahallesinde kain Horizon Sitesi 2020 yıl sonu satış ve kira değer tespiti raporu yayınlandı.

Kartal Horizon 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Kartal ilçesi Aşağı Mahallede bulunan Horizon Projesine ilişkin 2019 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Kartal Horizon projesi 2018 yılı değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Ankara Ortaklığı İstanbul İli, Kartal İlçesi, Aşağı Mahallede bulunan Kartal Horizon projesinin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Kartal Horizon 2017 değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kartal Horizon 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Amad Gayrimenkul'den Sapanca'da Lake View Resort villaları!

Amad Gayrimenkul, Sapanca'da yeni projesine başlıyor. Amad Gayrimenkul'den Sapanca'da Lake View Resort villaları geliyor. 

Amad Gayrimenkul'den Sapanca'ya Lake View Resort projesi!

Amad Gayrimenkul, Sapanca’da gerçekleştirdiği Navras Villaları’nın gördüğü büyük ilgi nedeniyle yeni bir yatırım kararı alarak bölgede 22 milyon TL yatırımla Lake View Resort villalarını geliştiriyor.

Light Horizon Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Light Horizon Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi A. Amin Alkhatıb tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kartal Horizon projesinin 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Kartal'da yer alan Horizon projesinde bulunan 52 adet bağımsız bölüme ait değerleme raporunu yayınladı.

Kartal Horizon projesinin 2015 değerlemesi yayınlandı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Kartal Horizon Projesi'ne ilişkin 2015 yılı sonu değerleme raporunu yayınladı. İşte ilgili değerleme raporu.

Körfez GYO ile Dumankaya, Kartal Horizon Projesi'nde sözleşme tadili yaptı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., sahip olduğu arsa üzerinde Dumankaya İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ. ile geliştirilen "Dumankaya Horizon" projesi sözleşmesinde tadil yapılacağını KAP'a bildirdi.

Royal View Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal View Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Zafer Al Moaead Al Azem, Ammar Almalki, MHD Nawar Al Azem, MHD Rafek Azem tarafından 13 Ocak'ta kuruldu.

Horizon View Gayrimenkul iletişim Haberi

Horizon View Gayrimenkul iletişim

Horizon View Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Sabrina Patrici Mader, Bihrer Rudolf Andreas tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Ekim'de kuruldu. 


Horizon View Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşa edilmiş veya inşa edilme sürecinde olan araziler, binalar, bina kompleksleri, daireler dâhil ve fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü taşınmaz malın elde edilmesi, devredilmesi, inşa edilmesi ve kiraya verilmesi; Taşınmazın alım-satımında ve kiralanmasında aracı olarak hareket edilmesi;  Taşınmazın alım-satımında ve kiralanmasında danışmanlık hizmeti sunulması; Sınaî mülkiyet, patent, marka, lisanslar, ticaret unvanları, know-how, özel imalat ve üretim teknikleri, mühendislik ve danışmanlık hizmetleri ve Şirketin amaç ve konuları ile ilgili olan etkinlik ve operasyonlarda kullanılabilecek mülkiyet ve diğer benzeri gayrı maddi haklar üzerindeki her türlü tasarruf hakkının elde edilmesi, devredilmesi ve...