02 / 05 / 2024

Hotel Show Dubai

Hotel Show Dubai

Bu yıl 16’ncısı düzenlenen “Hotel Show Dubai” fuarında, tekstil ürünlerinden, mimariye; tesisattan, mobilyaya kadar otel ekipmanı sağlayan katılımcılar, Türk firmalara büyük ilgi gösterdi.

Dubai küresel inşaat piyasasının hedefinde!

25-28 Kasım’da Dubai’de düzenlenen Yapı ve İnşaat Fuarı The BIG 5 Show ile 220 Türk firması bölgenin en seçkin platformunda ürünlerini sergileyerek, ihracatlarını ikiye katlayacakları birçok iş anlaşması ve ortaklıklara imza attı...

Türk yapı sektörü uluslararası fuarlarda büyüyor!

Expotim-Ladin Grubu bu yıl 40'ıncı kez organize edilecek olan The BIG 5 Show Dubai yapı ve malzeme fuarına katıldı. Expotim & Ladin Grubu Genel Müdür Vekili Çağatay Erşahin gerçekleşen fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Wish More Hotel İstanbul ikinci otelini açıyor!

Dubai'deki Arabian Travel Market Dubai 2019 Uluslarası Turizm Fuarı'na katılan Wish More Hotel İstanbul ikinci otelinin açılışını duyurdu.

The BIG 5 Show Dubai fuarına rekor katılım!

The BIG 5 Show Dubai, Ortadoğu’nun en büyük, dünyanın ise sayılı yapı fuarlarında biri olarak nitelendiriliyor. Bu yıl 39’uncu kez kapılarını açan bu dev organizasyona 2 bin 500 firma katıldı.

Gevora Hotel 356 metrelik uzunluğu ile rekor kırdı!

356 metre uzunluğu ile dünyanın en uzun oteli bugün Dubai'de açılacak. Dubai’nin merkez caddesi Sheikh Zayed Road üzerinde inşa edilen Gevora Hotel, dünyadaki en uzun otel olma özelliğine sahip...

Dubai BIG 5 Show 26-29 Kasım'da!

Dubai BIG 5 Show, Çin, Hindistan, Almanya ve Suudi Arabistan’ın da içinde yer aldığı 142 ülkeden 2.500 firmayı Dubai’de buluşturuyor.

Kalekim Dubai Big 5’ta!

Kalekim, Dubai’de düzenlenen dünyanın önemli yapı fuarlarından ‘Dubai The Big5 Show’da yenilikçi ürünleriyle büyük ilgi gördü. mlerine son veriyor.

Dubai Big 5 Show’da ODE Yalıtım’a büyük ilgi!

ODE, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde bu yıl 38’si düzenlenen Dubai Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı’na katıldı. Yapı ve inşaat sektöründeki en önemli fuarlardan biri olan Dubai Big 5 Show’da ODE Yalıtım’ın standı ve ürünleri büyük ilgi gördü.

Hotel Design Show etkinliğine sektörden büyük ilgi!

Anfaş Hotel Equipment Fuarı kapsamında bu yıl ilki yapılan Hotel Design Show etkinliğine turizmciler ve sektör profesyonelleri büyük ilgi gösterdi.

ORKA Banyo, Dubai Big 5 Show'da ilgi gördü!

Tasarımlarıyla göz dolduran, teknolojisi ile ergonomi ve fonksiyonelliği buluşturarak geleceğin banyolarına imza atan ORKA® Banyo'nun eşsiz modelleri, Dubai Big 5 Yapı ve İnşaat Show Fuarı’nda büyük beğeni topladı.

The Big 5 Show Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Sektöründe dünyanın en büyük fuarı olan The Big 5 Show Yapı İnşaat Fuarı Dubai'de kapılarını açtı. Yapı malzemesi tedarikçisi ve yüklenici olarak son 10 yılda Körfez bölgesinde önemli başarılara imza atan Türkiye fuarın gözdesi oldu.

Dubai, 600 proje için Contract Hotel Expo’ya geliyor!

Bursa’nın ev sahipliğinde Türkiye’de ilk kez düzenlenecek Contract Hotel (COHO) Expo Fuarı’na ilgi büyük. 11 -14 Kasım tarihlerinde yapılacak fuar için 150 firma kayıt yaptırdı.

Bvlgari'nin Dubai'deki otelinin mobilyaları Antalya'dan!

Merkezi Antalya'da bulunan AHK Woldwide şirketi, İtalyanların dünyaca ünlü lüks otel markası Bvlgari Hotel & Resort'ün Dubai'de yaptığı otelinin mobilyalarını yapacak. Otel 2017'de hizmete açılacak.

Hotel Show Dubai Haberi

Hotel Show Dubai

Bu yıl 16’ncısı düzenlenen “Hotel Show Dubai” fuarında, tekstil ürünlerinden, mimariye; tesisattan, mobilyaya kadar otel ekipmanı sağlayan katılımcılar, Türk firmalara büyük ilgi gösterdi.


ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, tüm tedarikçilerin buluşma noktası olan “Hotel Show Dubai”ye 24 Türk firmasının katıldığını kaydetti.

Yalçın Ata, fuarda, geçtiğimiz yıl 41 milyon turist ağırlayarak dünyanın en çok ziyaret edilen ülkelerinden biri olan Türkiye’nin otelcilik alanında kazandığı tecrübeleri uluslararası alanda paylaşma olanağı yakaladığını ifade ederek, şunları söyledi:


“Dubai fuarında 45 ülkeden 600’ü aşkın katılımcı yer aldı. Ürünlerini dünyaya tanıtan Türk firmalar, sahip oldukları güçlü ve önemli yeri sağlamlaştırdı. Ziyaretçilerin Türk firmalara büyük ilgi gösterdiğini gözlemledik. ERSA olarak mobilya sektörünü ilgilendiren tüm alanlarda yer aldığımız için bu fuar bizim açımızdan büyük önem taşıyordu. Hotel Show Dubai,...