02 / 05 / 2024

HSL Gayrimenkul Dikili Su Evleri

HSL Gayrimenkul Dikili Su Evleri

Dikili Su Evleri 'nde fiyatlar 225 bin liradan başlangıç gösteriyor, tamamı 3 oda 1 salon villalardan oluşan projenin anahtar teslimlerinin Aralık 2013 'te gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Kıvanç Tatlıtuğ, İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'nin geleceği için yeni bir gayrimenkul yatırımı yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ, şimdi de İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı. İşte detaylar...

İzmir Dikili'de 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Dikili İsmetpaşa Mahalesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek.

Emlak Konut GYO İzmir Dikili parselinin değeri belli oldu! 

Emlak Konut GYO "İzmir Dikili Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi belli oldu. Emlak Konut GYO İzmir Dikili projesi için hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporunu KAP'ta yayımladı...

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi Kadıköy’de Ender Haberdar, Erkan İdris Ulusel, Güldenir Kurtar, Şükrü Cerrahoğlu, Fevzi Ömer Çelik, Uğur Fora Ve Serdar Göktürk ortaklığına kuruldu.

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi Kadıköy'de Ender Haberdar, Erkan İdris Ulusel, Güldenir Kurtar, Şükrü Cerrahoğlu, Fevzi Ömer Çelik, Uğur Fora ve Serdar Göktürk ortaklığında kuruldu.

Dikili Pissa İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Dikili Pissa İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İnanç Kabadayı tarafından kuruldu.

İzmir'de 7.6 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Bergama ve Dikili'de yer alan 14 adet gayrimenkulü 7 milyon 674 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Dikili'de 6.3 milyon TL'ye satılık 25 gayrimenkul!

Dikili Belediye Başkanlığı, İzmir Dikili'de yer alan 25 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 6 milyon 310 bin 210 TL olarak belirlendi.

Dikili Belediyesi'nden 3.1 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Dikili Belediye Başkanlığı; İzmir İli, Dikili İlçesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkulü toplamda 3 milyon 177 bin 653 TL bedel ile satışa çıkardı. 

İzmir Dikili'de 4.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli Dikili İlçesi Çandarlı Mahallesi Koru Mevkii'nde yer alan bir bodrum, bir zemin katlı bahçeli kargir ev niteliğindeki gayrimenkul 4 milyon 276 bin 168 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Dikili Ege Uğurlu Termal Resort icradan 9.5 milyon TL'ye satılıyor!

Dikili İcra Dairesi, Denizköy'de yer alan Ege Uğurlu Termal Resort ve Spa'yı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 518 bin 21 TL olarak belirlendi.

İzmir Dikili'de 3 milyon 890 bin TL'ye 10 gayrimenkul!

İzmir Dikili İlçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde yer alan 10 adet gayrimenkul toplam 3 milyon 890 bin TL bedelle 28 Temmuz 2016 günü ihale edilecek.

Ünlüler İzmir Dikili'de gayrimenkul yatırımı yapıyor!

Eski bir Rum köyü olan Dikili Bademli'ye iş adamı, politikacı ve sanatçılar rağbet etmeye başladı. İstanbul ve Ankara'dan gelip arazi ve taş ev alanların sayısı her geçen gün artıyor.

HSL Gayrimenkul Dikili Su Evleri Haberi

HSL Gayrimenkul Dikili Su Evleri


HSL Gayrimenkul imzası ile İzmir Dikili 'de yaşama geçirilen Dikili Su Evleri 'nde satışlar devam ediyor. Proje 3 etap halinde yükseliyor.


İlk etabındaki 28 villanın satışa sunulduğu Dikili Su Evleri 'nde yer alan konutların tamamı 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Dikili Su Evleri 'nde fiyatlar 225 bin liradan başlıyor, projedeki villaların alanları 120 metrekare ile 145 metrekare arasında değişiyor.


Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen Dikili Su Evleri 'nin anahtar teslimlerinin Aralık 2013'te gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Salihleraltı Bölgesi 'nde yer alan  Dikili Su Evleri; sahile, termal tesislere, antik kentlere, Dikili merkeze ve Sarımsaklı'ya yakın mesafede yükseliyor.


Telefon : 0232 671 93 10

Web adresi: http://www.dikilisuevleri.com

Ceren...