07 / 05 / 2024

HTT İnşaat İlke Park iletişim

HTT İnşaat İlke Park iletişim

İlke Park Evleri fiyat listesi dahilinde konutların satışları 159 bin liradan başlayan fiyatlarla yapılıyor. Eyüp İlke Park Evleri projesi Vialand Eğlence Merkezi'ne komşu konumda yükseliyor...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Dünyanın en ucuz inşaat çeliği Türkiye'de!

İnşaat çeliği fiyatının en yüksek olduğu ülke ton başına 1.050 dolar ile Brezilya olurken Türkiye ise ton başına 555 dolar ile son sırada yer alıyor.

Htt Madencilik İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Htt Madencilik İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kenan Orhon tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sedat Gürsesli: İnşaat ülke ekonomisinin can damarı!

Adana Müteahhitler Birliği Genel Başkanı Sedat Teoman Gürsesli, inşaat sektörünün öneminde bahsetti. Gürsesli, ''İnşaat ülkemiz ekonomisinin lokomotifi sektörü'' dedi.

KDV ödemeden ev sahibi olmak, yabancı ülke vatandaşını cezbediyor!

Türkiye'de yabancı yatırımcının 1 milyon dolar yatırımla vatandaşlık elde edebildiğini hatırlatan Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya "Konut veya işyeri satın alımında da KDV ödemeyecek olması birçok yabancı ülke vatandaşını cezbediyor" diye konuştu.

Hasanoğlu İnşaat, ülke ekonomisi güveniyor!

Hasanoğlu İnşaat olarak 2016 yılı bizim için önemli bir yıldı. Ocak ayında BANUEVLERİ ISPARTAKULE 2 Projemize başlamanın heyecanını yaşarken, Aralık ayında BANUEVLERİ ISPARTAKULE 3 Projemizin teslimini yapmanın mutluluğunu yaşadık.

Harç indirimi inşaat sektörünü canlandıracak!

Ekonominin lokomotifi konumundaki İnşaat sektörünün canlılık ve dinamizmini sürdürmesi, ülke kalkınması ve büyüme acısından stratejik öneme sahip...

İşte inşaat sektörünün canlanması için atılması gereken 3 adım!

Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, “İnşaat sektörünün hareketlenmesi ekonominin canlanması için 3 adım atılmalı." dedi. Gökhan Taş, "KDV yüzde 1’e, faiz yüzde 1’in altına, tapu harçları 0.5 inmeli." dedi.

Osman Avcıl: İnşaat sektörünün tansiyonu çıktı!

Elazığ İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Osman Avcıl, ülke ve şehir ekonomisinin can damarı olan inşaat sektörünün birkaç yıldır yüksek tansiyonlu bir dönem yaşadığını söyledi.

Özülke İnşaat Atakent projesinde hafriyat başladı!

Özülke İnşaat, Halkalı Atakent'teki arsasında hafriyat çalışmalarına başladı. Özülke İnşaat Atakent projesi beş blokta toplam 394 konut ve 31 dükkandan meydana geliyor...

Bursa'daki inşaat fuarlarını 60 bin kişi ziyaret etti!

BTSO öncülüğünde düzenlenen 'Bursa İnşaat 2016' ve 'İRES Bursa Gayrimenkul Fuarı' sona erdi. 5 gün boyunca 23 ülkeden yaklaşık 60 bin ziyaretçiyi ağırlayan fuarlar, satışlarını yükselterek ülke ekonomisine büyük katkı sağladı.

Özülke İnşaat Halkalı Atakent'te proje yapacak!

Özülke İnşaat, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı'nın Halkalı Atakent proje ihalesini kazandı. Özülke İnşaat, Atakent'te 394 konut ve 31 dükkan inşa edecek...

İnşaat sektörünün 170'den fazla sektöre etkisi var!

İnşaat sektörü ne kadar güçlenirse ülke ekonomisinin de o kadar dinamik olacağını ve büyümeye devam edeceğini ifade eden Çavuşoğlu, "Çünkü inşaat sektörünün 170'den fazla sektöre doğrudan ya da dolaylı etkisi ve katkısı var." dedi.

HTT İnşaat İlke Park iletişim Haberi

HTT İnşaat İlke Park iletişim


11 katlı 3 blok halinde yükselen İlke Park Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Eyüp ilçesinde inşa ediliyor. İlke Park Evleri Eyüp projesi HTT İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İlke Park Evleri fiyat listesi bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Eyüp İlke Park Evleri teslimleri Mart 2015 tarihinde yapılıyor fakat firma projesi 31 Aralık 2014 tarihinde teslim etmeyi amaçlıyor. İlke Park Evleri Eyüp ödemeleri banka kredisi kullanılarak taksitli olarak yapılıyor.


Eyüp İlke Park Evleri tanıtım ofisi ile 0212 427 10 42 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. İlke Park Evleri Eyüp projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.



İlke Park Evleri fiyat listesi!


İlke Park Evleri fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 159 bin liradan...