09 / 05 / 2024

Huawei mağaları

Huawei mağaları

Akıllı telefon, notebook ve giyilebilir cihazlar gibi ürünler üreten Huawei'in Türkiye'deki ilk "deneyim mağazası" İzmir'de açıldı.

Memur maaşlarında beklenen Ocak zammı ayyuka çıktı: Memura 33.505 TL'lik ince ayar... 

Milyonlarca memur Ocak 2024 zam rakamlarını sorguluyor. Memur maaşları enflasyon farkı ve toplu sözleşme görüşmeleri sonucunda şimdiden yüzde 52'yi aşmış durumda. İşte memur maşalarına ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Yeni Huawei MateBook serisinde indirim fırsatları başladı! Online Mağaza’ya özel 1.000 TL indirim imkanı!

Huawei, en yeni ve güçlü işlemcilerden birine sahip olan ultra hafif MateBook D16 ve MateBook 16s dizüstü bilgisayarlarını satışa çıkardı. Online Mağaza’ya özel 1.000 TL indirim imkanı sunuldu.

108 MP kameralı Huawei nova 10 SE'e MediaMarkt'tan Ramazan indirimi! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

Dünyanın önde gelen teknoloji markalarından Huawei, yeni akıllı telefonu Nova 10 SE modelini indirimli şekilde MediaMarkt mağazalarında satışa sundu.

108 MP kameralı Huawei Nova 9'a Vatan Bilgisayar'dan 6.120 TL Ramazan indirimi! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

Teknoloji mağazası Vatan Bilgisayar, Ramazan ayına özel olarak Huawei Nova 9 modelinde kaçırılmayacak bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, Huawei Nova 9 modeli normal satış fiyatının altında bir fiyata sunuluyor.

Tek şarjla 3 gün duran Huawei Nova Y70 Vatan Bilgisayar'da!

Huawei Nova Y70'i Türkiye'deki teknoloji mağazalarından Vatan Bilgisayar'dan satın alabilirsiniz. Peki Huawei Nova Y70, Vatan Bilgisayar'da kaç lira? İşte 16 Ekim 2022 fiyat listesi…

Huawei P50 Pro 1999 TL indirimle geldi! Görünce inanamayacaksınız! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Huawei Mart ayında indirimlere doymuyor! Her gün başka bir cihaza indirim gelirken şimdi de Huawei P50 Pro'ya indirim yaptı. Huawei, Mart ayını online mağazasının 2. yaşını kutlayarak geçirirken en yeni telefonu olan Huawei P50 Pro'ya tam 1999 lira indirim yaptı!

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'da açtı!

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açtı. Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açılan mağazaya, 1935'te İngiliz emlak kralı Silas Aaron Hardoon'un inşa ettiği Hardoon Art Deco tarzı Nanjing Binası ev sahipliği yapıyor.

Huawei Deneyim Mağazası yarın İstinye Park'ta açılıyor!

Huawei Türkiye ikinci deneyim mağazasını yarın İstinye Park'ta hizmete açıyor.

Huawei Türkiye'deki ilk deneyim mağazasını İzmir'de açtı!

Akıllı telefon, notebook ve giyilebilir cihazlar gibi ürünler üreten Huawei'in Türkiye'deki ilk "deneyim mağazası" İzmir'de açıldı.

Huawei'nin ilk mağazası 2019'da açılacak!

Huawei, cep telefonu pazarında 2017 Kasım ayında yüzde 3,8 olan pazar payını 10 ayda yüzde 17'nin üzerine çıkardı. Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği İş Grubu Pazarlama Direktörü Söğütlü, "Büyük sponsorluklar gündemimizde. Ayrıca 2019'da ilk Huawei mağazasını açmak istiyoruz." dedi.

Yeşil yol yapımında son durum ne?

Türkiye son dönemde tüm dünyanın hayranlıkla izlediği projelere imza attı. Üçüncü köprü, üçüncü havalimanı, Kanal İstanbul gibi eşsiz projeler ise uluslararası sermayenin rahatsız olması nedeniyle onların maşaları tarafından protesto edildi.

Abant yolu sel nedeniyle ulaşıma kapandı!

Bolu'da etkili olan sağanak nedeniyle Abant yolunda sel meydana geldi. Selde kaya ve ağaç parçalarıyla karayolu ulaşıma kapanırken, Abant Tabiat Parkı'na tatil için gelenlerin araçları kilometrelerce uzunlukta kuyruk oluşturdu.

Bolu Abant yolu sel nedeniyle ulaşıma kapandı!

Bolu'da sabah saatlerinden bu yana devam eden etkili yağış, Abant karayolunda sele neden oldu. Kaya ve ağaç parçalarıyla karayolu ulaşıma kapanırken, uzun araç kuyruğu oluştu.

Huawei mağaları Haberi

Huawei mağaları

Huawei, Türkiye'deki ilk "deneyim mağazası"nı İzmir'De açtı. Huawei, Türkiye'deki mağazasında tüketicilere akıllı telefon, notebook ve giyilebilir cihazlar gibi ürünlerini deneyimleme imkanı sunacak.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Huawei'nin mağazası Mavibahçe Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen basın tanıtımında, mağaza ve ürünler medya mensuplarına tanıtıldı.

Mağazada akıllı telefon ve dizüstü bilgisayarların yanı sıra akıllı saatler, bileklikler, cep telefonu aksesuarları, bluetooth hoparlörler ve çok sayıda Huawei ürünü, kullanıcılara sunuldu. Toplantıda önemli açıklamalarda bulunan Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürü Seth Wang, Türkiye'de hızla büyüdüklerini belirterek ilk deneyim mağazasını açmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

İzmir'de genel olarak Huawei markasına ve ürünlerine ilginin çok yüksek olduğunu ifade eden Wang, "İzmir halkı teknolojiye çok meraklı ve yenilikleri yakından takip etmeyi seviyor. İzmir'in hedef kitlemize tam uyum sağlayan bir demografik...