19 / 05 / 2024

Hub Global Uluslararası adres

Hub Global Uluslararası adres

Hub Global Uluslararası Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Türkalp ve Umut Bilge Öztürk tarafından kuruldu.

Magna Global İnşaat Ve Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Magna Global İnşaat Ve Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Erdinç Göcek tarafından kuruldu.

Hub Global Uluslararası Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hub Global Uluslararası Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Türkalp ve Umut Bilge Öztürk tarafından kuruldu.

Sem Global Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sem Global Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sumru Canbek ve Emre Ayan ortaklığında kuruldu.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi olacak!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Uluslararası Ekonomik Gelişme Zirvesi-Çin ve Hindistan Üzerinden Global Krize Bakış ve Türkiye konferansına katıldı. Ağbal, İstanbul’u Uluslararası Finans Merkezi yapmayı istediklerini söyledi.

15. Uluslararası Asansör İstanbul başladı!

Bbu yıl 15.’si gerçekleştirilen Uluslararası Asansör İstanbul, kapılarını açtı. Asansör İstanbul’un Tüyap’taki 2017 buluşmasına, aralarında teknolojileriyle sektöre yön veren global markaların da olduğu 22 farklı ülkeden 300’ün üzerinde firma katılıyor.

Dubai Cityscape Global, Türkiye’ye moral oldu!

6-8 Eylül’de Dubai’de düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global, Türkiye’ye moral oldu. Körfez yatırımcısı, darbe girişimi sonrası fuarda sergilenen projelerden toplam 1.2 milyar liralık konut ve ofis rezerve etti.

Garanti Koza, Cityscape Global'de 3 projesini tanıttı!

Dubai’de 6-8 Eylül tarihleri arasında düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global, Garanti Koza’nın 3 projesinin tanıtımına sahne oldu. Yurtdışındaki yatırımlarda rotayı Balkanlar'a kıran Garanti Koza, Sofya ve İstanbul’daki projelerini Dubai’de tanıttı.

CitysCape Global Fuarı'nda ülke tanıtımına öncelik verildi!

Dubai'de her yıl yapılan dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarlarından CitysCape Global Fuarı kapılarını açtı. Sıcak satış yapılan fuar olarak dikkat çeken CitysCape'te firmalar bu yıl sıcak satıştan öte ülke tanıtımına öncelik verdiler.

Tahincioğlu 3 projesiyle Dubai Cityscape Global 2016'ya katıldı!

Cityscape Global 2016 fuarında Nidakule Ataşehir Batı, Nidakule Finans Merkezi ve Nidapark Kayaşehir projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Global Menkul Değerler ve Mazaya Qatar'dan stratejik işbirliği!

Global Menkul Değerler ve Mazaya Qatar arasında; ulusal ve uluslararası arenada yatırımcılara sunulmak üzere gayrimenkul yatırım fonları oluşturmak amacıyla stratejik işbirliği anlaşması imzalandı.

Alpiş Group'tan kurumsallaşma hamlesi!

Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, Kılıçlar Global Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama firması ile güç birliğine gitti. Satış ve pazarlama konusunda profesyonellerle iş birliği anlaşması imzaladı.

LMG Global, Coldwell Banker ile işbirliği yaptı!

Türk gayrimenkul sektörünün yurt dışında söz sahibi olması adına çalışmalarını yürüten yıllık yatırım kongresi ve uluslararası gayrimenkul show’un (IPS) tek yetkili Türkiye ortağı LMG GLOBAL, COLDWELL BANKER’ in ofisini alarak işbirliği yaptı.

Türk Akımı'nda Türkiye hub vizyonunu geliştirmeli!

Uluslararası Enerji Ekonomisi Birliği (IAEE) Başkanı Gürkan Kumbaroğlu, Türkiye'nin doğal bir gaz merkezi (hub) olduğunu ancak yapısal eksiklerinin giderilmesi gerektiğini anlattı.

Hub Global Uluslararası adres Haberi

Hub Global Uluslararası adres

Hub Global Uluslararası Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Türkalp ve Umut Bilge Öztürk tarafından kuruldu.
Hub Global Uluslararası Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirketimiz; bilhassa Gayrimenkul yatırımları için Danışmanlık faaliyetleri göstermeyi ve de öncelikli olarak bu danışmanlığı Uluslararası şekilde yaparak yabancıların Ülkemizde yapacağı gayrimenkul yatırımlarında danışmanlık hizmetleri vermeyi amaçlar; Bu amaçla ilgili resmi kurumlardan gerekli tüm ruhsat, yetkinlik, uygunluk ve benzeri gerekli izin belgelerini almak kaydı ile; - Şirketimiz, gayrimenkul acentelerinin faaliyetlerini; gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, hizmetleri vb. yürütmeyi amaçlar, bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul danışmanlık ve ekspertiz faaliyetlerini yurtiçinde ve yurtdışında yürütebilir. - Şirketimiz; bir ücret veya...