19 / 05 / 2024

Hüdavendigar Parkı ne zaman bitecek

Hüdavendigar Parkı ne zaman bitecek

Başkan Altepe, parkın içinden geçen ve ıslah çalışmaları yapılan nilüfer deresi yatağında su tutulacağını, 1 kilometre uzunluğunda ve 50 metre genişliğindeki parkurun başta kano olmak üzere su sporları için ideal olduğunu söyledi.

O iki şehir arası yolculuk 12 saat yerine 2 saate düşecek! Hızlı tren ne zaman açılacak!

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni hızlı tren hattının ne zaman açılacağını kamuoyuna duyurdu.

İzmir İstinye Park ne zaman açılacak?

İzmir Üçkuyular'da hayata geçirilen İstinye Park projesinin Mayıs 2020'de hizmete açılması planlanıyor. Proje Orjin Grup imzası taşıyor.

Adana-Mersin Yüksek Hızlı Treni ne zaman açılacak?

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, hazırladığı yazılı soru önergesinde Bakan Turhan'a Adana-Mersin Yüksek Hızlı Treninin ne zaman açılacağını sordu...

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

Bursa Hümahatun Evleri'ne tapu müjdesi!

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Hümahatun Evleri projesindeki daireler için kat irtifakı tapuları imzalandı. 

Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Deluxia Park Residence projesi 364 daire ve 34 adet ofisten meydana geliyor. Peki Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Başakşehir Murat Hüdavendigar Üniversitesi çevresi imar planı askıda!

İstanbul Başakşehir İkitelli - 1 Mahallesi'nde 38 bin 32 metrekarelik 1251 ada, 7 parselde Murat Hüdavendigar Üniversitesi'nin de bulunduğu alana ilişkin Sosyal Tesis Alanı amaçlı imar planı askıya çıkarıldı...

Murat Hüdavendigar Üniversitesi'nin arazisine yurt planı!

FETÖ’ye ait olduğu nedeniyle kapatılan Murat Hüdavendigar Üniversitesi’nin Başakşehir İkitelli'de arazisine yurt yapılması planlanıyor. Teklif, Başakşehir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’ne sunuldu.

Vadistanbul Park ne zaman tamamlanacak?

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından inşa edilen Vadistanbul Park projesinde 12 ay sıfır faizle, 36 ay 0,50 faizle, 120 ay 0,86 faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Bursa Hüdavendigar Bilgi Evi 2017’de hizmete giriyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından ilçemize kazandırılan üçüncü Bilgi Evi olan Hüdavendigar Bilgi Evi açılış için gün sayıyor.

Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Seyrantepe Vadistanbul Park projesinde fiyatlar 754 bin 700 TL'den başlangıç gösteriliyor. Peki Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

1. Murad Hüdavendigar Külliyesi İmaret Binası restore ediliyor!

Tarihi ve kültürel mirasa sahip çıkan Osmangazi Belediyesi, 1367-1385 yılları arasından Sultan 1. Murad tarafından yaptırılan 1. Murad Hüdavendigar Külliyesi İmaret Binasını restore etmek için çalışma başlattı.

Bursa Mihraplı'da trafiğe 25 milyonluk neşter!

Raylı sistem, yol genişletme ve yeni yol açma, köprü ve kavşak imalatları ile trafiği sorun olmaktan çıkarmayı amaçlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hüdavendigar Kent Parkı’nın kuzeyinde 3 ana aksın kesiştiği noktaya köprülü kavşak kazandırıyor

Hüdavendigar Parkı ne zaman bitecek Haberi

Hüdavendigar Parkı ne zaman bitecek


Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan 510 bin metrekarelik Hüdavendigar Kent Parkı, aynı zamanda su sporlarının da merkezi oluyor. Başkan Altepe, parkın içinden geçen ve ıslah çalışmaları yapılan nilüfer deresi yatağında su tutulacağını, 1 kilometre uzunluğunda ve 50 metre genişliğindeki parkurun başta kano olmak üzere su sporları için ideal olduğunu söyledi.


Bursa Büyükşehir Belediyesi, yoğun göçe bağlı olarak hızla artan kaçak ve çarpık yapılaşma yüzünden ‘yeşil’ kimliğinden uzaklaşıp, ‘gri’ bir kent görünümüne bürünen Bursa’nın yeniden ‘yeşille’ anılması amacıyla hayata geçirdiği Hüdavendigar Kent Parkı’ndaki çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. Geçtiğimiz ay parkın güney bölümünde tamamlanan Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi’ni hizmete açan Büyükşehir Belediyesi, parkın ortasından geçen Nilüfer Deresi’ni de su sporları merkezi haline getiriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki Büyükşehir...