30 / 04 / 2024

Hüdaverdi Dursun özgeçmiş

Hüdaverdi Dursun özgeçmiş

Seha Yapı Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun kimdir? Hüdaverdi Dursun inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Seha Yapı'da mimar olarak göreve başlayan Hüdaverdi Dursun, ne zaman Genel Müdür oldu?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Altın yükselecek mi düşecek mi? sorusuna son yanıt! Bu rakamı mıh gibi aklınızda tutun! Gram altın net bu kadar olacak!

Altın fiyatları son zamanlarda yatırımcıların kafasını karıştırmaya başladı. Altın fiyatlarının ne kadar olacağı araştırılıyor. Altın yükselecek mi düşecek mi? sorusunu son yanıt! Bu rakamı mıh gibi aklınızda tutun! Gram altın net bu kadar olacak!

Çakıroğulları Elektrik Enerji Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğulları Elektrik Enerji Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Enver Dursun ve Hüseyin Dursun ortaklığında kuruldu.

İBB'den Süleymaniye inşaatı yanıtı: Bina kaçak, mühür yasadışı öyle mi?

İstanbul Süleymaniye'nin silüetini bozduğu gerekçesiyle inşaatı mühürlenmiş olan İlim Yayma Vakfı'nın 'Mühürleme hukuka aykırı' açıklamasına İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yanıt geldi. İşte İBB'nin verdiği o yanıt...

Metropol Geri Dönüşüm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Metropol Geri Dönüşüm Ve İnşaat Anonim Şirketi Sultangazi’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Hüdaverdi tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Has Yek Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Has Yek Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Dursun tarafından kuruldu.

Hüseyin Altaş: BMD üyeleri markalar kira anlaşmazlığı sebebiyle mağazaları açmayabilir!

AYD Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) üyelerinden kira pazarlığı sebebiyle mağazalarını açmak istemeyenler olabileceğini söyledi...

Apartman yöneticisi harcama yaparken nelere dikkat etmeli?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Kat malikleri kurulu kararı olmadan harcama yapmış olan yönetici, genel kurulda ibra olduktan sonra hâlâ sorumlu tutulabilir mi? Bu harcamalar için onay almış kabul edilir mi?' sorusunu yanıtladı.

Tempo Emlak İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tempo Emlak İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi  bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüdaverdi Küçükkahyaoğlu tarafından kuruldu.

HYM Ertürk Turizm İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HYM Ertürk Turizm İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 TL sermaye bedeli ile Abdul Rauof Qayoumi, Hüdaverdi Ertürk, Jamshed Parwni ve Mohammad Omar Naeemi tarafından kuruldu.

Başakşehir Vinç Platform Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başakşehir Vinç Platform Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Hüdaverdi Daştanbek tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Hüdaverdi Dursun özgeçmiş Haberi

Hüdaverdi Dursun özgeçmiş

Hüdaverdi Dursun kimdir?

Hüdaverdi Dursun, 1973 yılında Almanya doğumlu. Selçuk Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunu olan Hüdaverdi Dursun, bugün Seha Yapı Genel Müdürü.


İş hayatına 1997 yılında Ertem İnşaat’ta Saha mühendisi olarak göreve başlayan Hüdaverdi Dursun, 1999 yılında İttifak Grubu şirketlerinden Seha İnşaat A.Ş.’de Mimar olarak göreve başladı. 


2000 yılında Şantiye şefliğine atanan Hüdaverdi Dursun, 2008 yılından 2010 yılı Eylül ayına kadar ince yapıdan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı yaptı.


Hüdaverdi Dursun, 2010 Ekim ayından itibaren ise Seha Yapı Genel Müdürü olarak görevini sürdürüyor. Spor yapmayı, sinemaya gitmeyi seven Hüdaverdi Dursun, evli ve 2 çocuk babası.


Seha Yapı Tarihçe

Seha Yapı 1978 yılında kuruldu. 1987 yılına kadar inşaat ve harita mühendislik hizmetlerinin yanında yapı taahhüt hizmetleri ile faaliyetlerini sürdürdü.


1987 yılından sonra orta ölçekli müteahhitlik hizmetlerine başlayan Seha...