29 / 06 / 2024

huguette clarkın kardeşi

huguette clarkın kardeşi

Dünyanın en zengin kadınlarından Huguette Clark'ın üvey kardeşi Timonthy Henry Gray, sokakta öldü...

Hisseli tapusu olan herkesi kapsıyor: Miras kalan gayrimenkulün devri için yeni düzenleme

Hisseli tapusu olan herkesi ilgilendiren yeni düzenleme hayata geçiyor. Bu kapsamda hissedarlar kardeş ise taşınmazın devri için noter onayı aranmayacak. İşte detaylar...

Renault Clio’nun üvey kardeşi sonunda tanıtıldı: Bursa'da üretiliyor, fiyatı ise şimdiden gündem oldu bile

Türkiye'de en çok satılan modellerden biri olan Renault Clio’nun üvey kardeşi sonunda gün yüzüne çıktı. Sürpriz modelin fiyatı oldukça merak ediliyordu. İşte detaylar...

AKP'li Bakan'ın kardeşi THY'ye atandı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin kardeşi Seyyid Mahmut Nebati, THY'ye İkram ve Uçak İçi Ürünler Başkanı olarak atandı.

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasındaki miras kavgası büyüyor!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin yükseldiği miras kavgasında yeni bir gelişme yaşandı. 

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasında kira kavgası!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin arttığı miras kavgasında  Prof. Öz, kız kardeşinin Mustafa Öz’den kalan yalıyı 85 bin liraya S.T.’ye kiraladığını öne sürdü.

Dr. Mehmet Öz babasının vasiyeti için yeniden dava açtı!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, geçtiğimiz yıllarda yaşamını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz’ün vasiyetnamesinin sahte belgelerle kız kardeşi tarafından değiştirildiğini öne sürerek dava açtı. 

DÇT Demir Çelik Fabrikası yok olmanın eşiğinde!

İki kardeş arasındaki kavga, İstanbul Arnavutköy’deki 200 milyon lira cirolu DÇT Demir Çelik Fabrikası’nı yok olmanın eşiğine getirdi.

Zeynep Korel babasının mirası için izale-i şüyu davası açtı!

Mirasçılık (veraset) belgesi almak için Hülya Darcan ve kardeşi Bergüzar Korel’e dava açan Zeynep Korel, veraset ilamı davası sonrasında payına düşeni almak için izale-i şüyu (ortaklığın giderilmesi) davası açtı.

Tahir Tellioğlu'nun acı günü! Kardeşi Turgut Tellioğlu vefat etti!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İnşaat Müteaahhitleri Meclisi Başkanı Tahir Tellioğlu'nun kardeşi Turgut Tellioğlu vefat etti.

Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan inşaat sektörüne girdi!

Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan inşaat sektörüne girdi. Turan,12 milyon 500 bin TL sermaye bedeliyle bugün AOT Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi'ni kurdu.

Hülya Avşar'dan kardeşi Helin Avşar'a yalı jesti!

İstinyePark'ın rezidansında kirada oturan Helin Avşar için ablası Hülya Avşar'dan büyük jest geldi. Hülya Avşar, Sarıyer- Büyükdere'deki 4 katlı köşkünü kardeşine verdi.

Moussa Sow'un kardeşi abisine Acarkent'ten ev bakıyor!

FENERBAHÇE taraftarının unutamadığı isimlerden biri olan Moussa Sow'un sarı-lacivertli kulübe geri dönmeye hazırlandığı belirtildi. Senegalli golcünün İstanbul bulunan kardeşi Amadou Sow, abisi için ev bakmaya başladı.

Kentler ekolojik yıkımın eşiğinde!

TÜRKİYE Barolar Birliği (TBB) tarafından düzenlenen "Ekolojik Kriz ve Kentler" panelinde yıkımın eşiğindeki kent örnekleri konuşuldu. Panelin ilk oturumunda ekolojik olarak tahrip edilmiş olan İstanbul, Trakya, Van ve Ankara örnekleri tartışıldı.

huguette clarkın kardeşi Haberi

huguette clarkın kardeşi

Dünyanın en zengin kadınlarından Huguette Clark, hayatının son 70 yılını New Tork'taki 42 odalı evinde geçirdi. Clark kendine bakan hemşireye 33 milyon dolar bıraktı. Clark'ın tek varisi olan üvey kardeşi Timonthy Henry Gray, köprü altında öldü. 319 milyon dolarlık servetin varisi olan Gray, evsiz...