15 / 05 / 2024

Hui Ka Yan kimdir

Hui Ka Yan kimdir

Forbes Real-Time Milyarderler Listesi'ne göre, Çinli gayrimenkul şirketi sahibi Hui Ka Yan, 36.7 milyar dolarlık servetiyle Çin'in en zengini oldu.

Çinli emlak devi patronuna borsalardan ömür boyu men cezası verildi!

Borçları nedeni ile tasfiyesine karar verilen gayrimenkul firması Evergrande'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hui Ka Yan'a usulsüz işlemleri nedeni ile de hisse senedi piyasalarından ömür boyu men cezası verildiği kaydedildi.

Tebernüş Kireçci sordu vatandaş yanıtladı! Başka ülkelerde ev sahibi ve kiracı kanunları nasıl?

Son dönemde gayrimenkul fiyatlarında yaşanan artış, hem kiracı hem de ev sahipleri tarafında çeşitli sorun ve anlaşmazlıkların oluşmasına neden oldu. Tebernüş Kireçci, ev sahibi ve kiracı kanunlarına değinerek ''Başka ülkelerde ev sahibi ve kiracı kanunları nasıl?'' sorusunu sordu vatandaş yanıtladı

Son dakika: Gayrimenkul devininin kurucusu polis gözetimine alındı! Milyarder işadamı lokasyonunu terk edemeyecek

Gayrimenkul devinin kurucusu Vergrande'nin kurucusu milyarder Hui Ka Yan son dakika gelen habere göre polis gözetimine alındı. Milyarder işadamı bulunduğu lokasyonunu terk edemeyecek. İşte detaylar...

''Gümüş almak için geç mi kaldım?'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Son tren kalkıyor! Sakın kaçırmayın

Gümüş, 2022 yılına damgasını vurdu ve 2023 yılına tekrar rekor bir yükselişle başladı. Gümüş fiyatları yükselmeye devam ederken yatırımcıların ''Gümüş almak için geç mi kaldım?'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Son tren kalkıyor! Sakın kaçırmayın...

Bakan Yanık yeni destek rakamlarını açıkladı! Sosyal yardım tutarları arttı! Kime kaç lira destek verilecek?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yeni destek rakamlarını açıkladı. Peki sosyal yardım tutarları kaç lira oldu? Hangi yardım kaç liraya yükseldi? İşte o rakamlar...

Evergrande'nin patronuna 'borçları kişisel servetinden öde' önerisi!

Çinli yetkililer, Evergrande’nin patronu milyarder Hui Ka Yan’a, kişisel servetini şirketin artan borç krizini hafifletmek amacıyla kullanmasını söyledi.

Aykut Erdoğdu kaçak inşaat iddialarına ne yanıt verdi?

5 milyon liralık kaçak lüks daire iddialarıyla gündeme gelen CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, söz konusu inşaat ile ilgili yöneltilen sorulara yanıt vermedi.

Çin'in en zengini inşaatçı Hui Ka Yan oldu!

Forbes Real-Time Milyarderler Listesi'ne göre, Çinli gayrimenkul şirketi sahibi Hui Ka Yan, 36.7 milyar dolarlık servetiyle Çin'in en zengini oldu.

Doğalgaz kışın kaç derecede yakılmalı?

Kış aylarında giderek soğuyan havalarda evdeki ısıyı sağlamak ve korumak için doğalgaz ve kombi kullanan ev sakinleri, kombiyi kaç derecede yakmalı? Doğalgaz kışın kaç derecede yakılmalı? İşte yanıtı..

Beyazhane Evleri Kağıthane satılık!

Beyazhane Evleri Kağıthane satılık dairelerin fiyatları 264 bin liradan başlıyor. Beyaz İnşaat imzasını taşıyan Beyazhane Evleri projesi tek blokta 117 adet daireden meydana geliyor...

Şanlıurfa Haliliye'de kaçak yapılara yeni önlem!

Yapı Kontrol Müdürlüğü, ilçe genelinde kaçak olarak yapılan ve yıkım için işlemleri devam eden yapıların vatandaşları yanıltarak, satışlarının önlenmesi için farklı bir uygulama başlattı.

Kağıthane Seba Office Boulevard iletişim!

Kağıthane Seba Office Boulevard iletişim için 0212 323 03 03 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Seba İnşaat imzası taşıyan proje 24 bin 621 metrekare alanda inşa ediliyor.

İzmit'teki Antik Pub'ın yerine yapılan inşaat kaçak mı?

MHP'li Nazif Tannur, ihaleye verildikten sonra yıkılan, İzmit Marina Vapur iskelesi yanında bulunan Antik Pub'ın yerine yapılan inşaatın kaçak olduğunu iddia etti.

Hui Ka Yan kimdir Haberi

Hui Ka Yan kimdir

Forbes Real-Time Milyarderler Listesi, Çin'in en zenginlerini açıkladı. 

Yeni Mesaj'dan Coşkun Çelekoğlu'nun haberine göre, Çinli gayrimenkul şirketi Guangzhou Evergrande Group başkanı Hui Ka Yan, 36.7 milyar dolarlık kişisel serveti ile Çin'in en zengini oldu.

Hui'nin varlık miktarı, Alibaba'nın başkanı Jack Ma (35.4 milyar dolar) ve Tencent'in kurucusu Pony Ma Huateng'in (35.3 milyar dolar) önüne geçiriyor. 

Çin'in en zengin üç ismi küresel sıralamada 20., 21. ve 22. sırada yer...