01 / 07 / 2024

hukuk kitapları

hukuk kitapları

Site / Bina Yönetimleri ile ilgili olarak şimdiye kadar yazılan ve piyasaya sunulan tüm kitaplar/çalışmalar, konunun yalnızca hukuki boyutunu içermekteydi. Oysa; Site Yönetimi yalnızca hukuki süreçlerden oluşmaz.

İzmir 3. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden Konak'ta 56.2 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir 3. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 1507 ada, 54 parselde yer alan oksijen ve asit karbonik fabrikasını  56 milyon 232 bin TL'ye satıyor...

Kayseri 1. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden Melikgazi'de 20.7 milyon TL'ye satılık tarla!

Kayseri 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Esentepe Mahallesi, Kanlıyurt Mevkii, 10195 ada, 10 parseldeki tarlayı 20 milyon 671 bin 346 TL'ye satıyor...

14 maddede site yönetimlerinde mevzuat ve hukuk!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yönetimlerinde mevzuat ve hukuk" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Asliye Hukuk Mahkemesi harcı 2019!

Tapu veya nüfus kayıtlarında isim düzeltme ve değiştirme, tenkis ve mirasta iade davası, Muvazaa nedeniyle tapu iptal davası gibi davaların görüldüğü Asliye Hukuk Mahkemesine başvurma harcı 2019'da ne kadar oldu?

Sulh Hukuk Mahkemesi harcı 2019!

Gayrimenkuller hakkında yaşanan anlaşmazlıklar Sulh Hukuk Mahkemeleri aracılığı ile çözümlenebiliyor. Peki, Sulh Hukuk Mahkemesi başvuru harcı 2019'da ne kadar oldu?

Bafra'da evleri yıkılan aile hukuk mücadelesi veriyor!

Samsun’un Bafra ilçesinde 800 dönüm Hazine arazisi olduğu gerekçesiyle evleri yıkılan Haspulat ailesi hukuk mücadelesi veriyor.

Ticari Kiralamalar İçin Temel Hukuk Eğitimi 22 Kasım'da!

GYODER Akademi Ticari Kiralamalar İçin Temel Hukuk Eğitimi Ve Dövizle İşlem Yasağı Kapsamında Yeni Düzenlemeler Eğitimi Av. Sinem Çelik Tuncel tarafından 22 Kasım'da verilecek...

Asliye Hukuk Mahkemesi harcı 2018!

Asliye Hukuk Mahkemesi başvuru ve celse harçları 1 Ocak 2018 tarihi itibari ile arttı. Peki, Asliye Hukuk Mahkemesi harcı 2018 ne kadar oldu?

Sulh Hukuk Mahkemesi harcı 2018!

2018 yılı itibari ile yargı harçlarına ne kadar zam geldi? Sulh Hukuk Mahkemesi harcı 2018 ne kadar oldu?

Üsküdar'da evi yıkılan öğretmen 7 yıllık hukuk mücadelesini kazandı!

Üsküdar’da kanunsuz şekilde evi yıkılan emekli öğretmen Salih Yıldırım’ın 7 yıldır sürdürdüğü hukuk mücadelesini Danıştay haklı buldu.

Emlak İstasyonu Gayrimenkul Hukuk Eğitimi aldı!

Emlak İstasyonu İstanbul Anadolu Bölge müdürlüğü`nde Sema Kılıç Hukuk Bürosu, gayrimenkul hukuk eğitimi verdi.

Egemenoğlu Hukuk Bürosu, Efe Towers'a taşındı!

Bursalı Egemenoğlu Hukuk Bürosu, Nilüfer'deki Efe Towers ofisine taşındı.Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de açılışa katılanlar arasında.

MGC Legal, gayrimenkul alanında yılın hukuk bürosu seçildi!

Hukuk bürolarını ve avukatları ödüllendiren dünyanın saygın hukuk ve iş dünyası yayınlarından Lawyer Monthly, MGC Legal’i “Gayrimenkul Alanında Yılın Hukuk Bürosu” seçti.

hukuk kitapları Haberi

hukuk kitapları

Site / Bina Yönetimleri ile ilgili olarak şimdiye kadar yazılan ve piyasaya sunulan tüm kitaplar/çalışmalar, konunun yalnızca hukuki boyutunu içermekteydi. Oysa ; Site Yönetimi yalnızca hukuki süreçlerden oluşmaz:

Site Yönetimi ; 634 sayılı kat mülkiyeti kanunu  ve bu kanuna endeksli olarak hazırlanmış Yönetim Planı / bu kanunun atıf yaptığı diğer kanun ve yönetmelikler çerçevesinde atanmış veya seçilmiş , Yönetici/Yönetim Kurulları-Denetici/Denetim Kurulları,Kat Malikleri  Genel Kurulları , Temsilciler Kuruları vb. Yönetim Organları  üzerinden tanımlı konu ve alanlarda, hukuki-mali-idari-sosyal boyutlu bir yapıda, personel-malzeme-eğitim-prosedür dörtgeninde; güvenlik-temizlik-teknik –idari işlerden oluşan dört temel hizmeti sakinler memnuniyeti ve emlak değerini artırıcı vizyon üzerinden idari ve saha hizmetlerini denk bütçe yaklaşımı ile mevzuatlar çerçevesinde , hakimin müdahalesine  açık olarak gerçekleştirme sürecidir.



İLERİ SİTE YÖNETİMLERİ UYGULAMALARI KİTABI

A-4 boyutunda toplam 368...