02 / 05 / 2024

hulisi bengü MAPIC 2015

hulisi bengü MAPIC 2015

Alkaş’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı ve dünyanın en büyük gayrimenkul ve perakende buluşması MAPIC 2015, Fransa –Cannes şehrinde 8.400’ün üzerinde katılımcıya 18-20 Kasım 2014 tarihleri arasında ev sahipliği yapacak.

Desto Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desto Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Devrim Taş ve Günseli Bengül Sökmen ortaklığında kuruldu.

Milli Savunma Bakanı Akar müjdeyi verdi! MSB 30 bin 62 personel alacak! İşte başvuru detayları...

Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar Milli Savunma Bakanlığına (MSB) 30 bin 62 personel alınacağını duyurdu. İşte başvuruya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

First Vizyon Turizm Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

First Vizyon Turizm Seyahat Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Bengü ve Murat Öztürk ortaklığında kuruldu.

Baybe Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baybe Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hulisi Koç tarafından kuruldu.

Öz Segem İnşaat Sanayi Ve Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Öz Segem İnşaat Sanayi Ve Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kağıthane’de  Bengül Özyolcu  tarafından kuruldu.

Öz Segem İnşaat Sanayi Ve Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Öz Segem İnşaat Sanayi Ve Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kağıthane’de Bengül Özyolcu tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörü MAPIC fuarında bir araya geldi!

Gayrimenkul sektörünü bir araya getiren MAPIC fuarı 2 Aralık'ta sona erdi. Fuarda gayrimenkul ve perakende sektöründen 80 ülke temsilcisi yer aldı. 

Bengü Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bengü Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Sekmen tarafından kuruldu.

Bengör İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bengör İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülten İbişhükçü ve Zeki İbişhükçü tarafından kuruldu.

Hermes Meyer Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hermes Meyer Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bengü Talay Örkmez tarafından kuruldu.

Bees Uluslararası Nakliyat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bees Uluslararası Nakliyat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bengü Duranlar ve Erdem Duranlar ortaklığında kuruldu. 

Türk markaları yurt dışında 4 bin 400 mağazaya ulaştı!

Yurt dışında 4 bin 400 mağazaya ulaşan Türk markalarına bu yıl MAPIC 2019 Fuarı'nda en büyük talep Avrupa ve Rusya’dan geldi...

MAPIC, 25. kez kapılarını açtı!

Fransa'nın Cannes şehrinde kapılarını 25. kez açan dünyanın en büyük perakende fuarı MAPIC’te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyor.

hulisi bengü MAPIC 2015 Haberi

hulisi bengü MAPIC 2015

Alkaş’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı ve dünyanın en büyük gayrimenkul ve perakende buluşması MAPIC 2015, Fransa –Cannes şehrinde 8.400’ün üzerinde katılımcıya 18-20 Kasım 2014 tarihleri arasında ev sahipliği yapacak.


Etkinlik kapsamında Uluslararası yatırımcıların, Türk yatırımcılar ve perakendecilerle bir araya geleceği “Geleneksel AYD MAPIC Yemeği” de 18 Kasım 2015 akşamı Majestic Barriere Hotel’de gerçekleştirilecek. AYD MAPIC Yemeğine çoğu yabancı yatırımcı 200’den fazla davetli katılıyor.


Uluslararası Yatırımcılar, Türk Yatırımcılar ve Perakendeciler


“Geleneksel AYD MAPIC Yemeği”nde Bir Araya Gelecek!


Alkaş’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı ve dünyanın en büyük gayrimenkul ve perakende buluşması MAPIC 2015, Fransa – Cannes şehrinde 8.400’ün üzerinde katılımcıya 18-20 Kasım 2014 tarihleri arasında ev sahipliği yapacak.Etkinlik kapsamında Uluslararası yatırımcıların, Türk yatırımcılar ve perakendecilerle bir araya geleceği “Geleneksel AYD MAPIC Yemeği” de 18 Kasım 2015 akşamı...