17 / 05 / 2024

Hulki Çiftçi İnşaat iletişim

Hulki Çiftçi İnşaat iletişim

Hulki Çiftçi İnşaat Yapı Taahhüt Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hulki Çiftçi, İsmail Karabulak ve Salih Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Genç çiftçi kredisi nasıl alınır? Ziraat Bankası çiftçi kredisi 2024! Başvurana tam bu kadar yatıyor!

Çiftçiler, nakit ihtiyaçlarını gidermek amacıyla Ziraat Bankası çiftçi kredisi ile ilgili detayları araştırıyor. Peki genç çiftçi kredisi nasıl alınır? Ziraat Bankası çiftçi kredisi başvuru 2024!

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Academy Mimarlık Restorasyon İnşaat ve Enes Ekşi İnşaat ortaklığında kuruldu.

Çiftçiler dikkat! Sakın kaçırmayın: Çiftçi Kayıt Sistemi'ne başvurular yarın başlıyor!

Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıtlar yarın resmen başlıyor. Peki ÇKS kaydı nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gençer Traş tarafından kuruldu.

Berkoç Emlak Müşavirliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Berkoç Emlak Müşavirliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ileYaşar Erkoç tarafından kuruldu.

Revolte Consultıng Gayrimenkul Acenteliği İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Revolte Consultıng Gayrimenkul Acenteliği İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Edılıya Israfılova tarafından kuruldu.

Şile Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!!

Şile Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yaman ve Nadir Mandal ortaklığında kuruldu.

Anka Altyapı Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Altyapı Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüsrüf Yaşar tarafından kuruldu.

Aytaş Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytaş Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Ay tarafından kuruldu.

Çiftçilere 3 yeni kredi müjdesi peş peşe duyuruldu! Çiftçi Destek Kredisi limiti ne kadar? Hemen detaylara bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çiftçilerin yüzünü güldürecek müjdeleri peş peşe açıkladı. Çiftçi Destek Kredisi limiti ne kadar? Hemen detaylara bakın!

Alım fiyatlarını beğenmeyen çiftçi buğday ve arpa ekimine yöneldi. Peki 2023'te hangi ürünlerde ithalat artacak?

Toprak Mahsulleri Ofisi'nin bu yıl buğday ve arpaya iyi fiyat vermesi çiftçinin ekim kararlarını etkiledi. Türkiye'nin hemen hemen her bölgesinde çiftçi ektiği ürünlerden hububata doğru kaydı. İşte bölge bölge vazgeçilen ürünler...

Akasya Otomotiv Emlak Müşavirliği İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akasya Otomotiv Emlak Müşavirliği İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdollah Hashparast ve Masoumeh Ghopodoosınezhad ortaklığında kuruldu.

Bakan Kirişci'den son dakika Çiftçi Kayıt Sistemi açıklaması! Çiftçiler şimdi bakın!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularının e-Devlet üzerinden alınmaya başlandığına dikkat çekerek, bu çerçevede 1 Ekim tarihinden bu yana 104 bin başvuru yapıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Hulki Çiftçi İnşaat iletişim Haberi

Hulki Çiftçi İnşaat iletişim

Hulki Çiftçi İnşaat Yapı Taahhüt Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hulki Çiftçi, İsmail Karabulak ve Salih Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Hulki Çiftçi İnşaat Yapı Taahhüt Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- İnşaat müteahhitliği yapmak resmi ve özel kuruluşlara hakiki hükmi bütün şahıslara bina inşa etmek onarım restorasyon işleri yapmak, yeraltı ve yer üstü inşaat ihalelerine iştirak etmek taahhüt işlerine deruhte etmek. 2- İnşaat üzerine kaba, bitmiş dairelerin alım satımını yapıp kiraya vermek. 3- İnşaat malzemelerinin toptan, perakende alım satımını ve ithalat ihracatını yapmak. 4- Cam ve cam mamullerinin mermer alım satımı ve ithalat ve ihracatını yapmak. 5- Çelik kapı alım satımı ve ithalat ihracatını yapmak. 6- Yapı malzemelerinin alım...