01 / 05 / 2024

Hulki Müderrisler kartal arsa

Hulki Müderrisler kartal arsa

Kartal'daki arsasına hastane yapmak isteyen emekli doktor Hulki Müderrisler, inşaat yarım kalınca Türk Kızılayı'na bağışladı. Kızılay da ruhsat alamayınca Müderrisler arsanın iadesi için dava açtı

KİPTAŞ Kaper Sitesi hak sahiplerinin daire belirleme kuraları çekildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ, “İstanbul Yenileniyor” uygulaması kapsamında, 14 Nisan 2023 tarihinde temeli atılmış olan kentsel dönüşüm projesi “Kartal Kaper Sitesi”nin daire eşleştirmelerini kurayla belirledi.

Life Wood Müteahhitlik Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Life Wood Müteahhitlik Ve Mimarlık Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömür Kartal Çetiner tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO'dan Kartal'a 611 konutluk yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kartal'da 611 yeni konut inşa edecek. Proje Batıyakası adıyla yükselecek.

Emlak Konut GYO Batıyakası projesiyle 611 konut geliyor! Yeni proje!

Yeni projeler için start veren Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kartal'da hayata geçireceği Batıyakası projesiyle 611 yeni konut inşa edecek.

Emlak Konut Kartal parselleri değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kartal parselleri ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Kartal 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kartal İlçesi Parselleri ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Türker Proje'nin kartal arazisinin imar planına onay!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım'ın Kartal arazisinin imar planı meclis ve İBB Başkanı tarafından onaylandı. Şirket, imar ve bayındırlık komisyonu raporunu KAP'ta yayınladı.

Emlak Konut, Kartal'da 15,9 milyona arsa satıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kartal Soğanlık'taki 5 bin 585 metrekarelik arsayı 15 milyon 950 bin TL bedelle satıyor...

Kartal Horizon 2017 değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kartal Horizon 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Kartal'daki 18 parselin 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Kartal'ın 3 mahallesinde yer alan toplam 18 parselin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

YTÜ Mimarlık öğrencileri Kartal projelerini sergiledi!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri Kartal için 40 proje hazırladı, öğrenciler hazırladıkları projeleri sergiledi.

Rotamavi MIPIM'de tanıtıldı!

APG İnşaat Yatırım’ın Kartal’da hayata geçirdiği “Rotamavi” projesi Fransa’da düzenlenen Mipim Fuarı’nda yabancı yatırımcılara tanıtıldı.

Optimum Yatırım'dan Kartal IQ projesi geliyor!

Optimum Yatırım imzasıyla hayata geçirilen Kartal IQ projesi 21 katlı tek kule şeklinde inşa ediliyor. 3 dönüm arsa alanı üzerinde konumlandırılan Optimum Kartal IQ projesi 110 adet daireden oluşuyor.

Hulki Müderrisler kartal arsa Haberi

Hulki Müderrisler kartal arsa

İstanbul GATA ve Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde uzun yıllar başhekimlik yapan 90 yaşındaki Hulki Müderrisler, emekli olduktan sonra Kartal Yakacık'ta 4 bin 725 metrekare bir arsa satın alarak yaşlılara yönelik geriatri hastanesi yapmak için kolları sıvadı. 15 yıl önce başladığı hastanenin 4 katlı kaba inşaatını iki yıl içinde tamamladı. Ancak 1999'da bölgede yaşanan heyelan, inşaatın durmasına neden oldu. Kartal Belediyesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi hastanenin heyelandan etkilenecek konumda olduğuna dair iki rapor düzenledi. Bunun üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bölgeyi fore kazıklarla güçlendirdi. Ancak 2004'te yapılan nazım imar planıyla hastane inşaatının bulunduğu bölge park alanı ilan edildi. Müderrisler, 2008 Aralık'ta hastane inşaatını Türk Kızılayı Derneği'ne bağışladı. 


KARTAL'DAN ONAY YOK 

Türk Kızılayı, 2009 Mart'ta İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne başvurarak inşaatın tamamlanması için arazinin yeniden...