30 / 04 / 2024

hulusi akar

hulusi akar

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Venezuela'da buğday üretileceğini açıklamasının ardından tahıl krizini çözmek için Milli Savunma Bakanlığı da devreye girdi. Rusya, Ukrayna ve Türkiye arasında mutabakat sağlandı. Bir general bu işle görevlendirildi.

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Adem Altun tarafından kuruldu.

Hulusi Acar kimdir? Hulusi Acar kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

1 Şubat 2023 itibari ile sektöründe Pazar lideri konumundaki MediaMarkt Türkiye'nin CEO'su olarak görev almakta olan Hulusi Acar Kimdir? Eğitim durum nedir? Kaç yaşındadır? İşte Hulusi Akar hakkında merak edilenler...

Ömer Hulusi Topbaş kimdir? Hangi şirketlere üst düzey yöneticilik yaptı?

Ömer Hulusi Topbaş hangi şirketin genel müdürü olarak çalıştı? BİM’de ne iş yapıyor? İşte Ömer Hulusi Topbaş ile ilgili merak edilenler...

Akar Forest geliyor! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşlarından biri olan Akar Yapı yeni projesi Akar Forest için düğmeye bastı. Peki Akar Forest nerede? Akar Forest projesinde villa fiyatları ne kadar? 

Hulusi Horozoğlu kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor?

Hulusi Horozoğlu hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Hangi bankalarda ve hangi pozisyonlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevi yürütüyor? İşte Hulusi Horozoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Koray Akar Kimdir? Koray Akar nereden mezundur?

Koray Akar ne iş yapıyor? Koray Akar’ın mesleği nedir? Koray Akar nereden mezundur? İşte detaylar!

Milli Savunma Bakanı Akar müjdeyi verdi! MSB 30 bin 62 personel alacak! İşte başvuru detayları...

Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar Milli Savunma Bakanlığına (MSB) 30 bin 62 personel alınacağını duyurdu. İşte başvuruya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Hulusi Horozoğlu kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Doğan Yatırım Bankası A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdür Hulusi Horozoğlu kimdir? Kaç yaşında? Hulusi Horozoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hulusi Horozoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Hulusi Horozoğlu'nun hayatına dair merak edilenler.

Alpaslan Çakar kimdir?

Ziraat Bankası Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi Alpaslan Çakar kimdir?

Akar Turk Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Akar Turk Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Alsaleh tarafından kuruldu.

Milli Savunma Bakanlığı bu yıl 30 bin 62 personel alacak! Bakan açıkladı! Savunma Bakanlığı personel alımı ne zaman?

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, personel alımı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Akar, Milli Savunma Bakanlığı'nın 30 bin 62 personel alacağını duyurdu. 

Ukrayna Donanması’na Türk gemisi

Ukrayna ile 2020 yılında yapılan anlaşma gereği MİLGEM’in Ada sınıfı korvetinin ilki dün itibariyle suya indirildi. Törene Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ukrayna First Lady’si Olena Zelenska’nın yanı sıra iki ülkeden askeri yetkililer katıldı.

Türkiye'de milyar dolarlık yatırım yapan şirketin müdürü Hulusi Akar'ın gelini çıktı

Türkiye'de 2000 yılında kurulan Yemeksepeti'ne ilk 2012’de 44 milyon dolar yatırım yapan General Atlantic’in genel müdürünün Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın gelini olduğu ortaya çıktı. General Atlantic'le Türkiye'de yatırım fırsatları kovalayan isim Melis Kahya Akar.

hulusi akar Haberi

hulusi akar

Tarım ve Orman Bakanlığı, Venezuela'da buğday üretimi konusundaki eleştirilere Türkiye'deki tarımsal üretim sayesinde 85 milyon vatandaş, 5 milyon sığınmacı ve 50 milyon turistin ihtiyacının rahatlıkla karşılanabildiğini söyleyerek cevap verdi.

Türkiye'nin Venezuela'da ayrılan ve ‘Turkish Land’ adı verilen 400 bin hektar alanda tarımsal yatırım yapacağı bildirildi. Bakanlık açıklamasında, "Bakanlığımızca yürütülen çalışmalar ve üretime yönelik teşvikler ile çok sayıda tarım ürününde dünyada liderliğimiz devam etmektedir" denildi.

Türkiye'nin buğday üretimiyle ilgili adımlarının son halkasına Milli Savunma Bakanlığı, eklendi. Bakanlık tahıl krizinin çözümü için "kırmızı hat" diplomasisini hayata geçirdi.

Türkiye'nin attığı bu adım tahıl krizinin "Milli Güvenlik" düzeyinde ele alındığını gösteriyor.

Hayata geçirilen "kırmızı hat" projesinde Türkiye, Rusya ve Ukrayna savunma bakanlıklarından general rütbesinde birer personel görevlendirildi.

General rütbesinde olduğu öğrenilen görevliler, sorunun çözümü için Türkiye ile doğrudan iletişim kuruyor.