28 / 04 / 2024

Hulusi Belgü alışveriş merkezi

Hulusi Belgü alışveriş merkezi

Alışveriş Merkezleri Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü, organize perakendenin sağlıklı büyümesi için ilginç bir öneride bulundu. Belgü ünlü çarşıların açık AVM formatında dizayn edilebileceğini söyledi.

Hulusi Belgü tutuklandı!

Ankara merkezli 29 ilde gerçekleştirilen ’Demir Yumruk’ operasyonunda gözaltına alınan,  Fenerbahçe camiasının en tanınmış isimlerinden ve başkan adaylarından Hulusi Belgü tutuklandı.

AVM'ler 2018'i 130 milyar TL ciro ile kapatıyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü, alışveriş merkezleri olarak 2018 yılını yaklaşık 130 milyar TL ciro ile kapatacaklarını, 2019 yılı için ise 160 milyar TL ciro öngördüklerini dile getirdi. 

Hulusi Belgü: Türk ekonomisini batırmaya çalışıyorlar!

BMD Başkanı, Sinan Öncel’in düzenlediği ve bazı marka temsilcilerinin katıldığı toplantıda konuşulan konular üzerine bir açıklama yapan AYD Başkanı Hulusi Belgü çarpıcı açıklamalar yaptı...

Hulusi Belgü: Milli paramızın yanındayız!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Belgü, "Alışveriş merkezi yatırımcıları olarak her zaman milletimiz, devletimiz ve milli para birimimiz Türk lirasının yanındayız" dedi..

Alışveriş merkezlerinden 110 milyar TL ciro bekleniyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü,  "Alışveriş merkezlerinin 2017 yılı sonu itibarıyla yaklaşık 110 milyar TL'lik bir ciroya ulaşacağını tahmin ediyoruz'' dedi.

Yeni girişimciler AVM yatırımı yapıyor!

AYD Başkanı Hulusi Belgü, alışveriş merkezi yatırımlarında bazı bölgelerde doygunluk yaşanmasına rağmen halen büyük ilçelerde yatırım potansiyelinin bulunduğunu açıkladı. Belgü, yerli girişimcinin sektöre yatırım yapmaya devam ettiğini aktardı.

Hulusi Belgü: AVM ve ticari kiralama ile ilgili kanun hazırlanmalı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü, "8. AVM Yatırımları" konferansının açılışında yaptığı konuşmada, alışveriş merkezleri ve ticari kiralama ile ilgili kanun hazırlanması gerektiğini söyledi.

Hulusi Belgü: Bugün Türkiye çapında 354 AVM'ye eriştik!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü: "Bugün Türkiye çapında toplam 354 AVM'ye eriştik. Anadolu'da AVM'si olmayan 22-23 şehir kaldı. Türkiye genelinde AVM'ye gitme sıklığında artış var. " dedi.

AYD Başkanı Hulusi Belgü Fenerbahçe'de başkan adayı!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü, Twitter hesabından ve bizfenerbahceyiz.com sitesinden Fenerbahçe'de başkan adayı olduğunu açıkladı. İşte AYD Başkanı Hulusi Belgü'nün açıklaması..

Hulusi Belgü: AYD Türkiye'de 400 bin istihdamı temsil ediyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü bu yıl, modern ve iyi tasarlanmış yeni alışveriş merkezleri (AVM) ile birlikte sektördeki istihdamı 400 binin üzerine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

AYD Başkanlığına yeniden Hulusi Belgü seçildi!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD), 7. Olağan Genel Kurulu'nda. 2015-2017 dönemine Hulusi Belgü'nün Başkanlığında devam etme kararı aldı...

Hulusi Belgü: Esnaflarımız AVM'lerde kira ödemelerinde zorlanmayacak!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü Alışveriş Merkezleri ve Yatırı merkezleri yavaş yavaş şehrin önemli ticaret merkezlerinden biri haline geliyor" dedi.

Hulusi Belgü: AVM, müşteriye kendini değerli hissettiriyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ( AYD ) Başkanı Hulusi Belgü, 27 yıldır hayatımızda olan AVM 'lerin tüketiciye ve perakende sektörüne nasıl yön verdiğini değerlendirdi.

Hulusi Belgü alışveriş merkezi Haberi

Hulusi Belgü alışveriş merkezi

Belgü, “Şehir merkezlerinde, belediyelerle ve mülk sahipleriyle işbirliğine gidilerek, Çarşılar yeniden düzenlenebilir” dedi. Ünlü çarşıların açık AVM formatında dizayn edilebileceğini kaydeden Belgü, “Bu mekanlar tek elden yönetilen, marka karmasının doğru yapıldığı yerler olarak organize edilebilir” diye konuştu.

Şehir merkezlerinin eskidiğini hatırlatan Belgü, “Bölgenin bu sayede eski dokusu korunarak yenilenmesi de sağlanır” dedi.



26 yılda 337 AVM

Belgü, İstanbul’da bu şekilde Kadıköy, Beşiktaş, Bakırköy, Beyoğlu ve Levent Çarşı’nın organize perakendeye dönüştürülebileceğini anlattı.

Hulusi Belgü ayrıca, Perakende Günleri 2014’te AVM sektöründeki doğru ve yanlış yatırımların sektörün geleceğini nasıl etkilediğine dair bir de konuşma yaptı. Belgü, konuşmasında şunları söyledi:


“26 yılda 337 AVM’miz oldu. 57 ilimizdeki AVM’lerde toplam 9.7 milyon metrekare kiralanabilir alan var. Bu rakam Avrupa standartlarının yarısı AVM olmayan iller yeni yatırım fırsatları doğuruyor.”



Türkiye’deki yabancı...