20 / 05 / 2024

Hür As Yapı iletişim

Hür As Yapı iletişim

Hür As Yapı Taahhüt Limited  Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Hürrem Arslan tarafından kuruldu.

Adıyaman'da ağır hasarlı yapıların yüzde 36'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da acil yıkılacak ve yıkık binaların  enkaz kaldırma çalışmalarının sonlanmasıyla ağır hasarlı yapıları yıkma işlemi de hız kazandı, bu binaların yüzde 36'lık kısmının yıkımı yapıldı.

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Güder tarafından kuruldu.

Altın değil, dolar hiç değil... İslam Memiş asıl buna yatırım yapın dedi! Yer yerinden oynadı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, Merkez Bankası faiz kararını açıkladıktan sonra yatırımcılara açıklamalarda bulunarak asıl yatırım yapılması gereken yatırım aracını açıkladı.Altın değil, dolar hiç değil...

Hür As Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Hür As Yapı Taahhüt Limited  Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Hürrem Arslan tarafından kuruldu.

İtoset Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İtoset Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Asım Ertürk tarafından kuruldu.

Azt Orman Ürünleri Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azt Orman Ürünleri Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Onurcan Ercan tarafından kuruldu.

Ankara-Sivas YHT hattında test sürüşleri yapılacak!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının bazı bölümlerinde test sürüşleri yapılacağı açıklandı...

Ankara İstanbul YHT'nin sözleşmeye aykırı ödeme yapıldığı iddia edildi!

Ankara- İstanbul Hızlı Tren Projesi kapsamında sözleşmeye aykırı ödeme yapıldığı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

YHT projelerine 2020'de 4,9 milyar liralık yatırım yapılacak!

2020 Yılı Yatırım Programı kapsamında, yüksek hızlı ve hızlı tren projelerine bu yıl yaklaşık 4,9 milyar liralık yatırım yapılacak.

Pırıltı Yapı Malzemeleri Hırdavat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pırıltı Yapı Malzemeleri Hırdavat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Belgin Kaya Eren tarafından kuruldu. 

Türkiye ''yatırım yapılabilir'' notunu nasıl yükseltir?

Türkiye’nin yeniden ‘yatırım yapılabilir’ notuna kavuşması hızlı çalışma içinde olması gerekiyor. Piyasalar yeni sisteme alışmaya çalışırken, yabancı yatırımcıların ilgisini çekmemiz gerekiyor.

Ege'ye 45 milyar liralık yatırım yapılıyor!

Ege Bölgesine yatırımcı akını artarak sürüyor. Sadece Ege’ye 45 milyar liralık yatırım yapılıyor. İzmir ve Ege Bölgesi'nde inşaat yatırımları hız kesmiyor.

Türk Akımı'na 42 milyar ruble yatırım yapılacak!

Rus enerji şirketi Gazprom, Türk Akımı boru hattının inşası için 2017'de 42 milyar rublelik (yaklaşık 700 milyon dolar) yatırım yapılacak.

Hür As Yapı iletişim Haberi

Hür As Yapı iletişim

Hür As Yapı Taahhüt Limited  Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Hürrem Arslan tarafından kuruldu.

Hür As Yapı Taahhüt Limited Şirketi konusu:
MNS AMAÇ KONU -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci...