27 / 04 / 2024

hurda fiyatları

hurda fiyatları

Bakır hurda ve demir hurda fiyatlarında indirim devam ediyor. Hafta içinde peş peşe gelen indirimlerin ardından bakır hurda fiyatları dibi gördü. Peki bugün hurda fiyatları kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? İşte 9 Ekim 2022 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarında dev indirim! Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte bakır ve demir hurda fiyatları

Hurda fiyatlarına bugün indirim geldi. Edinilen son dakika bilgisine göre demir hurda fiyatlarına bugün dev indirim yapıldı. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? İşte güncel demir ve bakır hurda fiyatları 31 Ağustos 2022...

Hurda fiyatlarına son durum ne! Demir ve bakır hurda kaç TL oldu? İşte 31 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Dolar kurundaki yükselişler hurda fiyatlarını da yansıyor. Peki demir ve bakır hurda kaç TL oldu? Hurda fiyatlarında son durum ne? İşte 31 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Hurda fiyatlarına bugün zam mı geldi? Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda kaç lira? 8 Şubat fiyat listesi

Bugün bakır fiyatları yükselişe geçti. Bakırın yükselmesi ile gözler bakır hurda fiyatlarına çevrildi. Peki Hurda fiyatlarına bugün zam mı geldi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda kaç lira? 8 Şubat 2023 fiyat listesi...

Bakır ve demir hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 7 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Doların güçlenmesi ile bakır fiyatları düşmeye başlarken, demir fiyatları sakin seyrini koruyor. Peki bakır ve demir hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 7 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları bugün ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 6 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Dolar kurunun haftaya yatay seviyede başlaması ile bakır ve hurda fiyatlarına zam gelip gelmediği merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta oldukça hareketli geçen hurda fiyatları bugün ne kadar? 6 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

Demir ve bakır hurda fiyatları resmen dibe vurdu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 4 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bu hafta büyük indirim geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları gelen indirimle birlikte resmen dibe vurdu. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 4 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç TL? 3  Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Bakır ve demir fiyatları haftanın son işlem günü düşüşe hazırlanırken, bakır ve demir hurda fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Bugün bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç TL? 3  Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 2 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatlarının düşüşe geçmesi ile bakır hurda fiyatları düşerken, demire gelen zamlar ise demir hurda fiyatlarını yükseltti. Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 2 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 1 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Dün bakır fiyatlarının düşmesi ile hurda fiyatları gerilemeye başladı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 1 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları resmen dibe vurdu! Hurdaya büyük indirim geldi! 31 Ocak 2023 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına bugün büyük indirim geldi. Gelen indirimlerle birlikte hurda fiyatları resmen dibe vurdu. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 31 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatı ne kadar oldu? 30 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün indirim geldi. Gelen indirim sonrası binlerce kişi bakır ve demir hurda fiyat listesini araştırıyor. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 30 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 28 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bu hafta büyük zam geldi. Gelen zamlarla birlikte bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı. Peki hurda fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen tavan yaptı! 27 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Gelen zamlarla birlikte akır ve demir hurda fiyatları resmen tavan yaptı! 27 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Demir ve bakır hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? Hurda fiyatlarına zam geldi mi? 26 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına geçtiğimiz hafta peş peşe zam gelmesi ile fiyatlar tavan yapmıştı. Bu hafta ise hurda fiyatları durağanlığını koruyor. Peki bugün hurdaya zam geldi mi? Bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? 26 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 25 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyat listesi binlerce kişi tarafından merak ediliyor.  Hurda fiyatları yeni haftaya yükselişle başlarken gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 25 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

hurda fiyatları Haberi

hurda fiyatları

Güncel hurda fiyatları, inşaat sektörü aramalarında ilk sıralarda geliyor. Demir ve bakır hurdaların dönüşümlerinin gerçekleşmiş olduğu alışverişlerde ise güncel hurda fiyatları belirleyici kriter oluyor. Geçtiğimiz gün ise bakır hurda fiyatlarında güzel bir gelişme yaşandı. Bakır hurda bir indirim daha geldi. Haftanın son işlem günü gelmiş olan indirimin ardından dün bir indirim haberi daha geldi. 

Bakır hurda fiyatları gelmiş olan indirim sonrası dibi görmeye başladı. Peki, bugün demir hurda fiyatları kaç lira? Demir hurda fiyatları düştü mü, çıktı mı? İşte güncel hurda fiyat listesi 9 Ekim 2022...

BAKIR HURDA FİYATLARI KAÇ TÜRK LİRASI?

                                                  0-20 kg...