22 / 05 / 2024

Hurda Otomobil

Hurda Otomobil

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ömrünü tamamlamış araç arındırma ve sökümü için eğitim merkezi kurulmasına yönelik proje hazırladı

Sıfır araç almayı düşünenlere üzücü haber! 300 bin liranın altında satılan tek bir otomobil kaldı

300 bin TL’nin altında sadece bir araç kaldı. İşte 2022 Haziran ayı otomobil fiyat listesi…

Hurda fiyatları güncel ne kadar? Hurda fiyatları 2022 ne kadar oldu? İşte hurda fiyatları 2022 fiyat listesi...

Hurda fiyatları demir fiyatları ile orantılı olarak değişkenlik gösteriyor. Hurda fiyatları demir fiyatları kadar değişkenlik gösterme de güncel hurda fiyatları merak edilip aratılıyor. Peki güncel hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatları kaç liradan satılıyor? Hurda fiyatları 2022 fiyat listesi.

Hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatları güncel kaç lira? İşte hurda fiyatları 2022 fiyat listesi...

Hurda fiyatları demire gelen zam ve indirimlerle birlikte değişkenlik gösteriyor. Hurda fiyatlarını demirin kg fiyatı, ve demirin çeşidi etkilemekte. Peki güncel hurda fiyatları ne kadar? İşte hurda fiyatları 2022 fiyat listesi...

Otomobil fiyatlarına gizli zam geldi! Fiyatlar otomatikman bir gecede bakın kaç lira artacak?

Otomobil fiyatları çip krizi, döviz kurundaki hızlı artış ve küresel ekonomik gelişmelerin etkisiyl inanılmaz derecede arttı. Otomobil firmaları geçtiğimiz yılın sonbaharından itibaren liste fiyatlarını her ay neredeyse güncelledi. Son gelen gizli zam ise her şeye tuz biber oldu.

Türkiye'nin otomobil zengini ili belli oldu! Bakın bir ailede kaç tane otomobil bulunuyor?

Türkiye genelinde geçtiğimiz yıl sonu itibarıyla kaç kişinin yaşadığı ve bu insanların kaçar tane arabaya sahip olduğu açıklandı. Bakın Türkiye'nin otomobil bakımından en zengin ili hangisi, otomobil fakiri ili hangisi? Gözler İstanbul'a çevrilmişken açıklanan veri şaşırttı.

Otomobil almayı düşünenleri korkutan haber!

Otomobil sektörünün önde gelen isimleri yıl sonuna kadar otomobil fiyatlarının sadece enflasyon nedeniyle yüzde 20 artacaklarını savundu. Fiyat artışından yedek parçalar da nasibini alacak.

Otomobil fiyatlarına kur zammı geldi! Dev artış hangi arabaları etkiledi? Hangi arabanın fiyatı kaç TL arttı? 

Otomobil fiyatlarına kur zammı geldi. Peki hangi arabaların fiyatları arttı? Hangi arabanın fiyatı ne kadar oldu? İşte araba alacakların merak ettiği o sorunun yanıtı...

BİM otomobil ürünlerini yarı fiyatına indirdi! 20 Mayıs’ı kaçırmayın…

Arabası olanlar bu ürünler için BİM’e koşacak! Hepsi yarı fiyatına indi. İşte 20 Mayıs fiyat listesi BİM Market 20 Mayıs Cuma günü için yayınladığı katalogda otomobil sahiplerini yakından ilgilendirecek ürünler var. BİM Market 20 Mayıs kataloğunda çeşit çeşit otomobil ürünleri yarı yarıya indirimli.

Volkswagen Golf fiyatları kaç lira? Bir otomobil efsanesi! İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Golf, sportifliği, dinamikliği ve dijitalliği ile dikkat çekiyor. LED farları, dış ambiyans aydınlatması ve yeni logosu ile göz dolduran Golf, Türkiye'den en çok satan otomobil. 

İkinci el otomobil alacaklar bu rakamı merak ediyordu! İşte fiyatlara gelen zam oranı

İkinci el otomobil fiyatlarında yaşanan tarihi yükseliş Nisan ayında da devam etti. İlanlardan derlenen verilere göre Nisan ayında ikinci el otomobil fiyatlarında yüzde 4 oranında bir artış meydana geldi.

İnşaat demir fiyatları ne kadar? Hurda fiyatları ne kadar? Hurda ve demir fiyatlarında son durum!

İnşaat sektöründe fahiş zamlar yine gündeme gelmeye başladı. Demir fiyatlarına gelen üst üste zamlar görenleri şaşırtıyor. Gelen zamların ardı arkası kesilmezken demir fiyatları zirve seviyelere yaklaştı. İşte 11 Mayıs 2022 demir ve hurda fiyatları...

Uygun fiyatlı otomobil aksesuarları A101’de! Bu fırsat kaçmaz

A101 12 Mayıs Perşembe günü için yayınladığı katalogda otomobil sahiplerini yakından ilgilendirecek ürünler var. A101’in yayınladığı kataloğa araç içi düzenleyicilerden, vantilatöre kadar bin bir çeşit otomobil aksesuarı mevcut. 

Nisan ayında bu model araç satışlarında inanılmaz düşüş! Otomobil almayı düşünenlere önemli uyarı

Türkiye'de bir dönem çok satan dizel motorlu araçların satışlarında büyük düşüş gözlendi. Nisan ayında 115 bin 094 adet benzinli otomobil, 25 bin 576 adet dizel otomobil satıldı.

Hurda Otomobil Haberi

Hurda Otomobil

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, Bakanlık Hollanda ile ortaklaşa Türkiye'de ''Ömrünü Tamamlamış Araç Yönetim Sisteminin Geliştirilmesi Projesi'' yürütecek.


Türkiye ve Hollanda arasındaki ekonomik işbirliği ile otomobil sektörünün kapasitesinin artırılmasını hedeflenen proje kapsamında Avrupa Birliği (AB) standartlarına uygun ömrünü tamamlamış araç arındırma pilot tesisi kurulacak. 


Hurdacılara, merkezde, çevre duyarlılığı, iş sağlığı ve güvenliğine uygun arındırma ve söküm teknikleriyle ilgili eğitimler verilecek. 


Eğitim merkezinin bütçesi Hollanda'dan


Proje, Türkiye'den bir, Hollanda'dan da iki tesisin ortaklaşa çalışmasıyla gerçekleşecek. Projenin, 688 bin 970 avroluk bütçesi Hollanda hükümeti tarafından karşılanacak. 


705 yerde hurda teslim noktası kuruldu


Bakanlık, ayrıca hurda araçları sahibine maliyet getirmeyecek şekilde geri alma çalışmaları da yürütüyor. Bu kapsamda, 81 ilde 705 ayrı yerde hurda teslim noktaları oluşturuldu. Hurda araç arındırma ve söküm işlemlerini gerçekleştiren Çevre...