30 / 04 / 2024

Hürriyet E Business Direktörü Kamil Özörnek

Hürriyet E Business Direktörü Kamil Özörnek

Konut alacaklara yapılacak yüzde 15'lik yardım açıklamasına göre; kişi, 5 yıl içinde ev almak için 100 bin TL biriktirse ve en az yüzde 25'ine denkse, 15 bin lira destek verilecek.

Prof. Dr. Selva Demiralp'ten Hafize Gaye Erkan yorumu: Merkez bankasına faydadan çok zarar verecek bir röportaj olmuş!

Koç Üniversitesi'nde Ekonomi Profesörü ve Koç Üniversitesi-TÜSİAD Ekonomik Araştırmalar Forumu Direktörü olarak görev yapan Selva Demiralp'ten Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, Hürriyet’e verdiği özel röportaj için flaş bir değerlendirme geldi. İşte o paylaşım...

Eş onayı olmadan satılan ev geri alınabilir mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Sinem Rumeli bugünkü köşe yazısında eşi tarafından onay olmadan satılan konutun geri alınıp alınmayacağı sorusunun yanıtını kaleme aldı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Çeşme'deki projelere ilişkin açıklama!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Deniz Sipahi, bugünkü köşesinde Çeşme'deki projeleri kaleme aldı. 

Hürriyet Emlak'tan yüzde 50 indirim kampanyası!

Hürriyet Emlak, alınan tam kapanma kararının ardından emlak sektörü için büyük bir destek hayata geçiriyor. ‘Aynı Çatının Altındayız’ kampanyası kapsamında hem şu anki üyeler hem de yeni üye olacaklara hiçbir şart, koşul, sözleşme, taahhüt olmadan Mayıs'ta yüzde 50 indirim yapılacak.

Türk Kızılayı'ndan İdlib'e 1.300 kalıcı briket konut!

Hürriyet gazetesi yazarı Özgür Altuncu, köşe yazısında Türk Kızılayı'nın Suriye’nin İdlib kentine bağlı Meşhad Ruhin bölgesinde 1300 kalıcı briket konutu ihtiyaç sahiplerine teslim ettiğini yazdı. İşte Altuncu'nun o yazısı...

Şanlıurfa Hürriyet Mahallesi'ne gençlik merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, Hürriyet Mahallesi'nde inşa ettiği gençlik merkezini bitirme aşamasına getirdi.

Ecehan Berk Pehlivanoğlu Hürriyet Emlak'ın strateji ve transformasyon direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Ecehan Berk Pehlivanoğlu'nu strateji ve transformasyon direktörü olarak bünyesine kattı.

Hürriyet Emlak'ta kullanıcı sayısı 3 katına çıktı!

Faiz indirim kampanyasının açıklandığı haziran ayının ilk günlerinden itibaren 'satılık talebinde geçtiğimiz 5 yılın en yüksek seviyesini gördüklerini belirten Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü Yusuf Mert Yılmaz, konut aramalardaki hareketliliğin kullanıcı sayılarının 3 katına çıkardığını söyledi.

Hürriyet Emlak'tan İzmir'deki depremzedelere kira yardımı!

Hürriyet Emlak, kalıcı deprem konutlarının ailelere teslim edilmesi beklenen 1 yıllık süre zarfında toplam 20 ailenin kira masraflarını tamamen karşılayacak. 

Ecehan Berk Pehlivanoğlu, Hürriyet Emlak’ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Strateji ve Transformasyon Direktörü görevine Ecehan Berk Pehlivanoğlu’nu getirdi. 

Hürriyet Emlak'tan Emlak Akademisi!

Hürriyet Emlak, İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası (İEKO) iş birliğiyle online platformda gayrimenkul danışmanlarına eğitim vereceği Emlak Akademisi'ni kurdu.

Hürriyet Emlak gayrimenkul danışmanlarını Emlak Akademisi’nde buluşturuyor!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünü dijitalleştirme görevini üstlenen Hürriyet Emlak, online platformda gayrimenkul danışmanlarına eğitim vereceği Emlak Akademisi’ni hayata geçirdi.

Cihan Su, Hürriyet Emlak Finans Direktörü oldu!

Doğan Şirketler Grubu’nun teknolojileriyle geliştirilen, Türkiye’nin emlak dikeyindeki yenilikçi dijital markası Hürriyet Emlak’ın Finans Direktörü Cihan Su oldu.

Hürriyet E Business Direktörü Kamil Özörnek Haberi

Hürriyet E Business Direktörü Kamil Özörnek

Hürriyet E-Business Direktörü Kamil Özörnek "Konut alacaklara verilmesi planlanan bu destek ile; inşaat sektörüne, yeni evlenenlere, dar ve orta gelirli kesime büyük destek sağlanmasını bekliyoruz" dedi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dün konut alacaklara yapılacak yüzde 15"lik yardım açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Başbakanın açıklamalarına göre; kişi. 5 yıl içinde ev almak için 100 bin TL biriktirse ve bu tutar alacağı konutun en az yüzde 25'ine denkse şahsa 15 bin lira (biriken paranın yüzde 15'i) destek verilecek. Eğer kişi 4 yılda yüz bin lira biriktirmişse o zaman kendisine 12 bin TL verilecek. Düzenlemenin teknik detaylarının önümüzdeki günlerde daha netleşmesi bekleniyor. 


Hürriyet E-Business Direktörü Kamil Özörnek, ise konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Devletin, ev satın almak isteyen ve birikim yapmaya çalışan vatandaşlara para...