17 / 06 / 2024

HÜRRİYET Emlak Ekim 2017 Emlak Endeksi

HÜRRİYET Emlak Ekim 2017 Emlak Endeksi

HÜRRİYET Emlak Ekim 2017 Emlak Endeksi açıklandı. Verilere göre en çok kazandıran ilin İstanbul, Türkiye genelinde ise Edirne olduğunu ortaya çıktı.

Emlakta yeni gözde Londra oldu! ABD'li yatırımcılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı!

ABD'li yatırımcılar Londra'da son senenin en hızlı ticari emlak alımını yapıyor. Açıklanan rakama göre, Amerikalılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı. İşte detaylar...

Emlak krizinden kurtulamayan Çin'de yeni konut fiyatlarındaki düşüş hızlandı!

Emlak krizinden kurtulamayan Çin'de yeni konut satışlarında yaşanan düşüş bu yılın Mart ayında yavaşlasa da, konut fiyatları yıllık bazda daha hızlı düşüş gösterdi. İşte The Wall Street Journal'ın Çin Ulusal İstatistik Bürosu'nun açıkladığı o rakamlar...

Çin hükümeti emlak sektöründe son noktayı koydu: Gerekirse iflas edin!

Çin Konut Bakanı Ni Hong gerçekleştirdiği basın toplantısında yaptığı açıklamada gayrimenkul geliştiricilerinin gerekirse iflas etmesi gerektiğini söyledi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Enflasyon emlak piyasasını nasıl etkiledi? Konut fiyatlarındaki artış hızı yavaşladı mı? 

Konut fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Peki konut fiyatlarındaki artış hızı yavaşladı mı? İşte emlak piyasasındaki son durum...

Emlak vergisi ödemelerinde yeni sistem! Tüm işlemler güvenli ve hızlı yapılacak!

Keşan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Eylem Akdemir, akıllı vezne uygulaması ile emlak vergilerinin artık daha kolay ve hızlı ödeneceğini belirtti.

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Çin emlak sektörü hükümetten daha çok destek bekliyor!

Analistler yaptıkları açıklamalarda ülke ekonomisinin önemli bir kısmını oluşturan Çin emlak piyasasının daha da kötüleşmesini önlemek amacıyla daha fazla hükümet desteğine ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Altında yükseliş hız kesmiyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 13 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Haftanın son işlem gününde de altın fiyatları hız kesmeden yukarı yönlü hareket ediyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 13 Ekim 2023 altın fiyatları.

Euro yeni haftaya hızlı başladı! Euro/TL bugün ne kadar? 2 Ekim euro kaç lira? Euro kurunda son durum 

Yeni haftanın başlamasıyla döviz kurları da yakından takip edilmeye devam ediliyor. Dolar/TL kuru 27,50 TL'den işlem görürken euroda haftaya hızlı başladı. Peki 2 Ekim Pazartesi euro ne kadar? Euro kurunda son durum.

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kura çekim tarihi açıklandı mı? Dev projeye başvuranlar acil bakın!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın Arnavutköy projesinin kura çekim tarihi açıklandı mı? Dev projeye başvuranlar acil bakın...

Milli Emlak'tan son dakika Ekim 2023 müjdesi! 9 bin TL'ye arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yeni bir arsa almak isteyenler tarafından merakla beklenen Ekim 2023 ihaleleri arasında 5 bin TL'ye satışa çıkarılan arazi de bulunuyor. İşte detaylar...

Dünyaca ünlü emlak devi iflas mahkemesine başvuru yaptı!

İki yıl önce temerrüde düşen ve ülkedeki emlak borç krizini hızlandıran emlak devi China Evergrande, ABD'de iflas mahkemesinde alacaklılardan korunma başvurusunda bulundu.

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm hızlanıyor: Emlak Konut GYO da proje geliştirecek!

İstanbul'da olası deprem karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları Beyoğlu ilçesinde de tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Yıldız, kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Emlak Konut ve belediyenin birlikte yapacağını aktardı.

HÜRRİYET Emlak Ekim 2017 Emlak Endeksi Haberi

HÜRRİYET Emlak Ekim 2017 Emlak Endeksi

HÜRRİYET Emlak Ekim 2017 Emlak Endeksi veriler en çok kazandıran ilin İstanbul, Türkiye genelinde ise Edirne olduğunu ortaya koydu.  Yatırımını İstanbul ve Edirne'de kullanan yatırımcılar ciddi kazanç elde etti. 

Metrekare başına 365 TL kazanç

 

İstanbul’da satılık konut fiyatları son bir yılda yüzde 8 artışla 4 bin 357 TL’den 4 bin 722 TL metrekare ortalamasına yükseldi. Yatırımını İstanbul’dan yana kullananlar metrekare başına 365 TL kazandı.

Edirne, bir yıl içinde yatırımcısına 432 TL kazandırarak Türkiye genelinde İstanbul’u da solladı. HÜRRİYET Emlak Ekim 2017 Emlak Endeksi verilerine göre İzmir’de bir yılda değer artışı yüzde 15, Bursa’da yüzde 18, Ankara’da yüzde 4, Antalya’da ise yüzde 1 oldu.

Ankara’da amortisman süresi ise 16 yıl

Ankara’da satılık konut fiyatları son bir yılda yüzde 4 arttı. Metrekare...