08 / 05 / 2024

Hürriyet Emlak iş ortağı

Hürriyet Emlak iş ortağı

Hürriyet Emlak, iş ortağı olan emlak ofislerinin portföylerini Google reklamı kullanarak; hedef kitlesine ulaştıracağı yeni bir iş birliğine başlıyor.

Emlakta yeni gözde Londra oldu! ABD'li yatırımcılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı!

ABD'li yatırımcılar Londra'da son senenin en hızlı ticari emlak alımını yapıyor. Açıklanan rakama göre, Amerikalılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı. İşte detaylar...

Fahiş fiyatlar mercek altında! 545 emlak işletmesine 54,5 milyon lira para cezası kesildi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, otomotiv, emlak ve diğer alanlarda yapılan denetimler sonucunda 400 milyon TL üzerinde idari para cezası kesildiğini duyurdu. Bakan Bolat, 545 emlak işletmesine 54,5 milyon lira para cezası uygulandığını aktardı.

Hıtek Emlak Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıtek Emlak Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 300 bin TL sermaye bedeli ile  H.A.Mahmood Al-Sabahı ve  M.Alı Saleh Al-Ashwal tarafından kuruldu.

Hızla Değişen Piyasalarda Pozisyon Alma eğitimi 23 Aralık'ta!

Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek, ‘Hızla Değişen Piyasalarda Pozisyon Alma’ eğitimini 23 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Emlak işletmeleri web tapudan yetki talep edebilir mi?

Kullanımı git gide yaygınlaşan Webtapu uygulamasıyla yetki belgeli emlak işletmeleri taşınmaz maliklerden yetki talep edebilecek.

Emlak işletmeleri iflasa mı sürükleniyor?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle, işlerine ara veren emlak işletmeleri iflasa sürükleniyor...

Hürriyet Emlak'tan yüzde 50 indirim kampanyası!

Hürriyet Emlak, alınan tam kapanma kararının ardından emlak sektörü için büyük bir destek hayata geçiriyor. ‘Aynı Çatının Altındayız’ kampanyası kapsamında hem şu anki üyeler hem de yeni üye olacaklara hiçbir şart, koşul, sözleşme, taahhüt olmadan Mayıs'ta yüzde 50 indirim yapılacak.

Emlak işletmelerinde lise şartının kaldırılmasına büyük tepki!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, emlak işletmelerinde lise şartının kaldırılmasına büyük tepki gösterdi.

Emlak işletmeleri için süre doldu!

Yetki belgesi alan emlak işletmelerinin sayısı 30 bini aştı. Mevcut işletmeler için belirlenen 31 Mart 2021 tarihi sonrası sektörde denetim ve düzenlemelerin artması bekleniyor.

Şanlıurfa Hürriyet Mahallesi'ne gençlik merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, Hürriyet Mahallesi'nde inşa ettiği gençlik merkezini bitirme aşamasına getirdi.

İstanbul'un gayrimenkulde en değerli ilçeleri! 

Hürriyet Emlak İstanbul'da son bir yıl içerisinde İstanbul'da gayrimenkul alanında değerlenen ilçelerini sıraladı.

İzmir Bayraklı'da 20 depremzede aile evlerine kavuştu!

30 Ekim tarihinde meydana gelen deprem nedeniyle evleri hasar gören 20 depremzede aileye ev teslimi yapıldı. Kiralık dairelerde oturacak ailelerin bir yıllık kira ücretlerini ise Hürriyet Emlak ve Ahbap Derneği tarafından ödendi.

Türkiye genelinde satılık konut fiyatı en çok artan 5 il!

Hürriyet Emlak Kasım 2020 Emlak Endeksi’ne göre, bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep (yüzde 59,14), Adıyaman (yüzde 49,33), Antalya (yüzde 48,57) Eskişehir (yüzde 43,70) ve Sakarya (yüzde 43,07) geldi.

Hürriyet Emlak iş ortağı Haberi

Hürriyet Emlak iş ortağı

Hürriyet Emlak Genel Müdürü Cenk Angın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; emlak ofislerinin portföylerini Google reklamları ile hedef kitlelerine göstererek gerçek alıcıya ulaştırmayı amaçladıklarını vurguladı. İlan bakanların yanı sıra; ilanlarını satışa ve kiralamaya çevirmek isteyen üyelerin de işlerini daha verimli hale getirmek için pek çok yenilik sunduklarını anlatan Angın, "Kendimizi emlak ofislerimizin bir iş ortağı olarak görüyoruz. Onların portföylerinin daha hızlı satışa ya da kiralamaya çevrilmesi onlar kadar bizi de mutlu ediyor. Üstelik bunu en verimli şekilde yapmalarını hedefliyoruz ve bu hedef doğrultusunda onlar için her geçen gün yeni projeler üretiyoruz" dedi.


Google üzerinden dijital pazarlama hizmetinin ayrıntılarını anlatan Hürriyet Emlak Dijital Pazarlama Koordinatörü Mustafa Kemal Temel ise; "Emlak ofisinin Hürriyet Emlak üzerinden satın alacağı paket sonucunda, bölgesinde daha önce gayrimenkul...