29 / 04 / 2024

Hürriyet Emlak konut kampanyası

Hürriyet Emlak konut kampanyası

Doğan Grubu bünyesinde yer alan Hürriyet Emlak ve uluslararası gayrimenkul teknoloji firması Homsters işbirliğiyle faaliyet gösteren Hürriyet Emlak Projeland, 31 Ekim 2018 tarihine kadar devam edecek olan ‘Türkiye için kazanç vakti’ kampanyasına tam destek oluyor. 

Emlak Konut GYO Malatya Merkez Çarşısı projesinin sınırları genişledi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yapım sürecini üstlendiği Malatya Merkez Çarşısı’nda sınırlar genişledi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm hızlanıyor: Emlak Konut GYO da proje geliştirecek!

İstanbul'da olası deprem karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları Beyoğlu ilçesinde de tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Yıldız, kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Emlak Konut ve belediyenin birlikte yapacağını aktardı.

Emlak Konut GYO'dan temettü ödemesi açıklaması geldi! Emlak Konut GYO ne kadar temettü dağıtacak? Şimdi bakın! 

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen Borsa İstanbul’da temettü rüzgarı hızla esiyor. Emlak Konut GYO'dan temettü ödemesi açıklaması geldi! Emlak Konut GYO ne kadar temettü dağıtacak? Şimdi bakın! 

Emlak Konut GYO Göktürk projesi 2. Etap imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi Rezerv Yapı Alanına  İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanun’un 18. Madde Hükümlerince  Hazırlanan (2. Etap) İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı. Söz konusu alanda  Emlak Konut GYO Göktürk projesi 2. Etap hayata geçirilecek.

Emlak Konut GYO Göktürk projesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi Rezerv Yapı Alanına  İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanun’un 18. Madde Hükümlerince  Hazırlanan (1. Etap) İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.  Söz konusu alanda Emlak Konut GYO Göktürk projesi yükselecek.

Emlak Konut GYO Firuzköy 1. Etap 1. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO Firuzköy 1. Etap 1. Kısım'ın yer teslimi Dağ Mim. ve Müh. Yapı Gay. Tic .San. A.Ş.'ye gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Firuzköy 1. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi Dağ Mimarlık inşa edecek! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Firuzköy 1. Etap 1. Kısım Arsa Satışı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşmesini imzaladı. Projeyi Dağ Mim. ve Müh. Yapı Gay. Tic. San. A.Ş. inşa edecek...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesinin altyapı işlerini Serra Mühendislik üstlenecek! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesinin altyapı, sanat yapıları ve yol işleri işini yer teslimi Serra Müh. Taah. İnş. San. Tic. Ltd. Şti.'ne gerçekleştirildi. İşte projeyle ilgili detaylar...

Emlak Konut GYO Merkez Ankara'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Merkez Ankara), F, G, H, M1, M2, M3 Blokların kısmi geçici kabulü yapıldı ve kısmi geçici kabul tutanağı 28 Haziran 2022 tarihinde onaylandı.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi Serra Mühendislik inşa edecek! 

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Çekmeköy 3.Etap 1.Kısım Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Serra Müh. Taah. İnş. ile imzalandı. 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 2. Etap projesi başlıyor! 

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Çınarköy Evleri 2. Etap'ın yer teslimi, Aydur İnşaat Taahhüt Ticaret'e yapıldı. Projede çalışmalar hızlandı.

Emlak Konut GYO'dan Sultanbeyli'ye 288 konutluk yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sultanbeyli projesi için düğmeye bastı.

Emlak Konut GYO Batıyakası 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut GYO Batıyakası projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Batıyakası projesi nerede? İşte Emlak Konut GYO Batıyakası projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Hürriyet Emlak konut kampanyası Haberi

Hürriyet Emlak konut kampanyası

Doğan Grubu bünyesinde yer alan Hürriyet Emlak ve uluslararası gayrimenkul teknoloji firması Homsters işbirliğiyle faaliyet gösteren Hürriyet Emlak Projeland, Türkiye için kazanç vakti kampanyasına tam destek veriyor. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın öncülüğünde Emlak Konut GYO ile gayrimenkul sektörünün çatı dernekleri GYODER, KONUTDER ve İNDER üyeleri firmaların katılımıyla başlatılan ‘Türkiye için kazanç vakti’ kampanyasına Hürriyet Emlak ve Hürriyet Emlak Projeland de destek verme kararı aldılar. 

Döviz ve konut kredisi faiz oranlarının yükselmesi ile birlikte konut alıcıları beklemeye geçmişti. Banka kredisi kullanmadan sadece firmaların sağlamış olduğu yüzde 10 peşinatla 120 ay vadeli yüzde 0.98 faiz imkanı sunulan kampanya ile konut alıcıları harekete geçmiş oldu.

Yüzde 40’a varan indirim fırsatı
Konut alımlarını kolaylaştırarak geniş kitleleri ev sahibi yapmak isteyen gayrimenkul firmalarına destek olmak için bu...