05 / 05 / 2024

Hürriyet Emlak üyeliği

Hürriyet Emlak üyeliği

Hürriyet Emlak, alınan tam kapanma kararının ardından emlak sektörü için büyük bir destek hayata geçiriyor. ‘Aynı Çatının Altındayız’ kampanyası kapsamında hem şu anki üyeler hem de yeni üye olacaklara hiçbir şart, koşul, sözleşme, taahhüt olmadan Mayıs'ta yüzde 50 indirim yapılacak.

Hürriyet Emlak’tan 1 ay ücretsiz üyelik!

Hürriyet Emlak, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle evine kapanmak zorunda kalan iş ortakları için elini taşın altına koydu. Hürriyet Emlak, tüm üyelerine 1 ay ücretsiz kullanım hakkı verdi.

Hürriyet Emlak'tan yüzde 50 indirim kampanyası!

Hürriyet Emlak, alınan tam kapanma kararının ardından emlak sektörü için büyük bir destek hayata geçiriyor. ‘Aynı Çatının Altındayız’ kampanyası kapsamında hem şu anki üyeler hem de yeni üye olacaklara hiçbir şart, koşul, sözleşme, taahhüt olmadan Mayıs'ta yüzde 50 indirim yapılacak.

Şanlıurfa Hürriyet Mahallesi'ne gençlik merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, Hürriyet Mahallesi'nde inşa ettiği gençlik merkezini bitirme aşamasına getirdi.

İzmirli depremzedelere kira desteği!

İzmir depremi sonrası çadırlarda kalan depremzedelere destek olmak isteyen Hürriyet Emlak, Ahbap Derneği ve Bayraklı Belediyesi iş birliğiyle 20 ailenin tam 1 yıllık kira masrafını karşılayacak.

Ecehan Berk Pehlivanoğlu Hürriyet Emlak'ın strateji ve transformasyon direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Ecehan Berk Pehlivanoğlu'nu strateji ve transformasyon direktörü olarak bünyesine kattı.

Hürriyet Emlak'ta kullanıcı sayısı 3 katına çıktı!

Faiz indirim kampanyasının açıklandığı haziran ayının ilk günlerinden itibaren 'satılık talebinde geçtiğimiz 5 yılın en yüksek seviyesini gördüklerini belirten Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü Yusuf Mert Yılmaz, konut aramalardaki hareketliliğin kullanıcı sayılarının 3 katına çıkardığını söyledi.

Hürriyet Emlak'tan İzmir'deki depremzedelere kira yardımı!

Hürriyet Emlak, kalıcı deprem konutlarının ailelere teslim edilmesi beklenen 1 yıllık süre zarfında toplam 20 ailenin kira masraflarını tamamen karşılayacak. 

Dikkat emlakçılık yetki belgeniz iptal olabilir!

Türkiye’de emlak sektörünü dijitalleştirme görevini üstlenen Hürriyet Emlak, Emlak Akademisi’nde yeni taşınmaz ticareti yönetmeliği, beraberinde getirdikleri ve gayrimenkul danışmanlarının nelere dikkat etmesi gerektiği konularını analiz etti.

Ecehan Berk Pehlivanoğlu, Hürriyet Emlak’ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Strateji ve Transformasyon Direktörü görevine Ecehan Berk Pehlivanoğlu’nu getirdi. 

Zeynep Tandoğan: Taşınmaz ticaretindeki yeni düzenleme için hazırız!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari işlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, emlak alanında uzmanlaşmış en büyük internet sitesi olarak yeni düzenleme için hazır olduklarını belirtti.

Hürriyet Emlak'tan Emlak Akademisi!

Hürriyet Emlak, İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası (İEKO) iş birliğiyle online platformda gayrimenkul danışmanlarına eğitim vereceği Emlak Akademisi'ni kurdu.

Hürriyet Emlak gayrimenkul danışmanlarını Emlak Akademisi’nde buluşturuyor!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünü dijitalleştirme görevini üstlenen Hürriyet Emlak, online platformda gayrimenkul danışmanlarına eğitim vereceği Emlak Akademisi’ni hayata geçirdi.

Cihan Su, Hürriyet Emlak Finans Direktörü oldu!

Doğan Şirketler Grubu’nun teknolojileriyle geliştirilen, Türkiye’nin emlak dikeyindeki yenilikçi dijital markası Hürriyet Emlak’ın Finans Direktörü Cihan Su oldu.

'Hürriyet Emlak'la hızlı sat' reklam filmleri yayında!

Hürriyet Emlak, yeni reklam filmlerini yayınladı. Marka, yeni reklam filmlerinde “Hürriyet Emlak'la hızlı sat” sloganıyla yayınlıyor.

Hürriyet Emlak üyeliği Haberi

Hürriyet Emlak üyeliği

15 senedir hem emlak arayanlar hem de profesyonel ve bireysel ilan verenlerin işlerini kolaylaştırmak için teknoloji çözüm sunan Hürriyet Emlak, alınan tam kapanma kararı ile emlak sektörü için büyük bir destek paketi duyurdu. 

‘Aynı Çatının Altındayız’ kampanyası kapsamında hem şu anki üyeler hem de yeni üye olacaklara hiçbir şart, koşul, sözleşme, taahhüt olmadan Mayıs'ta yüzde 50 indirim yapılacak. Tam kapanma sürecinde de her zaman olduğu gibi yine üyelerine destek olan Hürriyet Emlak, ödemesini yapmış olan emlak ofislerinin ise üyelik paketlerine 15 gün ilave edecek. Kampanya ile binlerce emlak ofisine destek olunacak.

‘Aynı Çatının Altındayız’

Hürriyet Emlak, geçtiğimiz yıl başlayan koronavirüs salgınının emlak ofislerinin çalışma şartlarını da etkilemesiyle ‘Aynı Çatının Altındayız’ kampanyasını başlatarak zorlu süreçte emlak sektörüne destekte bulunmuştu. Türkiye’de bir ilki...