03 / 05 / 2024

hürriyet köşeyazısı şükrü kızılot. köşe yazısı hürriyet şükrü kızılot

hürriyet köşeyazısı şükrü kızılot. köşe yazısı hürriyet şükrü kızılot

Şükrü Kızılot Hürriyet gazetesinde yazdığı köşesinde bugün gayrimenkul satışından kazanacağınız avanatajları ve kazançları sıralıyor. Gayrimenkul satımında elde edeceğiniz kazançlar ve detayları Şükrü Kızılot'un köşesinde yer alıyor..

Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattı bu yıl ihaleye çıkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzunluğu 120 kilometreyi bulan Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattının ihalesine bu yıl çıkacaklarını söyledi.

Bakan Bilgin 1 Mayıs öncesi hükümetin sürpriz projesini açıkladı! Erdoğan mı duyuracak?

Emekli bayram ikramiyelerine bütçeye getireceği yük gerekçesiyle zam yapılmayacağını açıklayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 1 Mayıs öncesi hükümetin sürpriz projesini açıkladı. 1 Mayıs'ta Erdoğan'ın kamuoyuna duyurması bekleniyor.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşaatına devam edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı. 2023 metre ile dünyanın en uzun orta açıklıklı asma köprüsü unvanına sahip olacak köprünün turizmi canlandırması bekleniyor.

Hürriyet Emlak'tan yüzde 50 indirim kampanyası!

Hürriyet Emlak, alınan tam kapanma kararının ardından emlak sektörü için büyük bir destek hayata geçiriyor. ‘Aynı Çatının Altındayız’ kampanyası kapsamında hem şu anki üyeler hem de yeni üye olacaklara hiçbir şart, koşul, sözleşme, taahhüt olmadan Mayıs'ta yüzde 50 indirim yapılacak.

İYİ Parti'den 1915 Çanakkale Köprüsü için hızlı tren önerisi! 

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Danışmanı Dr. Suat Sarı, 1915 Çanakkale Köprüsü için iptal edilen hızlı tren planının yeniden gündeme alınması için öneride bulundu. 

Hürriyet Emlak'ta kullanıcı sayısı 3 katına çıktı!

Faiz indirim kampanyasının açıklandığı haziran ayının ilk günlerinden itibaren 'satılık talebinde geçtiğimiz 5 yılın en yüksek seviyesini gördüklerini belirten Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü Yusuf Mert Yılmaz, konut aramalardaki hareketliliğin kullanıcı sayılarının 3 katına çıkardığını söyledi.

Hürriyet Emlak'tan İzmir'deki depremzedelere kira yardımı!

Hürriyet Emlak, kalıcı deprem konutlarının ailelere teslim edilmesi beklenen 1 yıllık süre zarfında toplam 20 ailenin kira masraflarını tamamen karşılayacak. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hızlanıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü'ne ilişkin, "Tarih olarak 18 Mart 2022'de orayı hizmete açmak... Ama güzel gelişmeler oluyor, işler hızlandı. Belki belirttiğimiz tarihten daha erken bir sürede de açabilme imkanımız var" dedi.

Hürriyet Emlak'ın yeni sloganı: Ev, evdeyken de bulunur!

Hürriyet Emlak, koronavirüs salgını nedeniyle farkındalık yaratmak amacıyla ana sayfasındaki “Sen yaşamana bak, aradığın evse Hürriyet Emlak” olan sloganını; “Ev, evdeyken de bulunur” olarak değiştirdi...

Hürriyet Emlak'tan 2 ay ücretsiz üyelik fırsatı!

Hürriyet Emlak, koronavirüs salgını sebebiyle zor günler geçirmekte olan emlak sektörüne büyük destek paketini açıkladı. Kampanya kapsamında Hürriyet Emlak, hem mevcut üyelerin hem de üye olacak yeni emlak ofislerine 2 ay ücretsiz üyelik fırsatı sunuyor.

Zeynep Tandoğan Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu!

Zeynep Tandoğan, Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdür görevine getirildi.

Bursa Hürriyet Mahallesi Adliye Binası yıl sonunda tamamlanacak!

Bursa Hürriyet Mahallesi Taşkıranlar Mevkiinde inşaatı süren yeni Adliye Binasının inşaatının yıl sonunda tamamlanması planlanıyor.

Kıbrıs'ın yeni imar planı hızla hazırlanacak!

Kıbrıs İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, yeni imar planının hazırlanması için sürecin hızlanacağını söyledi. Baybars, imar planının nasıl hazırlanacağına ilişkin açıklamalarda bulundu.

hürriyet köşeyazısı şükrü kızılot. köşe yazısı hürriyet şükrü kızılot Haberi

hürriyet köşeyazısı şükrü kızılot. köşe yazısı hürriyet şükrü kızılot

Gayrimenkul satıp bir taşla 13 kuş vurmanın yolu... ÖYLE bir yol var mı?" demeyin var!.. Düşük "bedelle gözüken gayrimenkulü, yüksek fiyata satıyorsunuz ve ortaya çıkan kazançtan, kurumlar vergisi ödemiyorsunuz. KDV de yok. Finansman sorununu çözüyorsunuz. Sattığınız gayrimenkulü belli bir süre ile kiralıyorsunuz. Kira süresi bitince, gayrimenkul yüksek bir bedelle ama ödeme yapmadan, şirketinize devrediliyor. Bu aşamada tapu harcı da ödenmiyor. 


Daha neler neler.. 


SATIŞIN DAYANILMAZ CAZİBESİ 


Ofis, dükkân, otel, fabrika binası, arsa, arazi, şirket binası ve depo gibi üzerinde (aktifinde) kayıtlı gayrimenkulü olan ve özellikle "nakit ihtiyacı bulunan ve "bankalardan kredi almakta zorlanan" şirketler, bu uygulamadan yararlanarak "bir taşla 12-13 kuş" vurabilirler. 

Örneğin, işini büyütmek isteyen ya da nakde ihtiyacı olan bir KOBİ, aktifinde 500 bin liraya kayıtlı ama piyasa değeri 10 milyon...