09 / 05 / 2024

hürriyet Sign of the City Awards

hürriyet Sign of the City Awards

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü buluşturan "Sign of the City Awards", dün akşam FourSeasons Hotel İstanbul at The Bosphorus'da gerçekleşen muhteşem bir törenle sahiplerini buldu.

Sign of the City Awards'ta Türkiye’nin en iyileri ödül aldı!

Hürriyet’in öncülüğünde gerçekleşen Sign of the City Awards’ta gayrimenkul ve inşaat sektörünün en iyi projeleri seçildi. Gecede 24 proje alanında en iyi seçilirken, 4 jüri özel ödülü de sahibini buldu.

Sign of the City Awards başvurularında son gün bugün!

Hürriyet’in öncülük ettiği, gayrimenkul sektörünü aynı çatı altında buluşturan Sign of the City Awards başvurularında son gün bugün…

Sign of the City Awards için geri sayım başladı!

Türkiye’nin heyecanla beklediği Sign of the City Awards geri sayım başladı. Sektörün önde gelen profesyonellerinden ve konusunda uzman akademisyenlerden oluşan jüri, 2 tam gün boyunca gerçekleşen toplantılarla finale kalan Premium projeleri belirledi. 

Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards'ın finalinde!

Kıbrıs Developments tarafından Alsancak’ta hayata geçirilen Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul yarışması Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards 2018'de 3 dalda finale kaldı.

Hürriyet Emlak’tan enflasyonla mücadeleye destek!

Hürriyet Emlak, sektörün ilerlemesi adına projeler geliştiriyor. Emlak sektörüne destek olmaya devam eden Hürriyet Emlak, enflasyonla mücadeleye destek verdiğini açıkladı.

Hürriyet Emlak ve Hürriyet Emlak Projeland’den dev kampanyaya destek!

Doğan Grubu bünyesinde yer alan Hürriyet Emlak ve uluslararası gayrimenkul teknoloji firması Homsters işbirliğiyle faaliyet gösteren Hürriyet Emlak Projeland, 31 Ekim 2018 tarihine kadar devam edecek olan ‘Türkiye için kazanç vakti’ kampanyasına tam destek oluyor. 

Hürriyet Emlak’ın yeni CEO'su Theo Mseka oldu!

Theo Mseka, 3 Eylül tarihi itibariyle Hürriyet Emlak'ın Chief Executive Officer (CEO) görevine atandı. 

Hürriyet Emlak Projeland 'Dijital Pazarlama Eğitim Semineri' 20 Eylül'de!

Hürriyet Emlak Projeland 'Dijital Pazarlama Eğitim Semineri' 20 Eylül tarihinde 10:00-14:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Hürriyet Emlak Projeland’den, konutta dijital pazarlama eğitimi!

Doğan Grubu bünyesinde yer alan Hürriyet Emlak ve uluslararası gayrimenkul teknoloji firması Homsters işbirliğiyle faaliyet gösteren Hürriyet Emlak Projeland, inşaat şirketi profesyonellerine yönelik eğitim seminerlerine başlıyor.

Hürriyet konut ilanlarında yüzde 15 indirim yapacak!

Hürriyet Reklam Grup Koordinatörü Gürcan Korkmaz, bugün başlatılan konut kampanyasına destek verdiklerini açıkladı. Korkmaz, konut ilanlarına yüzde 15 indirim uygulayacaklarını açıkladı.

Hürriyet Emlak, Emlağın En’leri ödül töreni 19 Eylül'de!

Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri” ödül töreni Vuslat Doğan Sabancı’nın ev sahipliğinde 19 Eylül'de yapılacak...

Sign of the City Awards için geri sayım başladı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getiren Sign of the City Awards (SotCA) jürisi, sektörün geleceğini gerçekleştirilen basın toplantısıyla masaya yatırdı.

Sign of the City basın toplantısı 15 Ağustos'ta!

Türkiye’nin en prestijli projelerinin seçileceği Sign of the City Awards (SOTCA) gayrimenkul yarışması bu yıl 5'ncisi düzenleniyor...

5. Sign Of The City Awards'ta çalışmalar başladı!

Sign of the City Awards (SotCA) jürisi, 5. yılında ödüllerin sektöre yaptığı pozitif etkiyi anlattı...

hürriyet Sign of the City Awards Haberi

hürriyet Sign of the City Awards


Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü buluşturan "Sign of the City Awards", dün akşam FourSeasons Hotel İstanbul at The Bosphorus'da gerçekleşen muhteşem bir törenle sahiplerini buldu. 

Uluslararası platformda önemli bir yeri olan Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün heyecanla beklediği ödül töreninde, bir imzayla başlayan ve başarıya dönüşen, Türkiye'nin simgesi haline gelmiş projeler ödüllendirildi. 

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ve Hürriyet Yönetim Kurulu Başkam Vuslat Doğan Sabancı'nm ev sahipliğinde gerçekleşen geceye, T.C. 

Çevre ve Şehircilik Bakam İdris Güllüce, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkam Ali Ağaoğlu, Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkam Avni Çelik, Tahincioğlu Holding Yönetim Kurıüu Başkanı Özcan Tahincioğlu, NEF Yönetim Kurulu üyesi Erden...