30 / 04 / 2024

Hurşit Erkan mustafa nevzat ilaç sanayi

Hurşit Erkan mustafa nevzat ilaç sanayi

Mustafa Nevzat İlaç Sanayi firmasında uzun yıllar hizmet eden Mimar Hurşiet Erkan vefat etti...

Nextgen Group Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nextgen Group Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Beyatlı, Ali Beyatlı, Emre Yiğit ve Mustafa Beyatlı ortaklığında kuruldu.

Sulamanoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sulamanoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hurşit Şendoğan ve Tayfur Şendoğan ortaklığında kuruldu.

Mehmet Hurşit Zorlu kimdir?

Cococola Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hurşit Zorlu kimdir? Mehmet Hurşit Zorlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ekim, Kasım. Aralık için korkutan tahmin

Ekonomi profesörü Hurşit Güneş'e göre resesyon riski nedeniyle ABD Merkez Bankası Fed, bir süre sonra sıkı para politikasını gevşetme yoluna gidecek. Güneş'in Türkiye ile ilgili öngörüleri ise hiç de iç açıcı değil.

İmpera Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İmpera Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gökay Üstün, Hülya Yiğit, Erkan Ataman tarafından kuruldu.

Dünya Evi İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Evi İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hurşit Ali Vanlı ve Mustafa Vanlı ortaklığında kuruldu. 

May Otel Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

May Otel Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yiğit ve Mustafa Yiğit ortaklığında kuruldu.

CHP'li Süheyl Batum ve Hurşit Güneş Kanal İstanbul güzergahında arsa mı aldı?

CHP'li Süheyl Batum, Kanal İstanbul güzergahındaki mal varlıkları listesinde 12 gayrimenkulle 1. sırada yer alıyor, Hurşit Güneş'in ise Kanal İstanbul manzaralı arazisi bulunuyor... 

Çevikel Ticaret Emlak İnşaat Tarım Hırdavat Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Çevikel Ticaret Emlak İnşaat Tarım Hırdavat Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hurşit Çevikel tarafından kuruldu.

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Şişli'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Hurşit Şen, Roy Kömürcü ve Tolga Eriz ortaklığında kuruldu. 

Oruncak İnşaat Mermer Metal Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oruncak İnşaat Mermer Metal Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hurşit   Oruncak tarafından kuruldu. 

Ankara'ya tüp geçit projesi geliyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, bölgede hayata geçecek projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Tuna, Etimesgut'ta tüp geçit projesi hayata geçireceklerini söyledi.

Sulamanoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sulamanoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tayfur Şendoğan ve Hurşit Şendoğan ortaklığında kuruldu. 

Hurşit Erkan mustafa nevzat ilaç sanayi Haberi

Hurşit Erkan mustafa nevzat ilaç sanayi
İlaç sektöründe faaliyet gösteren Mustafa Nevzat İlaç Sanayi firmasında uzun yıllar hizmet veren Mimar Hurşit Erkan vefat etti. Mustafa Nevzat İlaç Sanayi, Hurşit Erkan için taziye ilanı...