02 / 05 / 2024

Hüsamettin Çetinkaya kimdir

Hüsamettin Çetinkaya kimdir

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya şunları konuştu, "Şu anda en büyük sıkıntımız imar planı konusu, bu konuda da Turizm Bakanlığımız tarafından bir imar planı yapıldı. " dedi.

Hüsamettin Çetinkaya Antalya'daki Özel Medikum Hastanesi inşaatını inceledi!

Antalya Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, ilçede yapımına yeni başlanan 100 yataklı Özel Medikum Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Kumluca'daki 75 yatak kapasiteli özel hastanenin açılması için ön izin verildi!

Hüsamettin Çetinkaya sağlıkta marka olma hedefi doğrultusunda Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Kumluca Devlet Hastanesi'ne 50 yataklı ek bina ve Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi onayından sonra yeni bir sağlık merkezini Kumluca'ya kazandırıyor

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın'ın eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın'ın kim olduğu ve Hüseyin Aydın'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar ne iş yapar?

H. Cahit Çınar Kimdir?, H. Cahit Çınar eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar 'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. H. Cahit Çınar'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Elçi tarafından kuruldu.

Hüseyin Özuysal Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Ziraat GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Hüseyin Özuysal kimdir? Kaç yılında doğdu? Ziraat Bankası’nda hangi pozisyonlarda görev aldı? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor? İşte Hüseyin Özuysal ile ilgili merak edilenler...

Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi dili biliyor?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Mikail Hıdır daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mikail Hıdır'ın eğitim hayatı nasıldı?

Murat Karluk Çetinkaya kimdir? Kariyerine nasıl başladı?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Murat Karluk Çetinkaya kimdir? Kariyerine nasıl başladı?

Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Faik Açıkalın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Faik Açıkalın'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Faik Açıkalın'ın  hayatına dair merak edilenler.

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arslan kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Arslan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Arslan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Hüseyin Aydın Kimdir?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın’ın mesleği nedir? Hüseyin Aydın hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüseyin Arabul Kimdir?

Hüseyin Arabul kimdir? Hüseyin Arabul’un mesleği nedir? Hüseyin Arabul hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hülya Kefeli Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Hülya Kefeli kimdir? İşte Hülya Kefeli'nin biyografisi...

Hüseyin Bayraktar Kimdir?

Hüseyin Bayraktar kimdir? Hüseyin Bayraktar’ın mesleği nedir? Hüseyin Bayraktar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Hüsnü Özyeğin kimdir, 1989 yılından itibaren Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İşte Hüsnü M. Özyeğin'in biyografisi...

Hüsamettin Çetinkaya kimdir Haberi

Hüsamettin Çetinkaya kimdir

Kumluca Belediyesi'nde, Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında düzenlenen toplantıda, dünyaca ünlü turizm beldesi Adrasan'ın geleceği konuşuldu. Kumluca Belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Falay, Meclis üyesi Kudret Acar ve Adrasanlı turizm işletmecileri katıldı. 


Toplantıda konuşan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin çetinkaya, Adrasan'ın Kumluca'nın turizme açılan penceresi olarak gördüklerini, bu konuda yapılacak kalıcı çalışmalarla Adrasan turizminin doğal ve sürdürülebilir bir şekilde gelecek nesillere aktarmak istediklerini söyledi. 

Sezon öncesi yapılan bu toplantıda turizm sektörü işletmecileriyle Adrasan'da neler yapılabilir, Adrasan turizmini nerede görmek istiyoruz, burada gerek yerel yönetimler gerekse işletmecilere düşen görevleri konuşmak istediklerini ifade eden çetin kaya, toplantıdan çıkacak fikir ve görüşlerin Adrasan'ın geleceğine yön vereceğini ümit ettiğini belirtti. 


Çetinkaya şunları konuştu, "Kumluca'mız tarım ve ekonomik olarak gelişimini hızlı...