02 / 05 / 2024

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul adres

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul adres

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Bülbül tarafından kuruldu. 

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Hüseyin Bayraktar tarafından kuruldu.

Hüseyin Oflaz: Gayrimenkul 4.0’ın ayak sesleri duyuluyor!

Şehir Plancısı Hüseyin Oflaz yaptığı açıklamada gayrimenkul 4.0 ile beraber son zamanlarda sık sık gündeme gelen sektöre nesnelerin interneti, yapay zeka gibi bileşenlerin daha da hakim olacağını söyledi.

Hüseyin Aslan'dan 8 maddelik kentsel dönüşüm uyarısı!

Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan son zamanların gündem konusu kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm tercih değil zorunluluktur!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Depreme karşı en etkili önlem yeni uydu kentler oluşturmaktır. Covid-19 sürecinde karşılaştığımız sıkıntılarda göz önünde bulundurularak çağdaş dünyanın öngörmüş olduğu en yüksek kentsel standartları Türkiye’ye, kentlerimize getirmeliyiz” diye konuştu.

Hüseyin Altaş: AVM’lerin kapalı kaldığı dönemde kira alınmaması Avrupa’da ilk!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, "7. Perakende Teknolojileri Konferansı”nın ilk webinarında yaptığı konuşmada AVM’lerin kapalı kaldığı dönemde perakendeciden kira alınmamasının Avrupa'da ilk olduğunu söyledi.

Hüseyin Altaş: AVM’lerde kiralar düşürülecek!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) tarafından düzenlenen Markalı İhracat Zirvesi 2020'de konuşma yapan AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Altaş, "AYD olarak perakendecinin ciddi kayıpları olma ihtimali üzerine kiraların düşürülmesi ve benzeri önlem almak için kendi aramızda çalıştay yapacağız" dedi...

Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı’nı otele çevirme planı İBB’den döndü!

323 yıllık tarihi Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı'nı otele dönüştürme planı, İBB'den döndü. Yalının bulunduğu parselin, "yeşil alan" fonksiyonunun iptal edilip, "turizm alanı" ilan edilmesi teklifi, İBB Meclisi tarafından uygun görülmeyerek oybirliği ile onaylanmadı.

Hüseyin Oflaz, Kiler GYO'dan ayrıldı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın genel müdürlük görevini yürüten Hüseyin Oflaz görevinden istifa etti...

Hüseyin Sözlü: Hedefimiz dönüşüm odaklı kent inşa etmek!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, dönüşüm odaklı kent inşa etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Bülbül tarafından kuruldu. 

Hüseyin Avni Aker Dönüşüm Projesi tanıtıldı!

MÜSİAD Trabzon Şubesi tarafından hazırlanan Hüseyin Avni Aker Stadyum Alanı Kentsel Dönüşüm Projesi görücüye çıktı.

Hüseyin Yılmaz, Akfen GYO'dan ayrıldı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda yatırımcı ilişkileri yöneticisi olarak görev yapan Hüseyin Yılmaz, dün itibari ile görevinden ayrıldı...

Hüseyin Sipahi'nin oğulları gayrimenkul zengini çıktı!

Beşiktaş Belediyesi'nde görevden alınan meclis üyesi Hüseyin Sipahi'nin oğulları Uğur Tolgahan Sipahi (30) ile Nedim Can Sipahi'nin (27) de gayrimenkul zengini çıktı. 

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul adres Haberi

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul adres

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Bülbül tarafından kuruldu. 

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Her türlü gayrimenkul, bina, arsa, tarla, arazi, iş yeri, fabrika binalarının alınması ve satılması 2.Her türlü inşaat taahhüt işleri: konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Mustafa Kemal Paşa Mah.Kerim Sok.No.1 B/1...