18 / 05 / 2024

Hüseyin Aslan Karabağlar iftar

Hüseyin Aslan Karabağlar iftar

Karabağlar Refet Bele'deki Konak Fatih Cami 'nde düzenlenen iftar yemeklerinde İzmirlilerle bir araya gelen Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, muhtarların ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı...

TOKİ İzmir Karabağlar'daki 285 konutu bugün satışa sunuyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren TOKİ, İzmir Karabağlar'daki 285 konutu bugün satışa sunuyor. Açık artırma ihalesi saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

Hüseyin Aslan'dan 8 maddelik kentsel dönüşüm uyarısı!

Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan son zamanların gündem konusu kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Hüseyin Altaş yeniden AYD Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi!

Hüseyin Altaş yeniden Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi...

İzmir Karabağlar'da imar planlama süreci hızlandı!

Karabağlar Belediyesi, revizyon imar planlama süreci için Türkiye Mimar ve Mühendis Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı bazı odalarla görüş alışverişi yaptı. 

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm tercih değil zorunluluktur!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Depreme karşı en etkili önlem yeni uydu kentler oluşturmaktır. Covid-19 sürecinde karşılaştığımız sıkıntılarda göz önünde bulundurularak çağdaş dünyanın öngörmüş olduğu en yüksek kentsel standartları Türkiye’ye, kentlerimize getirmeliyiz” diye konuştu.

Hüseyin Altaş: AVM’lerin kapalı kaldığı dönemde kira alınmaması Avrupa’da ilk!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, "7. Perakende Teknolojileri Konferansı”nın ilk webinarında yaptığı konuşmada AVM’lerin kapalı kaldığı dönemde perakendeciden kira alınmamasının Avrupa'da ilk olduğunu söyledi.

Karabağlar'da emlak vergisi internetten ödenebilecek!

İzmir Karabağlar Belediyesi, dijitalleşme atağını hızla sürdürüyor. Belediyenin internet adresi üzerinden emlak vergisi ödemeleri yapabiliyor.

Hüseyin Altaş: ‘Aman kapatın’ diyen AVM çalışanları, şimdi ‘Açılın, işimiz olsun’ diyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş en çok AVM çalışanlarının işbaşı yapmak istediklerini dile getirerek, “İlk başta onlar 'Aman kapatın' diyorlardı. Şimdi de 'Açılsın, işimiz olsun' denilmeye başlandı" dedi.

Aslan Grup Gayrimenkul İnşaat ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Grup Gayrimenkul İnşaat ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aslan ve M.Batuhan Aslan tarafından kuruldu.

Hüseyin Alan: Kanal İstanbul Marmara'da sahil bırakmaz!

Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Hüseyin Alan, "Kanal İstanbul yapılacak olursa Karadeniz'den gelen deniz suyu kot farkı nedeniyle Marmara'ya dolacak. Bunun sonucunda da Marmara Denizi'nin kıyılarında sahil kalmayacak" dedi...

Hüseyin Altaş kimdir?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş kimdi? Hüseyin Altaş daha önce hangi görevlerde bulundu?

İzmir Karabağlar Metrosu için ilk adım atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Halkapınar-Karabağlar metro hattı için proje ve inşaat ihaleleri sürecini başlattı.

Hüseyin Altaş, AYD'nin yeni yönetim kurulu başkanı oldu!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin (AYD) 29 Mayıs 2019 tarihinde genel kurul toplantısı düzenlendi. Derneğin yeni başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş oldu.

Hüseyin Aslan Karabağlar iftar Haberi

Hüseyin Aslan Karabağlar iftar


Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'ın Karabağlar'da verdiği ve yaklaşık 500 kişinin katıldığı iftara Refet Bele Mahalle Muhtarı Metin Bingöl'ün yanı sıra Konak ilçesinden 10 mahalle muhtarı ile CHP Karabağlar İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İzmir Karabağlar Kadın Kolu Başkam Mahinur Yener ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı. Manolya Parkı'nda gerçekleşen tasavvuf müziği ve iftar duası ile başlayan iftar sonrasında Aslan, vatandaşların adaylık sorularıyla karşılaştı. 


Kendisine "Aday ol, yanındayız" diyenlere seslenen Aslan, "İzmir'in sorunlarını biliyoruz, İzmir için yaşamsal projeler üretmeye devam ediyoruz" dedi. 


Yeni...