29 / 04 / 2024

Hüseyin Ayaz turizm açıklaması

Hüseyin Ayaz turizm açıklaması

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz muhtarlar ile bir araya geldi. Ayaz, “ Başiskele her geçen gün gelişiyor. Hayat şehri ilçemiz yakında turizm şehrine dönüşecek ” dedi.

Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı’nı otele çevirme planı İBB’den döndü!

323 yıllık tarihi Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı'nı otele dönüştürme planı, İBB'den döndü. Yalının bulunduğu parselin, "yeşil alan" fonksiyonunun iptal edilip, "turizm alanı" ilan edilmesi teklifi, İBB Meclisi tarafından uygun görülmeyerek oybirliği ile onaylanmadı.

Hüseyin Acun Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Acun Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Acun tarafından kuruldu. 

Hüseyin Ayaz Başiskele'deki konut site yöneticileri ile buluştu!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele’de ki konut ve sitelerin yöneticileri ile bir araya geldi.

Hüseyin Tosun termal otel bilmecesine son noktayı koydu!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 2012 yılında jeotermal turizm amacıyla özel bir şirkete satılan Şehitlioğlu Mahallesi Çakırca Mevkii’ndeki araziyi tekrar Kula Belediyesi’ne kazandırarak Termal Otel ve sosyal yaşam alanı projesi için kolları sıvadı.

Hüseyin Güney: Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Turizm sezonunun ardından Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak" dedi.

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği'nden Hüseyin Ayaz’a ziyaret!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Zekai İren ve yönetimi Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ı ziyaret etti. İren, Yönetim Kurulu Üyelerini tanıtarak başladığı ziyarette, “İmarda Yapılaşma Şartları” konulu toplantıdan da kısaca bahsetti

Hüseyin Ayaz, Başiskele'yi inşa edenlere teşekkür etti!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele bölgesine yatırım yapan müteahhitlere yemek verdi. Başiskele'nin inşaasına katkılarından dolayı firmalara plaket veren Ayaz'm bu davetine katılım oldukça yüksek oldu.

Hüseyin Ayaz: Symbol AVM Başiskele'nin cazibe merkezi!

Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni ziyaret eden Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, AVM'nin Başiskele'nin cazibe merkezi durumunda olduğunu ifade etti.

Hüseyin Baraner: Mersin butik otellere yönelmeli!

Mersin'e gelen Avrupa Türkiye Turizm İş Konseyi Başkanı Hüseyin Baraner, sektör temsilcilerine tavsiyelerde bulundu. Baraner, turizm anlamında çok şeye sahip olan Mersin'in mutlaka EXPO"ya aday gösterilmesini istedi.

Hüseyin Gürlesin: Pamukkale'de turizm için havaalanı ve hızlı tren olmalı!

Pamukkale'nin yerel yönetimlere verilmesini isteyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, DRT Denizli'de katıldığı Güne Bakış programında havaalanı, otoyol ve Pamukkale ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Ayaz: Başiskele turizm şehri olacak!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz muhtarlar ile bir araya geldi. Ayaz, “ Başiskele her geçen gün gelişiyor. Hayat şehri ilçemiz yakında turizm şehrine dönüşecek ” dedi.

Hüseyin Çalışkan: Kız Kalesi'nde artık 12 ay boyunca turizm olacak!

Mersin'in turizm merkezi Kızkalesi'nde yapılan yatırımlar sayesinde, kıyılardaki hareketlilik artık yılın 12 ayı devam edecek. Hüseyin Çalışkan: Kızkalesi'nin sezon dışında özellikle yabancı turistlerin gözdesi olduğunu söyledi.

Hüseyin Durak: Erdek turizmi do zeytinciliği de darbe alacak!

Marmarabirlik'e bağlı 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durak. Kooperatif Başkanı Durak Erdek'te turizm ve zeytincilik alanında açıklamalarda bulundu...

Hüseyin Ayaz turizm açıklaması Haberi

Hüseyin Ayaz turizm açıklaması


Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz muhtarlar ile bir araya geldi. Ayaz, “Başiskele her geçen gün gelişiyor. Hayat şehri ilçemiz yakında turizm şehrine dönüşecek” dedi.


Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Kasım ayı muhtarlar toplantısında 37 mahalle muhtarı ile bir araya geldi. Başkan Ayaz her fırsatta mahalle muhtarlarının yerel yönetimler içindeki öneminden bahsederek konuşmasına başladı. Başkan Ayaz konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Başiskele ilçesi artık sürekli gelişen ve değişen, bir markalaşma hikayesini kaydeden ilçe haline gelmiştir. Bu da siz yeni dönemdeki ve eski dönemimizde birlikte çalıştığımız tüm muhtarlarımız sayesinde olmuştur. Başiskele’ye kazandırmış olduğumuz beş yıldızlı otellerimizin ardından bir üçüncü otelin inşaatı başlamış olup dördüncü otel için de termal bölgesine yatırım yapacak olan yatırımcılar ruhsat aşamasına gelmiş bulunmaktadır.

TURİZM MESLEK LİSESİ

Bu yatırımlar ile burada...