02 / 05 / 2024

Hüseyin Genç özgeçmiş

Hüseyin Genç özgeçmiş

Sakarya Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç kimdir? Hüseyin Genç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Genç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hüseyin Genç..

Hüseyin Altaş: BMD üyeleri markalar kira anlaşmazlığı sebebiyle mağazaları açmayabilir!

AYD Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) üyelerinden kira pazarlığı sebebiyle mağazalarını açmak istemeyenler olabileceğini söyledi...

Hüseyin Altaş: AVM’lerde kiralar düşürülecek!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) tarafından düzenlenen Markalı İhracat Zirvesi 2020'de konuşma yapan AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Altaş, "AYD olarak perakendecinin ciddi kayıpları olma ihtimali üzerine kiraların düşürülmesi ve benzeri önlem almak için kendi aramızda çalıştay yapacağız" dedi...

Hüseyin Genç kimdir?

Genç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Genç kimdir? Murat Genç'in babası Hüseyin Genç, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Hüseyin Genç: Konut sorunumuzu çözüme ulaştırıyoruz!

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, geleneksel bilgilendirme toplantısında öncelikli olarak ilçenin 18 uygulamasına ağırlık verdiklerini İfade ederek, "Konutlaşma gelişmeye katkı sağlamaktadır" dedi.

Gürmen Grup'un acı günü! Hüseyin Doğan vefat etti!

Ramsey İcra Kurulu Başkanı ve Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) 2013-2015 dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan hayatını kaybetti. Cenaze yarın öğle vakti Fatih Camisi'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.

Hüseyin Sözlü kentsel dönüşümde iddialı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Kentsel dönüşüme önem veriyor. Çok da iyi yapıyor... Önem vermek de zorunda çünkü Adananın başka çıkış yolu yok .Kentsel dönüşümü çok da geniş kapsamlı oluşturmak zorunda. Neden mi ?...

Hüseyin Genç: Manisa'da Genç Yaşam Sitesi'ni inşa ediyoruz!

1975'te Hüseyin Genç tarafından kurulan Genç İnşaat, Ankara ve Manisa'da faaliyetlerine sürdürüyor. Genç, Babadan oğula aktarılarak gelen bir marka olduklarını söyledi..

Hüseyin Aslan gençlerin iş gücüne yönelik araştırmasını değerlendirdi!

12.5 milyon gencin umutsuzluğun ve kötülüğün pençesinde olduğunu öne süren Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Gençlere iyi bir eğitim ve istihdam sağlamak şart" dedi

Hüseyin Genç kimdir?

Sakarya Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç kimdir? Hüseyin Genç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Genç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hüseyin Genç..

Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı Ali Ağaoğlu tarafından restore edilecek!

Anadolu Hisarı'nda yer alan 300 yıllık İstanbul'un en eski sivil mimari örneği Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı Ali Ağaoğlu tarafından restore edilecek. Yalı restorasyon sonrası Ali Ağaoğlu'nun konutu mu olacak yoksa butik otel mi yapılacak belli değil.

Hüseyin Ataol: Türkiye’den en çok konut alan Araplar değil Avrupalılar!

İstanbul Genç İşadamları Derneği (İGED) Başkanı Av. Hüseyin Ataol bireysel yatırımcılar nezdinde yıllardır Güney bölgesindeki ikincil konut yatırımı ile ilgili yabancıların ilgisinin devam ettiğine işaret etti...

Hüseyin Ataol: Mobilya’daki yüzde 18’lik KDV sektörü küçültüyor!

İstanbul Genç İşadamları Derneği (İGED) Başkanı Av. Hüseyin Ataol, mobilya sektöründe alınan yüzde 18’ lik KDV oranının yüzde 8’ e düşürülmesinin kayıt altıların artarak ülke istihdamına katkı sağlayacağını söyledi..

Hüseyin Aslan: Bayraklı'yı gençlerle birlikte inşa edeceğiz!

Ege-Koop Genel Başkanı ve DSP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aslan, Bayraklı'yı birlikte kurup, markalaştırmak için gençlerin oylarına talibim. Bayraklı'yı gençlerle birlikte inşa edeceğiz dedi...

Hüseyin Genç özgeçmiş Haberi

Hüseyin Genç özgeçmiş

Hüseyin Genç kimdir?

Hüseyin Genç, 18.01.1962 yılında Söğütlü'de doğdu. İlk ve orta öğremini Söğütlü'de tamamladı, sonra Arifiye Öğretmen Lisesi'ni bitirdi. Gazi Üniversitesi Bolu Eğitim Fakültesini bitirdikten sonra 13.01.1984 yılında Bingöl'ün Genç İilçesi'nde öğretmenlik hayatına başladı. 


5 yıl burada görevini yaptıktan sonra Kocaeli, Gebze Çayırova'da bir buçuk yıl görev yaparak Sakarya Söğütlü İlçesi'ne atandı. 


Bu arada sınıf öğretmenlerine tanınan 2+2 lisans tamamlama programını bitirerek Adapazarı Şeker İlköğretim Okulu'nda görevine devam etti.


15 yıllık amatör futbol hayatının yanında yine 15 yıllık futbol antrenörlüğü yaptı. 


2009 yılında Ak Parti'den Söğütlü Belediye Başkan Aday Adayı oldu. 30 yıllık öğretmenlik hayatından sonra 2014 yılında yapılan 30 Mart Mahalli İdariler Yerel Seçimleri ile Söğütlü Belediye Başkanı olarak göreve başladı. 


Evli ve 2 çocuk...