05 / 05 / 2024

Hüseyin Işıksız

Hüseyin Işıksız

Asbe İnşaat Otomotiv Nakliye Temizlik Maddeleri Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Işıksız tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Mayıs'ta kuruldu.

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Akbank açıkladı... 2 gün içerisinde bunu yapana 2 bin TL karşılıksız olarak verilecek

Bankalar müşterilerini çekmek için kampanya yürütmeye devam ediyor. En çok kampanya yapan bankalardan biri haline gelen Akbank da müşterilerine karşılıksız 2 bin TL verecek. Ancak parayı almak isteyenlerin yapması gereken bir şey var.

Hüseyin Emre Uzer SPK’da hangi alanda görev aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Hüseyin Emre Uzer hangi üniversiteden mezun oldu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketlerde çalıştı? Yeni GİMAT GYO’da hangi alanda çalışmalar yürütüyor? İşte Hüseyin Emre Uzer’in hayatı...

Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ne iş yapıyor? Hangi üniversitelerde ders veriyor? Hangi alanlarda çalışıyor?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Av. Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Ne iş yapıyor? Av. Hasan Hüsnü Güzelöz hangi alanlarda danışmanlık yapıyor? İşte Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Devletten üniversite öğrencilerine 1420 TL ödeme! Karşılıksız ödeme için e-devletten başvuru yapılacak!

Devlet, üniversite öğrencilerine destek programı sunuyor. Bu destek kapsamında üniversite öğrencilerine 1420 TL ödeme yapılacak. Üstelik ödemeler karşılıksız olarak sağlanacak. Üniversite öğrencileri için oldukça faydalı olan ödeme ile ilgili merak edilenler haberimizde...

Kendi evini yapana devlet destek çıkıyor! 300 bin TL karşılıksız kredi desteği için ne yapılmalı?

Devlet destekleri açıklanmaya devam ediyor. Bir destek haberi de kendi evine yapacak olan vatandaşlar için geldi. Kendi evini yapacak vatandaşlara devlet düşük faiz imkanıyla kredi verecek. Krediler 300.000 TL’ye kadar karşılıksız olarak verilecek. İşte tüm detaylar…

Nef Vakfı’ndan üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu!

2015'ten günümüze; insanlığa sosyal, kültürel, çevresel ve ekonomik yarar sağlayarak, daha iyi bir toplum oluşması için farkındalık faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren NEF Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu veriyor...

Devlet herkese 7 bin 200 TL veriyor! E-devlet'te portal açıldı! Hemen başvurun, karşılıksız desteği kapın!

Yüzbinlerce kişi devletin mali desteklerinden yararlanmanın yollarını merak ederken, beklenen açıklama da yapıldı. Devlet herkese 7 bin 200 TL veriyor! E-devlet'te portal açıldı! Hemen başvurun, karşılıksız desteği kapın!

Evlenmek isteyen gençler dikkat! Devletten 16 bin Türk Lirası karşılıksız çeyiz desteği!

Evlenmeyi düşünen fakat maddi sebepler dolayısıyla zorlanan gençlere devletten sevindici haber geldi. Devlet tarafından toplam 16 bin lira karşılıksız ödeme yapılıyor. Süre ve yaş kısıtlaması bulunurken paralar hak sahibi vatandaşların banka hesaplarına 30 gün içerisinde yatırılıyor.

SGK'dan karşılıksız 3.984 TL hibe desteği! Başvurular başladı!

Sosyal Güvenlik Kurumu, karşılıksız para desteği fırsatı sunuyor. SGK tarafından yapılan açıklama kapsamında hibe başvurularının başladığı belirtildi. Ayda 3.984 TL olarak ödenecek hibe desteğinden yararlanmak isteyenler başvurularını e-Devlet üzerinden yapabilecekler.

Hüseyin Oflaz: 70 milyon insan için yeni konut şart!

Konut eksikliği ile ilgili önemli açıklamalar yapan İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, sadece şehirlerdeki 55 milyon insan için 20-30 yılda yeni konut üretilmesinin şart olduğunu kaydetti.

İstanbul’da her 3 binadan 1'i depreme dayanıksız!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul’da her 3 binadan 1'i depreme dayanıksız. Çok ağır ve ağır hasar alacağı öngörülen bina sayısı 83 bine çıktı" dedi. Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un yapı stokunu değerlendirdi.

Kartepe eski Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oteline kiracı arıyor!

Kocaeli Kartepe eski Belediye Başkanı ve Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki oteline kiracı arıyor.

Hüseyin Işıksız Haberi

Hüseyin Işıksız
Asbe İnşaat Otomotiv Nakliye Temizlik Maddeleri Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Işıksız tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu. 


Asbe İnşaat Otomotiv Nakliye Temizlik Maddeleri Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi vearsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerindekat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi...